janko8412 írta:Üdv! Nokia N78-at (20.149-es soft) szeretnék hackkelni. De sehogy se akar összejönni HelloOX 1.04-nél nem települ a RomPatcher, 1.03 az felmegy minden frankó. Ami nem tiszta, alapban a RomPatcherben van 2 patch (ChangeSWPolicyPath és az Open4all) ezek mellé kell még a "N78_20_149.rmp" vagy "feature_pack_2.rmp" és akkor az Opren4all --> apply --> aztán add to auto illetva a ChangeSWPolicyPath-tel nem kell csinálni semmit csak a másik kettő közül az egyikkel? Mert azok közül nekem egyik sem működik, egy háromszögben egy felkiáltójel lesz a RomPatcher-ben az "N78_20_149.rmp", ha pedig a "feature_pack_2.rmp" patche-t teszem fel és apply-zom akkor az előtt meg egy piros körben lesz fehér "X"! Akkor most mit csináljak? Hogy tom hackkelni? Igazából nekem csak az N-Gage játékok miatt lenne erre szükségem. Próbáltam az OPDA-s fileokkal (Cer & Key) is agy N-Gage szignózó programmal, de nem működött, a sima sis file-jamimat tudom szignózni a Sissigner-rel, azokkal semmi baj se lenne. Valaki segítsen plz, mert már annyit olvastam utána neten, de sehol semmi megoldást nem találtam ami működne már vagy 5x reseteltem a telóm meg formáztam a 8 gigás memkarim, hogy nehogy az legyen a gáz, h már valamit elcsesztem ezért mindig "szűz" telóval kezdem a hack-kelés, de 1xűen nem akar működni. Előre is köszönöm a segítségeteket. Laci
Ha nem jönne össze a hack:
n-gage szignózó progi csak binpda által crackelttel műxik.
bocs, most látom, hogy próbáltad valami hasonlóval. lehet az volt a baj, hogy nem binpda crackelte.