Megpróbáltam feltenni, de ezt a hibát írja ki: Flash files are corupted or missing...farkas-laci írta:Magyarítottam az új 40-es verziójú C6 romot. Mivel a minim szervizben van (érintőpanel, hangszóró, mikrofon csere), közületek kellene valakinek tesztelnie.Ha működik, kirakom az első oldalra.- Ovi map 3.06+
- Qt 4.07(3) + Qt mobility 1.01(3) + Qt webkit 4.07(3)
- Speed improve
- Better Ram manager
- Emoticon input
- Ovi contact removed
- Music player with lyrics update
- Nokia Brower 7.3.1.25
Jól neveztem el a fájlokat, a három mütyür is világit. Mi lehet a baj?
Az új Ahmed-féle romot használom egy pár napja, de nekem több hiba is előjött, és sokszor lassú is (bár könnyen lehet, hogy azért mert magyarítottam, nem értek hozzá, csupán leírásokat követek). Például a zenelejátszó nem működik rendesen, ha lejátszás alatt az opciók menüpontba akarok menni, összeomlik az egész. A térképek sem működtek, de azt végülis egy újratelepítés megoldotta. Netezésnél is jöttek elő hibák. Eddig nem tetszik...

(Ha már leültem mókolni ezzel, feltettem az eredeti Ahmed romot, és úgy tűnik több hiba csak a magyarításnak tudható be, de külföldi fórumokon olvastam, hogy másoknak is előjöttek ezek, miután belerakták a saját nyelvüket) Majd remélem a témában otthonosabban mozgó valaki megcsinálja.

Érdekes módon a bluetooth az eredetiben bugos, nem megy, a magyarítottban meg működik.