Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
innov tulaj
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8510
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: innov tulaj »

alfa145 írta:Érdekelne ez a hekk, előre is köszi!
innov tulaj esetleg nem te irogattál a telefongurun? :duhos2: "hogy hackelt cuccot ne ajálgassanak neked" :?3:[/quote]

Hello alfa145!

Akire gondolsz, az nem én vagyok, max névazonosság lehet, és csak azért irtam hogy érdekelne a hekk mert köv. hétvégén külföldön leszek, gondoltam hátha hasznát tudnám venni...
Amugy abszolút új vagyok és üdvözlök mindenkit itt a forumon, sorry hogy nem rögtön ezzel inditottam..
Még csak nagyon az elején tartok a kb 100 oldalnak és már most rengeteg kérdésem lenne de egyelőre nem terhellek titeket ezzel, próbálok magamtól rájönni dolgokra.
Azért persze később számítok majd a segitségetekre ;)
gmaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gmaci »

:hmm2: van ötletetek, hogy hol lehet szerezni nagyobb kapacitású akksit a 8 gigásba :?2: :?3:
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

gmaci írta::hmm2: van ötletetek, hogy hol lehet szerezni nagyobb kapacitású akksit a 8 gigásba :?2: :?3:
Egyenlőre nincs nagyobb, egyébként írta valaki, hogy a témahatások kikapcsolása csökkent a fogyasztáson, és tényleg úgy tűnik, és még azt is észrevettem hogy több a szabad ram, és a szívárgás is csökkent, tehát 80Mb szabad rammal bootol a teló, és alig megy 75mb alá, témahatásokkal max 78mb-al bootolt, és 70mb-ra simán lemet napközbe, nem mintha kevés volna a ram, csak a fogyasztásra is kb ilyen hatással van :D (egyébként elég bosszantó, hogy van egy szuper telónk csak ne használj rajta semmit mert akkor lemerül :twisted: ) de én nemsokára megválok tőle, és jöhet az i8910 HD :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
gumizsuzsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8510
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gumizsuzsi »

hy all!

az már tuti hogy itt a HSZ-ekből kiderül ki az aki atom biztosan kezeli a telót mert ugye mindig babrál, kisérletezik rajta valamit, és ki az aki csak babrálás nélkül egyszerűen csak használná a telót amire való és nem hackelne, meg ilyenek...

én azt hittem hogy ha lesz ilyen nagy tudású telóm akkor majd átrakom a zene mappákat albumokat stb és könnyen lejátsza őket úgy hogy nem ömlesztve bedarálja 1 mappába az egészet... :-(

esetleg gondoltam arra is ha már ilyen öreg a teló, és ennyi pénzt kidobtam rá akkor dobnak ki hozzá valami frissítést amivel egyszerűbbé, tényleg elfogadható felhasználó barát telót csinál belőle és nem ilyen buherátorokkal csinosított überhyper kockának kell lenni ahhoz hogy felrakjon rá minden okosságot hogy kicsit többet tudjon ill. korrekten működjön...

persze hogy sír az ember amikor fele ennyiért kapsz X telót és csak rádobod a zenét a mappájával együtt és mehet a hallgatása... itt össze vissza dobál mindent! a fájlkezelőben pedig mutatja hogy mik vannak és hogy hogyan helyezkednek el de érdekes módon a lejátszóban már ismeretlen menünél van és ömlesztve! pff...

szép, jó anyag, lejátsza az avit bár néha konvertálni kell hogy minden avit vigyen... de hogy van ez a samu PC studiója, és azon sem lehet normálisan átpakolni a zenei mappákat úgy hogy az is ,maradjon ami valójában az már vicces 1 ilyen szuper telótól és gyártótól!

a kamera is rendben van, nem lehet rá 1 rossz szavam sem...

de tényleg sokszor úgy tűnik nekem hogy lenne mit bőven javítani amit ugye senki nem tesz meg (készítők)...

itt meg 2 felé oszlik a csapat, aki babrál az szereti aki nem akarna sokat bütykölni annak meg hiányosnak, félkésznek tűnik a masina!

kérdésem az lenne mert pár oldallal ezelőtt kaptam az ívet hogy van eredeti cucc is hozzá csak fizetős (progik, szoftverek), elkérhetném annak a linkjét?

baromira nem akarok belelépni a babrálók gyomrába ezzel a HSZ-emmel, azokat is tessék megérteni akik nem mindig a telót operálják... mi csak egyszerűen használni akarjuk minden gond és körülményesség nélkül... (ellenben a babrálóknak lehet köszönni a sok újítást, tapasztalatot, és a segítség nyújtást is)

THX
delbarta
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: delbarta »

Szia. Tessék pár fontosabb:

Zenelejátszó (mappa is kiválasztható):
LCG Jukebox
http://www.lonelycatgames.com/?app=lcgjukebox

Fénykép néző:
Resco Photo Viewer (mappa nézetben is használható):
http://www.resco.net/symbian/photoviewe ... efault.asp
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

gumizsuzsi írta: én azt hittem hogy ha lesz ilyen nagy tudású telóm akkor majd átrakom a zene mappákat albumokat stb és könnyen lejátsza őket úgy hogy nem ömlesztve bedarálja 1 mappába az egészet... :-(
A zenéket ID3 tag alapján szűri, ami szerintem teljesen kezelhető és nem kell hozzá "überhiperkockának" lenned.

(amúgy a többi dologhoz sem... de azt csinálsz amit akarsz ;) )
csoliver
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: csoliver »

Megérkezett a hivatalos magyar frissítés!!!! A samsung oldala már írja, de nálam még nem működik pc studion keresztül. http://hu.samsungmobile.com/supports/so ... mUpdate.do

Az angol support fórumból:

The service is available in the following countries only:

HUNGARY <hu> INDIA <in> PAKISTAN <pk> PHILIPPINES <ph> PORTUGAL <pt> ROMANIA <ro> SPAIN <es> TURKEY <tr> UKRAINE <ua> NIGERIA <ng>

MIDDLE EAST ASIA & AFRICA including UEA should also be supported,
LG G3 32GB Titan EUR Version
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Hali. pár kérdés: nektek sem müködik videózás közben a vaku? nekem kb 1másodpercig világit, aztán elalszik......
meg fényképezéskor fókuszálásnál kb 5x erösebben világit mint amikor a képet késziti és igy sötétben illetve már szürkületkor is használhatatlan a kamera.
továbbá makrózáskor túlvakuzza magát és egy nagy fehér folt lesz a kép.. csütörtök után jön meg a mikrousb kábel amit rendeltem, majd akkor frissitek szoftot.. addigmeg hát nemtom megpróbálok élni vele :D
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
mesa82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8

Hozzászólás Szerző: mesa82 »

rydair írta:Hali. pár kérdés: nektek sem müködik videózás közben a vaku? nekem kb 1másodpercig világit, aztán elalszik......
meg fényképezéskor fókuszálásnál kb 5x erösebben világit mint amikor a képet késziti és igy sötétben illetve már szürkületkor is használhatatlan a kamera.
továbbá makrózáskor túlvakuzza magát és egy nagy fehér folt lesz a kép.. csütörtök után jön meg a mikrousb kábel amit rendeltem, majd akkor frissitek szoftot.. addigmeg hát nemtom megpróbálok élni vele :D
Üdv!
Nekem videó készítésekor állandóan világít a led (természetesen ha bekapcsolom),illetve kép készítésénél fókuszálás közben világít,de amikor a képet készíti akkor kb háromszoros erősséggel ! A makró ugyanaz mint nálad!
Remélem tudtam segíteni! ;)
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

mesa82 írta:
Üdv!
Nekem videó készítésekor állandóan világít a led (természetesen ha bekapcsolom),illetve kép készítésénél fókuszálás közben világít,de amikor a képet készíti akkor kb háromszoros erősséggel ! A makró ugyanaz mint nálad!
Remélem tudtam segíteni! ;)
Hali! kösz a gyors válaszokat! akkor szerintem nálam lesz a probléma... azért készitek egy videót róla hogy hogy is néz ki most, és feltöltöm egy megosztóra! :blush:
na itt is lenne:
http://www.youtube.com/watch?v=iR27g6_ashI
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”