Üzenetre vonatkozik, nem telefon számokra.eleks5530 írta:kössz a tippet a formázás után jó lett a kamera, de az előőb elfelejtettem írni hogy a jobb felső sarokban az aksi szint mellett villog egy kis boriték ha rányomok azt írja "megtelt a sim-mem." de alig van rajta 20 szám.
Nem tudja valaki hogy lehet eltüntetni???
Nokia 5530 XpressMusic
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
egy üzenet sincs a simkártyánlaci64 írta:Üzenetre vonatkozik, nem telefon számokra.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
pedig biztos lehetsz benne hogy van a kártyán valami olyan/annyi üzenet ami miatt ezt írja a teló. csak max a telefonod nem mutatja...eleks5530 írta:egy üzenet sincs a simkártyánlaci64 írta:Üzenetre vonatkozik, nem telefon számokra.
erre jó pl egy régi 3210, az saját memória híján csak a sim-et látja így mindent lehet vele törölni a sim-ről.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Menj be az üzenetek menübe, opciók-SIM üzenetek. És máris látod, hogy van-e ott üzenet. Nem kell hozzá 3210-es
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
feltételeztem hogy ott már nézte és azért írta hogy üres a SIM kártya. de nekem volt olyan régi sms amit semmilyen új teló (6120,N95,KS20) nem mutatott a SIM üzenetek-ben, a 10éves 3210-em meg igenferret írta:Menj be az üzenetek menübe, opciók-SIM üzenetek. És máris látod, hogy van-e ott üzenet. Nem kell hozzá 3210-es
-
- Újonc
Hello tudna nekem valaki abban segíteni hogy indavideo meg egyéb iylen video lejátszó oldalakat hogyan tudnék nézni 5530 ról mert leszedtem a skyfire-t láttam itt több helyen is a forumban írták de az megjeleníti az odlalt betölt a videó és nem birom kirakni teljes méretre meg semmit nem tudok kezdeni vele hanem éppen amekkorába látom az oldalt akkorában adja, és nem nagyon találtam beállítási lehetőséget sem ebben a skyfireben esetleg valami más megoldás vagy ebben valami normálisabb
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem más ilyen böngésző nincs ehhez a videókhoz.vati182 írta:Hello tudna nekem valaki abban segíteni hogy indavideo meg egyéb iylen video lejátszó oldalakat hogyan tudnék nézni 5530 ról mert leszedtem a skyfire-t láttam itt több helyen is a forumban írták de az megjeleníti az odlalt betölt a videó és nem birom kirakni teljes méretre meg semmit nem tudok kezdeni vele hanem éppen amekkorába látom az oldalt akkorában adja, és nem nagyon találtam beállítási lehetőséget sem ebben a skyfireben esetleg valami más megoldás vagy ebben valami normálisabb
Csak a youtube-hoz van külön program.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Az a baj hogy ezzel meg semmilyen funkcióval nem tudtam feltenni nagyképernyőrfe a dolgot az opera mini lejátsza a youtube-t de csak azt és mást nem:s
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
Sziasztok!
Bocs, hogy közbe vágok, de akad egy probléma az 5530-asommal, melyre még sehol nem találtam választ... Remélem ti már tapasztaltatok hasonlót, és tudtok segíteni...
A WI-FI kapcsolattal van bajom már egy ideje... Van egy D-LINK DI-524 routerem, és ezen keresztül próbálom használni a vezeték nélküli kapcsolatot... De arra döbbentem rá, hogy a telefon nem tudja tartani a kapcsolatot, csupán 10-15 másodpercig... Azt hittem azért van, mert a routeren titkosítást használok, és megpróbáltam úgy is, hogy teljesen nyilvános vezeték nélküli hálózatot hoztam létre... így is szakad...
Kapcsolódás után a Nokia Store-ban odáig jutok el (szerencsés esetben), hogy rá tudok menni egy alkalmazásra, de mire letölteném, már elveszik a kapcsolat, és hiába próbálkozom újra, ki kell lépnem, és újra kiválasztanom a wi-fit, hogy bírja újabb x másodpercig...
Mi lehet a baj? Hibás lehet a WI-FI eszköz?
Bocs, hogy közbe vágok, de akad egy probléma az 5530-asommal, melyre még sehol nem találtam választ... Remélem ti már tapasztaltatok hasonlót, és tudtok segíteni...
A WI-FI kapcsolattal van bajom már egy ideje... Van egy D-LINK DI-524 routerem, és ezen keresztül próbálom használni a vezeték nélküli kapcsolatot... De arra döbbentem rá, hogy a telefon nem tudja tartani a kapcsolatot, csupán 10-15 másodpercig... Azt hittem azért van, mert a routeren titkosítást használok, és megpróbáltam úgy is, hogy teljesen nyilvános vezeték nélküli hálózatot hoztam létre... így is szakad...
Kapcsolódás után a Nokia Store-ban odáig jutok el (szerencsés esetben), hogy rá tudok menni egy alkalmazásra, de mire letölteném, már elveszik a kapcsolat, és hiába próbálkozom újra, ki kell lépnem, és újra kiválasztanom a wi-fit, hogy bírja újabb x másodpercig...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!myrandom írta:Sziasztok!
Próbáld ki mással a routert, a telefonnal pedig máshol próbálj meg netezni. Esetleg egy resetet is csinálhatsz.
A böngésző megy vagy az se működik?