Kígyós játék kellene. Olyan Snake mint anno volt a 3310-esen

Persze valami újabb grafikával.

Új grafika, 3310-es élmény akkor neked a RetroSnaker kell.Gabesz írta:Kerestem itt a nokiaprogramok.hu-n, de 5800-ra nem találtam.
Kígyós játék kellene. Olyan Snake mint anno volt a 3310-esen
Persze valami újabb grafikával.
Ezek szerint én nem tudom használni a keresőt.potter55 írta:Új grafika, 3310-es élmény akkor neked a RetroSnaker kell.Virtual key-jel elvileg mennie kell.
körülnézhetsz az s60v3-mas cuccok között is, mivel azzal is kompatibilis.Gabesz írta:Sziasztok!Régen a Samsung D900i-men volt alapból egy olyan játék, hogy Free Kick.
nna, találtam egyet. tedd fel légyszíves és nézd meg, hogy megy-e. (én most nem tudom kipróbálni) sajna csak 240x320-as méretűt találtam.moco írta:körülnézhetsz az s60v3-mas cuccok között is, mivel azzal is kompatibilis.Gabesz írta:Sziasztok!Régen a Samsung D900i-men volt alapból egy olyan játék, hogy Free Kick.
de én is körülnézek a neten, habár, ha itt nincs fent, akkor nem valószínű, hogy máshol meg lenne.
Köszi.moco írta:nna, találtam egyet. tedd fel légyszíves és nézd meg, hogy megy-e. (én most nem tudom kipróbálni) sajna csak 240x320-as méretűt találtam.moco írta:körülnézhetsz az s60v3-mas cuccok között is, mivel azzal is kompatibilis.Gabesz írta:Sziasztok!Régen a Samsung D900i-men volt alapból egy olyan játék, hogy Free Kick.
de én is körülnézek a neten, habár, ha itt nincs fent, akkor nem valószínű, hogy máshol meg lenne.
ha jó, akkor felteszem a letöltések közé.
És ha amit moco linkelt nem lenne jó, a letöltések-kereső-címhez írd be hogy kick és kiad egy pár ilyen játékot.Gabesz írta:Sziasztok!
Régen a Samsung D900i-men volt alapból egy olyan játék, hogy Free Kick.
Kapura kellett benne lőni.
Ilyen játékot keresek 5800-ra. Ha nem java az se baj, csak ne kelljen szignózni.
Köszi.
potter55 írta:És ha amit moco linkelt nem lenne jó, a letöltések-kereső-címhez írd be hogy kick és kiad egy pár ilyen játékot.Gabesz írta:Sziasztok!
Régen a Samsung D900i-men volt alapból egy olyan játék, hogy Free Kick.
Kapura kellett benne lőni.
Ilyen játékot keresek 5800-ra. Ha nem java az se baj, csak ne kelljen szignózni.
Köszi.