Kedves Buster!buster írta:Nem tudom te mióta használsz linuxot, de az tuti hogy nincs sok közöd hozzá...mondj egy programot amit nem tudsz linux alatt használni. Ha úgy van még windows programokat is tudok majd ezen indítani, csak lefordítom a wine-t. Szóval nem tudom miről beszélsz.beszélsz.Venemo írta:Ezt nem tudom, honnan veszed. RENGETEG alkalmazás létezik Linuxra. Nyilván az már más kérdés, hogy ezekből mennyi fog futni a Maemo alatt, de szerintem nem lesz ezzel gond.Hendrix írta:linuxos alkalmazásból van sztem a legkevesebb.
Szerintem pont ugyanazt állítottam, mint Te. Azt mondtam, hogy "RENGETEG alkalmazás van Linux alá". Akkor most mi a gond ezzel?
Nem. Ez a telefon az internetre van kihegyezve, nem másra. Nem tudom, miért lenne "üzleti". Nem az üzletemberek a célközönség (bár ők is ezt használják majd), hanem a buherátorok fogják imádni. Gyakorlatilag mindent, ami most Linux alatt fut, rá tudsz tenni.- Először is ! Ez a készülék az internetre és az üzleti célokra van kihegyezve.Na már most ilyen sok üzletember van közöttünk ?!
Szerintem sem korszakalkotó, viszont kényelmes. HD-t felvenni nem tud, az tény, és 8 MP-sen sem tud fotózni, de ezek majd a következeő Maemo alaú telóban (vagy az az utániban) lesznek benne.- Multimediaban nem alkot korszakalkotót. Soroljuk : 5mpix kamera, 600 Mhz proci, 256 Mb ram. Összehasonlításképpen csak a Samsung i8910 HD-t tudom elővenni ott kérem már most 600 -as proci van, már most 256 Mb ram és már most 8 Mpix HD felvételre alkalmas kamera van benne.
A Samsung nem csak OLED, hanem AMOLED. Ennek ellenére szerintem nincs semmi gond ezzel sem.Akkor miért is olyan nagy szám ez a telefon?? Igaz 800x480 pixel felbontású a kijelzője ,de a Samsungnál már most OLED van.
Teljesen jó. Végre rájöttek, hogy jó dolog, és beletették!Van benne ugyan 3d gyorsító.Meg is vagyok lepve egyépként ?! A Samsung i8910 HD és az Iphone 3GS-be már most OpenGL 2.0 -ás gyorsító van.
Mert végre észbekaptak, és olyat alkottak, amit tényleg versenyképes.Akkor miért is olyan nagy szám ez a telefon?
Az átlag felhasználónak tök mindegy, de szerintem itt a fórumon egyikünk sem átlagfelhasználó. Nekem nagyon jól jön, hogy Linux van rajta, mert így azt csinálok vele amit akarok.Linux van benne. Igen az.Most ezt nem tudom hova tenni, hogy jó lesz e az átlag felhasználónak vagy sem?! Tegye föl mindenki magában a kérdést.
Számomra is, mert az N900 még nem jelent meg. Ha meg fog, akkor az lesz,Szóval szerintem a konkurenciához képest nem alkot egy egetrengetőt. Számomra a legjobb két mai telefon a Samsung i8910 HD és az Iphone.
Az miért baj, hogy az i8910-ben benne van? Én örülök neki, hogy benne van.Jah és egy fontos dolog! Van benne DLNA. Csak az a baj, hogy az i8910 HD-ben már most is benne van.