Nokia Mail

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
GorTen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4 +Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Nokia Mail

Hozzászólás Szerző: GorTen »

Jokimo írta:Ennél az újnál (9.05.43) már nem rakja ki az aktívkészenlétre a postafiókot ill. a leveleket?

Nekem csak E series nokián volt fenn, arra mindig kirakja, de menüből ki lehetett kapcsolni az aktív készenlét beépülő alkalmazásai közül (intellisync...)
Jokimo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 11 Pro
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Jokimo »

GorTen írta:
Jokimo írta:Ennél az újnál (9.05.43) már nem rakja ki az aktívkészenlétre a postafiókot ill. a leveleket?

Nekem csak E series nokián volt fenn, arra mindig kirakja, de menüből ki lehetett kapcsolni az aktív készenlét beépülő alkalmazásai közül (intellisync...)

Köszi GorTen! Én N73-ra raktam fel és nincs kint a kijelzőn, habár asszem így jobban is tetszik. Értesítés így is jön új emailról, viszont a fejlécek nincsenek folyamatosan szem előtt, akár más előtt is, pl. egy asztaltársaságnál.. Meg mintha ez az új verzió stabilabb lenne, szinte rögtön jelez új emailnél, nem úgy mint a régebbiek, amik elég rapszódikusan működtek nálam. Cserébe azért eszi az aksit rendesen.
Sparks72
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 - LP7 stock
Has thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sparks72 »

kumgabor írta: Milyen módon érkezik így meg az e-mail?
Nálam csak annyi történik, hogy email érkezésekor hanggal jelez a telefon, és a képernyő jobb felső részében látható egy "@" jel. Elindítom az email programot és látom benne, hogy jött egy levél, elolvasom és örülök :)
Samsung GS2 - Nokia N82 Titan
GorTen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4 +Nokia E52
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: GorTen »

Sparks72 írta:
kumgabor írta: Milyen módon érkezik így meg az e-mail?
Nálam csak annyi történik, hogy email érkezésekor hanggal jelez a telefon, és a képernyő jobb felső részében látható egy "@" jel. Elindítom az email programot és látom benne, hogy jött egy levél, elolvasom és örülök :)
Hm érdekes... Különben nekem is jobban tetszik ha nincs a főképernyőn a régi mail... Főleg, hogy nekem fontosabb rajta a naptár. Azt meg kiszorítja a sok mail :D Szóval én ki szoktam kapcsolni.
Sparks72
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 - LP7 stock
Has thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sparks72 »

Azért ez sem tökéletes, ma reggel kaptam egy mail-t, amit láttam a szgépemen, de a telefon nem akarta jelezni. Vártam 15 percet, semmi, ezután szinkronizáltam és azonnal jelzett, hogy levél jött. Szóval egyelőre nem ez az atombiztos megoldás a levél érkezésének jelzésére :x Lehet kipróbálom a ProfiMail-t, bár ezek után szerintem az is hasonlóan jár el...
Samsung GS2 - Nokia N82 Titan
baal-amiga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5630 XM
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: baal-amiga »

Nincs külön topicja, ezért itt kérdezem:
a Profimail hova menti a leveleket? Először a telefonmemóriába telepítettem, aztán úgy tűnt, a 2500 gmail levél letöltése után csökkent a c meghajtó szabad helye; uninstallkor nem tudom, leszedte-e ezeket. Most a mem kártyára tettem, de telmemből történt eltávolítás után mintha csak a progi méretével nőtt volna a szabad hely...
ifsnow
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB

Nokia Mail

Hozzászólás Szerző: ifsnow »

az a problémám hogy ez csak wap-al megy? vagy én vagyok a láma?
melyik a legjobb email kliens n95 8gb-re, leginkább gmail-hez?
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

ifsnow írta:az a problémám hogy ez csak wap-al megy? vagy én vagyok a láma?
melyik a legjobb email kliens n95 8gb-re, leginkább gmail-hez?
a gmail saját kliense vagy a gyári ;) ha kell segítség a gyári confighoz szólj :)
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
N3gro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: N3gro »

Sziasztok!

Újratelepítettem a telót, majd felraktam a szokásos programokat a Nokia Mailllal együtt. Az a probléma vele, hogy amikor az e-mail beállítás varázslónál megadom a gmail-es címemet, majd elindítva a klienst, ismét az e-mail beállítás varázsló jön fel. A varázsló annyit csinált, hogy az üzenetek mappában beállította a fiókot. De nekem a régi kliensre lenne szükségem, nem a gagyi beépített gyárira. Van valami ötletetek?
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

N3gro írta:Sziasztok!

Újratelepítettem a telót, majd felraktam a szokásos programokat a Nokia Mailllal együtt. Az a probléma vele, hogy amikor az e-mail beállítás varázslónál megadom a gmail-es címemet, majd elindítva a klienst, ismét az e-mail beállítás varázsló jön fel. A varázsló annyit csinált, hogy az üzenetek mappában beállította a fiókot. De nekem a régi kliensre lenne szükségem, nem a gagyi beépített gyárira. Van valami ötletetek?
Hali!
Előbb regisztrálnod kell a mail fiókodat ITT.
vagy ha már regizve volt, akkor itt lépj be és úgy tudom van lehetőség újratelepítést kérni.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”