N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Na majd idővel ebbe a topikba rend és fegyelem lesz :D Szóval ezek a HSZ-ek mennek majd kukába :)
Csak a romokról lehet dumálni :)
Kép
Kép
xelaasod
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: xelaasod »

Köszi a segítséget. És bocsi hogy ide írtam.
markanera
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82 n8
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: markanera »

Hali! Szuper, hogy végre ezek a dolgok egy helyen vannak! :)

Egyetlen kérdésem lenne:

Ha ovi suite-al csinálok egy biztonsági mentést mindenről, tehát névjegyzék, naptár, jegyzetek, és Mass memory, tehát minden ami azon van, videok, programok stb... akkor ezeket simán vissza tudom majd állítani egy főzött firmware égetése után? Németből van a telóm és itt lett magyarosítva, tehát a magyar product kódot rá kell erőltetni phoenix-el ha azt akarom, hogy magyar legyen majd a következő kihozott gyári firmware-nél! Van ennek jelentősége egy ilyen főzött verziónál? Bocs ha láma a kérdés!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Szerintem ezeket utána simán vissza tudod tenni. De a beállításokról ne csinálj biztonsági mentést. Egyelőre nem lehet Product Code-ot változtatni ezeken az új telcsiken, maximum azt tudod, hogy egy másik PC-dal rendelkező FW-t tolsz rá phoenix-szel. Ha lesz majd új FW, akkor azt Navifirm-el letöltheted és Phoenix-szel felnyomhatod a telcsire.
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Na hát úgylátom még félnek az emberek az N8 moddolásától.Mondjuk ez érthető, én kb erre számítottam.Na majd beindul ez.
Amugy tettem fel mod listát,és majd frissítem folyamatosan,ill ha valaki tud új módot akkor jelezze,és teszem be a listába.
Most beraktam az uda fájlomba én is az újraindítást,és mindjárt megpróbálom magyarra varázsolni.Nem mintha így nem lenne érthető,hisz majdnem magyar.
Amugy rájöttem a cre fájlok szerkesztésére,készítésére is.Eggyelőre más megoldás nincsen,majd ha a rofs2-3-mat is bírjuk szerkeszteni,több lessz a lehetőség.
Na megyek és megnézem Hexeditor-al az újraindítást,és utána megy az is a listába.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2010-12-31 pén. 14:19:19-kor.
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Hello! Nekem navfirm8 nem indult sehogyse win7 alatt, de a 9 igen, az nem okozhat galibát?
Mért az a pc van a telepitési segédletben amikor van külön orosz magyar, akkor melyik a jó?
A garancia vesztés mért van kiemelve? Csak annyira mint eddig?

Szerk.: Közbe megcsináltam egyenlöre minden tuti indult simán! Köszi a hogy összeszedtétek a kellő dolgokat, + a jó leirást, uda választékot (én bzs-ét választottam).
hoolio
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC DESIRE HD
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hoolio »

bzs73

Legyszi kuld el a fozott romod a Nokianak, mert jol sikerult, hat ha tanulnak belole.
bzs73
3. szint
3. szint

Na vagyok, de hát karácsony volt.
Na majd csak leszünk már páran.Amugy köszi mindenkinek,és mindjárt megy fel 1 frissítés.1.02v lett,és lett pár módosítás.
pl közösségi hülyeség eltávolítva,és egy brutál kamera mod került be.

Ja, hozzáértőket kérdezném.Ki mit tud a 10207376.txt-ről. Beraktam az új rom-ba cre formátumba,mert az új romokba már gyárilag bekerült,és h20 romban is benne volt.Hát elrontani nem rontotta el.Semmit nem találtam róla googleba,se fórumokon.

Ja hát igen.Gari vesztés mint eddig.Tehát ha valaki nagyon nem érti mit csinál,az inkább olvasson előtte, és akkor nem lessz baj.De ki kell írni.

hoolio: Hát igen.Ők pénzért csinálják, én azért mert szeretek ilyet csinálni. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2010-12-25 szomb. 01:55:07-kor.
hoolio
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC DESIRE HD
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hoolio »

bzs73 írta:Na vagyok, de hát karácsony volt.
Na majd csak leszünk már páran.Amugy köszi mindenkinek,és mindjárt megy fel 1 frissítés.1.02v lett,és lett pár módosítás.
pl közösségi hülyeség eltávolítva,és egy brutál kamera mod került be.

Ja, hozzáértőket kérdezném.Ki mit tud a 10207376.txt-ről. Beraktam az új rom-ba cre formátumba,mert az új romokba már gyárilag bekerült,és h20 romban is benne volt.Hát elrontani nem rontotta el.Semmit nem találtam róla googleba,se fórumokon.

Ja hát igen.Gari vesztés mint eddig.Tehát ha valaki nagyon nem érti mit csinál,az inkább olvasson előtte, és akkor nem lessz baj.De ki kell írni.
pls reszletesebb leirast adj mit jelent hogy brutal kameramod?
bzs73
3. szint
3. szint

"pls reszletesebb leirast adj mit jelent hogy brutal kameramod?"

A frissítés fent van az első hozzászólásban.A leírás is.Mindíg ott lessz a frissítés.Nézni kell a verziószámot.Most lett v1.02.Kamerát próbáltam nagyon jó lett.2.5mb méretű képeket csinál,tehát még pont jó.
Ja már nem 1.3mpixel a gyenge minőség hanem 2 megapixel,és a képek tényleg javultak.
De mint a kép is mutatja, ujraindítás után 150mb ram,és 217mb hely a c-n.Persze ez majd csökken,de csak jobb lett ilyen téren is.

Hát úgylátom olyan ez a topik eggyelőre mint a jó bolt.Csak nézelődni járnak. :lol: Na majd lessz itt még nemulass.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”