Nokia 6303 Classic
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6303 Classic
Azt szeretném kérdezni hogy maga a nokia térképek alkalmazás tehát nem a térképállomány a memóriakártyán van vagy a telefonmemóriában?
Mert új memkarit fogok venni és nem akarom hogy ez a progi elvesszen.
szerk.: Na most megnéztem úgy hogy kivettem a memkarit és működött úgy is de azért ha valaki mást gondol válaszoljon.
Mert új memkarit fogok venni és nem akarom hogy ez a progi elvesszen.
szerk.: Na most megnéztem úgy hogy kivettem a memkarit és működött úgy is de azért ha valaki mást gondol válaszoljon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6303c
Vettem egy ilyen kis csodát. Nagyon bejön.
Van valami ami viszont nagyon zavar: az automatikus fényerő szabályozás.
hogyan lehetne kikapcsolni?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A használati kézikönyvben (vagy hogy is hívjákkiszebra írta:Vettem egy ilyen kis csodát. Nagyon bejön.

Vagy nézd végig a telefont, ha nem lehet kikapcsolni a telefonban akkor szerintem nem is lehet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6303
A nokia mapsben hogy lehet beállítani hogy a cellainformáció alapján meghatározza hol vagyok? Mer jelez egy ilyen célkeresztet(persze nem arra gondolok ami mindig a képernyő közepén van) de az ugyanott van akkor is ha vagy 8 km-rel arréb vagyok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6303
Szevasztok!klaussn95 írta:Szia.majzi írta:Udv
Az érdekelne hogy milyen térképes navigáció működne megfelelően 6303 -as telon ami persze tud mindent, és nem kell neki semmilyen fizetős vagy mobil internetes letöltés sem!
thx
Szerintem ha van külső Bluetoothos GPSed akkor Tom Tommal megy.
Én ma vettem egy ilyen kis készüléket. N95 8gb meg már nagyon sok s60as telo gps-esítésén tul vagyok, de ez tényleg igaz hogy létezik S40re Tomtom navigációs szoftver? Szerintem ennek a telefonnak vannak olyan jó képességei hogy tudjon normálisan navigálni.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem tudok róla, hogy a Tom-Tom meg lenne írva java-ra is.csbalu írta:Szevasztok!klaussn95 írta:Szia.majzi írta:Udv
Az érdekelne hogy milyen térképes navigáció működne megfelelően 6303 -as telon ami persze tud mindent, és nem kell neki semmilyen fizetős vagy mobil internetes letöltés sem!
thx
Én ma vettem egy ilyen kis készüléket. N95 8gb meg már nagyon sok s60as telo gps-esítésén tul vagyok, de ez tényleg igaz hogy létezik S40re Tomtom navigációs szoftver? Szerintem ennek a telefonnak vannak olyan jó képességei hogy tudjon normálisan navigálni.
Hol olvastad/hallottad?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6303
Macika írta:Nem tudok róla, hogy a Tom-Tom meg lenne írva java-ra is.csbalu írta:Szevasztok!klaussn95 írta:
Szia.
Hol olvastad/hallottad?
itt az előző hsz-ben mondta valaki hogy akkor tomtom-al meg. ebből gondoltam hogy ő már tud valamit.
Mostanában nagyon nem vagyok otthon már a Nokiás dolgokban. A Nokia Gyári programját nem lehet fizetés nélkül navigálásra bírni valahogy egy külső GPS- vevővel?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem a GPS-vétel a probléma. Azt tudná. A program használata az, ami pénzes.csbalu írta:itt az előző hsz-ben mondta valaki hogy akkor tomtom-al meg. ebből gondoltam hogy ő már tud valamit.
Mostanában nagyon nem vagyok otthon már a Nokiás dolgokban. A Nokia Gyári programját nem lehet fizetés nélkül navigálásra bírni valahogy egy külső GPS- vevővel?
Egyébként meg a srác vicces volt

Azóta sem jelentkezett, hogy megvédje az igazát, vagy belássa tévedését.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6303c
Lenne egy kis problémám. Szeretném frissíteni a telefont, van is elérhető frissítés. Elindul a a frissítés, de az elején megáll: 14perc maradt. Majd egy kis idő múlva abbahagyja és azt mondja: A kapcsolat megszakadt. Miért van ez?
t-mobile-os, fekete, 6.xx szofttal.
ja és még valami: Mit vétett szegény adatkábel, hogy ilyen rövidre sikerült?
t-mobile-os, fekete, 6.xx szofttal.
ja és még valami: Mit vétett szegény adatkábel, hogy ilyen rövidre sikerült?