Nokia 5530 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5530
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Független a telefon ezt el is felejtettem hozzátenni egyébként pannonos kártya van bennennem tudom ha független akkor ez mit befolyásol benne
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor az jó. Itt nézd meg hogy van-e hozzá frissebb.vati182 írta:Független a telefon ezt el is felejtettem hozzátenni egyébként pannonos kártya van bennennem tudom ha független akkor ez mit befolyásol benne
Lehet arra a product kódra ami azon van arra még nem adták ki.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Úr isten miért ez h működik nem egyszerre adják ki midnen 5530 asra az ujjabb frissítést kivéve a különbözö szolgálétatoktol vásároltakram ert ott a szolgáltatón mulik
mi za h product kodon mulik nekem ez magas homályositsatok fel
mi za h product kodon mulik nekem ez magas homályositsatok fel
-
- Újonc
Megnéztem a kód alapján azt irja ki h pont az a legfrissebb verzió erre a telefonra de akkor van olyan ember akinek frissebb van ennél a 11.0.054 es verziónál mert más az a kódja? ez lehetséges? és akkor mi szerint működik?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Nemhogy ennél még nincsen frissebb verzió, de én már akkor is mérhetetlenül boldog lennék, ha legalább frissíteni tudnék erre 10-rőlvati182 írta:Hello midnenkinek én beírtam barátnőm nokia 5530 mx telefonjára a *#0000# kódot és kidobta a verziósámot meg h még soha nem volt frissítve, a verzio: v11.0.054 dátuma 09 08 28 ez nem a legujjabb verzió uh ha tudna nekem segiteni valaki mi a mostani verzio h jutok hozzá mert amint ezt megláttam rányomtam h opciok ugyebár miközben kiirta ezeket az adatokat és frissités és elkezdi ncisnen frissités... és gondolom ez nem lehetséges...
kérném ahozzáértők kedves segitségét előre is köszi
-
- Újonc
Ja értem akkor jobb ha inkább befogom ha már ez a telefon itt van legalább.. értettem, rendben egyébként ilyen térképprogram van rajta vagy micsoda és meg tudom nézni adott helyről adott helyre h jutok el de nem gps es szal ez nem mobilhálozaton keresztül megy ugye nem szedi a pénzt?
Egyébként miylen programokt érdemes fölrakni rá h lehet a wifit kikapcsolna h épp nem használom, és msn h megy fel rá?
ja mégegyvalami h tudom az inernetes oldalakat ugy néz ni rajta h rendes netes formájában és nem mobil változatot nézni belőle?
Egyébként miylen programokt érdemes fölrakni rá h lehet a wifit kikapcsolna h épp nem használom, és msn h megy fel rá?
ja mégegyvalami h tudom az inernetes oldalakat ugy néz ni rajta h rendes netes formájában és nem mobil változatot nézni belőle?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Dede, azzal vigyázz, hálózatról megy, az nagyon szedi a pénzt, főleg a Pannonnál. Nekem három röpke nap alatt lemerítette a kártyám, én is óvatlan voltam.vati182 írta:Ja értem akkor jobb ha inkább befogom ha már ez a telefon itt van legalább.. értettem, rendben egyébként ilyen térképprogram van rajta vagy micsoda és meg tudom nézni adott helyről adott helyre h jutok el de nem gps es szal ez nem mobilhálozaton keresztül megy ugye nem szedi a pénzt?
MSN-nek én személy szerint a Nimbuzz nevű progit használom, nekem az vált be a legjobban. Van olyan is hogy Fring, de szerintem a Nimbuzz jobb. Próbáld ki mindkettőt, és amelyik tetszik.vati182 írta:... és msn h megy fel rá?
- Deepy
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Nekem a Nimbuzz egyáltalán nem akart működni egyfolytában ki írta hogy rossz felhasználó név vagy jelszó, pedig biztosan jót írtam bejkoplev írta: MSN-nek én személy szerint a Nimbuzz nevű progit használom, nekem az vált be a legjobban. Van olyan is hogy Fring, de szerintem a Nimbuzz jobb. Próbáld ki mindkettőt, és amelyik tetszik.
Én felmentem wifiről a Nokia Ovi Store-ra és ott is vannak nagyon jó ingyenes programok, és én onnan szedtem 1 jóféle MSN-t
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Hello! Nekem az a kérdésem lenne ,hogy az 5530 támogatja a TV out os dolgot mint az 5800, azaz a az 5800 tv out kábellel rátudom az 5530 ast kötni tvre? köszi előre is
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én úgy tudom hogy nem támogatja ezt a funkciót.AknAthn írta:Hello! Nekem az a kérdésem lenne ,hogy az 5530 támogatja a TV out os dolgot mint az 5800, azaz a az 5800 tv out kábellel rátudom az 5530 ast kötni tvre? köszi előre is
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.