Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
yager01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: yager01 »

csab2 írta:A Nokia Messaging egy szolgáltatás. Mégpedig egy push email szolgáltatás. Lényege, hogy ha úgy van beállítva, folyamatosan kapod az emaileket. Úgy mint az sms-t. Ilyenkor a Nokia szervere (amit te is írtál) jelentkezik be helyetted az email fiókodba (max 10 db-ot lehet beállítani) és le is szedi a maileket a telefonra. Ha aktív a NM (reg kell hozzá) akkor kicsit mások a fiók beállítások. Nekem felesleges, mert a sima klienst is be lehet állítani, hogy akár 5 percenként csekkolja a maileket.
Köszönöm Csab, valami ilyesmire gondoltam! Akkor ezek szerint ezért nem jönnek a leveleim. Gondolom ez a NM egy fizetős szolgáltatás, és azért nyomják ennyire a leveleket, hogy lejárt a 3 hónap! Eddig volt ingyenes.
Megmondom őszintén nem volt egy rossz dolog, hogy töltötte a leveleimet. Szükségem lenne erre a funkcióra, de nem akarok fizetni érte. Elég ha a netet fizetem. Tudsz abban segíteni, hogy mit kell átírni? Esetleg csak ki kell lőni a fent említett szerver nevet...és beírni a Gmail szerverét..? Előre is köszi a segítséget.
Smsung Galaxy S - I9000XXJPU - speedmod-kernel-k11
burasu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E7

Hozzászólás Szerző: burasu »

hatarlevi írta:Valakinek szervizes tapasztalat hová vigyem el Bp a telefont szervizelni sajna már nem látja a gépem:-(
Már valakitől olyat is hallottam hogy panel hibás bár azt is mondták szoftver hiba bár érdekes jelenség 2-3 napig minden ok volt majd kikapcsolgatott.
Majd hard reset
Azután olvastam új szoftver fel telepítettem.
1 nap ok
Majd állandó kikapcsolódás
Este már csak töltéssel lehetett bekapcsolni
Vasárnap óta semmi. :taps2: :taps2:
Nem akarom fikázni a nokiákat mindig is nokiás voltam meg leszek.
Ha vesz az ember valami alap telót semmi gond vele évekig
Az újabb modellek egyre szarabbak.
A Polusba vidd!! Ott rendesek és hétfőn be viszed, pénteken visszakapod!
teniszzokni
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: teniszzokni »

Sziasztok!

Láttatok már olyat, hogy az E52 nem tudja frissíteni a beépített hírolvasóját? Az un. "webes infok"-at. Egy ideig ment rendesen, de kb. egy hete nem képes egyet sem frissíteni.
Elég sokat használok, különböző oldalakról. Az infok, maguk, egyébként frissültek.
??
csab2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: csab2 »

yager01 írta:
csab2 írta:A Nokia Messaging egy szolgáltatás. Mégpedig egy push email szolgáltatás. Lényege, hogy ha úgy van beállítva, folyamatosan kapod az emaileket. Úgy mint az sms-t. Ilyenkor a Nokia szervere (amit te is írtál) jelentkezik be helyetted az email fiókodba (max 10 db-ot lehet beállítani) és le is szedi a maileket a telefonra. Ha aktív a NM (reg kell hozzá) akkor kicsit mások a fiók beállítások. Nekem felesleges, mert a sima klienst is be lehet állítani, hogy akár 5 percenként csekkolja a maileket.
Köszönöm Csab, valami ilyesmire gondoltam! Akkor ezek szerint ezért nem jönnek a leveleim. Gondolom ez a NM egy fizetős szolgáltatás, és azért nyomják ennyire a leveleket, hogy lejárt a 3 hónap! Eddig volt ingyenes.
Megmondom őszintén nem volt egy rossz dolog, hogy töltötte a leveleimet. Szükségem lenne erre a funkcióra, de nem akarok fizetni érte. Elég ha a netet fizetem. Tudsz abban segíteni, hogy mit kell átírni? Esetleg csak ki kell lőni a fent említett szerver nevet...és beírni a Gmail szerverét..? Előre is köszi a segítséget.
Nekem is most járt le a próbaidőszak. A Pannonnál és a T-mobile-nál elő lehet fizetni a szolgáltatásra. A T árait nem ismerem, a P-nél havi 1 Ft az előfizetési díj. Annyi megkötés van, hogy legalább 100MB-os csomag mellé lehet megrendelni. Ha nem akarsz rá előfizetni, akkor töröld a meglévő postafiókodat és állítsd be újra! A varázsló néhány mp alatt beállítja automatikusan, így nem kell foglalkozni az adatok megadásával. Egyedül a jelszót kéri.
mcfrann
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: mcfrann »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha a füles helyére egy elosztót dudok, amibe aztán 2 fülest lehet dugni, akkor az nem okozhat problémát a telefonnak?
NEm vagyok egy tech zseni, ezért inkább rákérdezek, hogy bírja-e. És ha megcsinálom, akkor a 2 füles max hangerőn fog szólni, vagy megfelezi a hangerőt?

Köszönöm!
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

mcfrann írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha a füles helyére egy elosztót dudok, amibe aztán 2 fülest lehet dugni, akkor az nem okozhat problémát a telefonnak?
NEm vagyok egy tech zseni, ezért inkább rákérdezek, hogy bírja-e. És ha megcsinálom, akkor a 2 füles max hangerőn fog szólni, vagy megfelezi a hangerőt?

Köszönöm!
nem okoz kárt a telefonnak azt viszont nem tudom mennyire veszi vissza én még sohasem próbáltam illetve csak itthon használtam egy időbe elosztót amikor az 5,1 es hangfalat is meg a füles kábelét is egy helyre kellett volna dugni. Aztán vettem egy usb-s fülest.
yager01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S

Hozzászólás Szerző: yager01 »

csab2 írta:Nekem is most járt le a próbaidőszak. A Pannonnál és a T-mobile-nál elő lehet fizetni a szolgáltatásra. A T árait nem ismerem, a P-nél havi 1 Ft az előfizetési díj. Annyi megkötés van, hogy legalább 100MB-os csomag mellé lehet megrendelni. Ha nem akarsz rá előfizetni, akkor töröld a meglévő postafiókodat és állítsd be újra! A varázsló néhány mp alatt beállítja automatikusan, így nem kell foglalkozni az adatok megadásával. Egyedül a jelszót kéri.
Tegnap este beállítottam újra. Meglátjuk, hogy működik e. Napközben óránként 9:00 és 15:00 között kéne fogadnia az emaileket. Köszi a segítséget... Ha nem megy visszajövök! ;)
Smsung Galaxy S - I9000XXJPU - speedmod-kernel-k11
Hippo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Nexus S - i9023

Hozzászólás Szerző: Hippo »

Kérdezném, másnak is olyan tré a telefon összeszerelési minősége mint az enyémnek?
1 hónapja vettem, de kezdetektől az eleje a gombok alatt lötyög, a hátulja (fém lemez, ide oda csúszkál és teljesen váratlan pillanatokban kinyílik), asz alsó sarkoknál meg kiáll a műanyag házból.
tonee73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e52 nokia 6300

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Üdv mindenkinek!Új vagyok,jelenleg egy E52-vel nyomulok+egy 6300-val.Kérdésem a következő:van-e valakinek Brando fóliája ésszerű áron E52-höz,vagy valami jó áras beszerzési forrást tudnátok-e ajánlani?Köszi tonee
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Hippo írta:Kérdezném, másnak is olyan tré a telefon összeszerelési minősége mint az enyémnek?
1 hónapja vettem, de kezdetektől az eleje a gombok alatt lötyög, a hátulja (fém lemez, ide oda csúszkál és teljesen váratlan pillanatokban kinyílik), asz alsó sarkoknál meg kiáll a műanyag házból.
Nekem csak a műanyag kerettel vannak gondjaim a többi rész OK! Az általad leírt hibákat nem tapasztaltam!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”