Köszönöm Csab, valami ilyesmire gondoltam! Akkor ezek szerint ezért nem jönnek a leveleim. Gondolom ez a NM egy fizetős szolgáltatás, és azért nyomják ennyire a leveleket, hogy lejárt a 3 hónap! Eddig volt ingyenes.csab2 írta:A Nokia Messaging egy szolgáltatás. Mégpedig egy push email szolgáltatás. Lényege, hogy ha úgy van beállítva, folyamatosan kapod az emaileket. Úgy mint az sms-t. Ilyenkor a Nokia szervere (amit te is írtál) jelentkezik be helyetted az email fiókodba (max 10 db-ot lehet beállítani) és le is szedi a maileket a telefonra. Ha aktív a NM (reg kell hozzá) akkor kicsit mások a fiók beállítások. Nekem felesleges, mert a sima klienst is be lehet állítani, hogy akár 5 percenként csekkolja a maileket.
Megmondom őszintén nem volt egy rossz dolog, hogy töltötte a leveleimet. Szükségem lenne erre a funkcióra, de nem akarok fizetni érte. Elég ha a netet fizetem. Tudsz abban segíteni, hogy mit kell átírni? Esetleg csak ki kell lőni a fent említett szerver nevet...és beírni a Gmail szerverét..? Előre is köszi a segítséget.