Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Olyan problémám van, hogy beállítottam a mail kliensben az adataim, de nem működik. Töltöttem le mail klienst, akkor sem működik. Mi lehet a baj? Mit kéne beállítani? Gmailes vagyok egyébként. A baj az, hogy nem tudom szinkronizálni mert nem tud bejelentkezni, pedig biztos, hogy rendes adatokat adtam meg...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Tudtok nekem infot adni Nokia Messaging szolgáltatással kapcsolatban? Eddig nem igazán foglalkoztam vele, azt sem tudom mi az. Ma kaptam, egy mailt, hogy lejárt ez az ingyenes szolgáltatás. Pontosan mi ez, mert szerintem nem is használtam..!
Az email kliensem simán be van állítva, a telefonban lévő szoftverrel. Nem találtam semmit Nokia Messaging programot. Felhomályosítanátok?
Az email kliensem simán be van állítva, a telefonban lévő szoftverrel. Nem találtam semmit Nokia Messaging programot. Felhomályosítanátok?

Smsung Galaxy S - I9000XXJPU - speedmod-kernel-k11
-
- 1. szint
Sziasztok! Nem tudom más tapasztalt-e már ilyet, de nekem behalt a Core Player. Ma bedobta az unalmast és licensz kódot kér.... Másnál is volt már ilyen? Egyébként szignózva van. Honnan szerezhetnék licensz kódot hozzá?
- Schumy1
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 17 times
Olyan problémám lenne hogy kéne nekem vízszintmérő program de amit az oldalon találtam azok közül egyik sem megy. Tudtok olyat ami működik?
- marcedli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
- Been thanked: 3 times
Sajnos ilyet nem tudok, de nem is gondolom, hogy megbízható lenne, mivel a vasban gyorsulásmérő van, így garantáltan nem kapsz korrekt eredményt vele. Ha tényeg fontos, hogy mindig legyen nálad egy vízmérték, akkor pl itt van ezSchumy1 írta:Olyan problémám lenne hogy kéne nekem vízszintmérő program de amit az oldalon találtam azok közül egyik sem megy. Tudtok olyat ami működik?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Semmi értelme nincs az ilyen proginak, mivel a készülékek külső formája nem a szabályos szögletes hasábot célozza meg.Schumy1 írta:Olyan problémám lenne hogy kéne nekem vízszintmérő program de amit az oldalon találtam azok közül egyik sem megy. Tudtok olyat ami működik?
Onnantól, hogy maga a telefon nem képes pontosan párhuzamosan felfeküdni az asztalra/felületre, minek is (és mihez képest értendő) a vízszint???
-
- Újonc
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok az oldalon és remélem új leszek a Nokia-felhasználók körében. Egy E52-es telefont néztem ki magamnak de végigolvastam a fórumot az elejétől a végéig. Mivel láttam h jó páran szidták a telefont, szeretnék egy megerősítést, hogy érdemes-e akkor bepróbálkozni vele, vagy csak a szervizbe fogok vele járni? Mekkora az esélye annak h a jobbak közül fogok ki egy darabot?
A szoftverfrissítés az szolgáltatófüggő? Minden szolgálató ad ki magának egy sw-t?
Köszönöm a választ előre is.
Új vagyok az oldalon és remélem új leszek a Nokia-felhasználók körében. Egy E52-es telefont néztem ki magamnak de végigolvastam a fórumot az elejétől a végéig. Mivel láttam h jó páran szidták a telefont, szeretnék egy megerősítést, hogy érdemes-e akkor bepróbálkozni vele, vagy csak a szervizbe fogok vele járni? Mekkora az esélye annak h a jobbak közül fogok ki egy darabot?
A szoftverfrissítés az szolgáltatófüggő? Minden szolgálató ad ki magának egy sw-t?
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
En 10:1 hez gondolom a megelegedeseket tekintve, csak ugye az elegedetlenek sokkal hangosabbak ( ami ertheto is ) en meg vagyok vele elegedve probaltam E-51 E-65 E-66 es eddig ez a leg kiegyensujozottabb az osszes kozul. Eleg gyors, aksi sokaig birja, nekem meg sosem fagyott, szoval szerintem hajra. De az anyamat ne szidd ha te leszel az egy a tizbol valami veletlen folytan. Mert ugye az ordog mindig ebren van.BBUN52 írta:Üdv Mindenkinek!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E7
Sziasztok! Van egy ilyen 2 hónapos telefonom, eladó!
Akit érdekel, kérdését várom pü-ben.
Üdv.
Bocs.
Akit érdekel, kérdését várom pü-ben.
Üdv.
Bocs.

-
- 1. szint
Korábban említettem, hogy begajdult a core player, és licensz kódot kér. Feltettem egy másik, korábbi verziót, ami működött is, de aztán meg akartam nyitni egy file-t, ami sérült volt, és azóta nem működik ez sem... eltávlítottam, aztán már nem tudtam újra rakni, mert azt írta, hogy sérült file.... Mi lehet a megoldás?
Smart Movie-t sem tudom már feltenni, mert az is egyszer behalt, és azóta hiába próbálkozom korábbi verziókkal, semmi eredmény, azok is megvannak halva...
Előre is köszönöm!
Smart Movie-t sem tudom már feltenni, mert az is egyszer behalt, és azóta hiába próbálkozom korábbi verziókkal, semmi eredmény, azok is megvannak halva...
Előre is köszönöm!