Nokia E52
- tomci
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 031.012.c00.01
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Nem tudtok egy olyan lejátszó progit ami minden féle filmet lejátszik hanggal képpel együtt? Eddig egyet sem találtam ami tökéletes lenne, van ami csak hangot, (főleg mp4-nél) van ami csak képet (avi-nál is) van egy két film amin minden jó...
Thx
Thx
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem a CorePlayer a legjobb erre a célra.tomci írta:Nem tudtok egy olyan lejátszó progit ami minden féle filmet lejátszik hanggal képpel együtt? Eddig egyet sem találtam ami tökéletes lenne, van ami csak hangot, (főleg mp4-nél) van ami csak képet (avi-nál is) van egy két film amin minden jó...
Thx
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
A Core Player a legjobb, a Samrt Movie a legszebb, de olyannal még nem találkoztam, aminek gondot okozott volna az mp4. Szerintem az majdnemhogy lehetetlen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok! Haverom most vett független telefont a Metróban. Mindeféle szöveg beírásakor ha átvált nagy betűre lefagy. Szoftver az új van rajta. Már 1x cserélet, de úgyanaz a jelenség. Valakinek van ilyen tapasztalata? Köszi
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok.
Két kérdésem volna:
1: Ha Pc Suite módban csatlakozok a sz.géphez, akkor hogyan válasszam le? Egyszerűen le kell húzni és kész, vagy van valami "előírás"? Gondolok itt arra, hogy mikor a 1 pl. egy pendrive-t vagy mem.kártyát akarok leválasztani, arra megvan a lehetőség, de itt nem látok ilyet.
2: A képen látható időjárás-előrejelzési "képet" milyen programmal tudom így kitenni a kijelzőre?

Hogy pontosabban fogalmazzak: Azt szeretném, ha a kijelzőn láthatnám az aktuális előrejelzési adatokat.
A "gyári" (Psiloc Traveler) az kiteszi, de sajnos csak szöveges formában, és a feljegyzések közé.
Két kérdésem volna:
1: Ha Pc Suite módban csatlakozok a sz.géphez, akkor hogyan válasszam le? Egyszerűen le kell húzni és kész, vagy van valami "előírás"? Gondolok itt arra, hogy mikor a 1 pl. egy pendrive-t vagy mem.kártyát akarok leválasztani, arra megvan a lehetőség, de itt nem látok ilyet.
2: A képen látható időjárás-előrejelzési "képet" milyen programmal tudom így kitenni a kijelzőre?

Hogy pontosabban fogalmazzak: Azt szeretném, ha a kijelzőn láthatnám az aktuális előrejelzési adatokat.
A "gyári" (Psiloc Traveler) az kiteszi, de sajnos csak szöveges formában, és a feljegyzések közé.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
1. Én nem szoktam semmi csinálni, csak simán lehúzom.Pegi írta:Sziasztok.
Két kérdésem volna:
...
2. Ez a Handy Shell és a Handy Weather de most az utóbbinak nincs feltört változata ami működne.
Mást nem tudok ami így kirakná.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- tomci
- 1. szint
internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx
Thx
- Pegi
- 1. szint
- Kapcsolat:
Internet rádióhoz töltsd le EZT, és válaszd a 6720-s hoz valót. Nálam tökéletesen működik.tomci írta:internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx

Nekem a Nimbuzz van fent. Azon át lehet állítani rejtettre. Állítsd Appear offline-ra.
- tomci
- 1. szint
Nimbuzz-rádió megy!Pegi írta:Internet rádióhoz töltsd le EZT, és válaszd a 6720-s hoz valót. Nálam tökéletesen működik.tomci írta:internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx![]()
Nekem a Nimbuzz van fent. Azon át lehet állítani rejtettre. Állítsd Appear offline-ra.
Thx!!!
- Pegi
- 1. szint
- Kapcsolat:
Igen lehet. De még más paraméterek alapján is tud keresni.tomci írta:Nimbuzz-rádió megy!Pegi írta:Internet rádióhoz töltsd le EZT, és válaszd a 6720-s hoz valót. Nálam tökéletesen működik.tomci írta:internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx![]()
Thx!!!