Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
tomci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 031.012.c00.01
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: tomci »

Nem tudtok egy olyan lejátszó progit ami minden féle filmet lejátszik hanggal képpel együtt? Eddig egyet sem találtam ami tökéletes lenne, van ami csak hangot, (főleg mp4-nél) van ami csak képet (avi-nál is) van egy két film amin minden jó...
Thx
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tomci írta:Nem tudtok egy olyan lejátszó progit ami minden féle filmet lejátszik hanggal képpel együtt? Eddig egyet sem találtam ami tökéletes lenne, van ami csak hangot, (főleg mp4-nél) van ami csak képet (avi-nál is) van egy két film amin minden jó...
Thx
Szerintem a CorePlayer a legjobb erre a célra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mcfrann
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: mcfrann »

A Core Player a legjobb, a Samrt Movie a legszebb, de olyannal még nem találkoztam, aminek gondot okozott volna az mp4. Szerintem az majdnemhogy lehetetlen.
horusok
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: horusok »

Sziasztok! Haverom most vett független telefont a Metróban. Mindeféle szöveg beírásakor ha átvált nagy betűre lefagy. Szoftver az új van rajta. Már 1x cserélet, de úgyanaz a jelenség. Valakinek van ilyen tapasztalata? Köszi
Pegi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pegi »

Sziasztok.

Két kérdésem volna:

1: Ha Pc Suite módban csatlakozok a sz.géphez, akkor hogyan válasszam le? Egyszerűen le kell húzni és kész, vagy van valami "előírás"? Gondolok itt arra, hogy mikor a 1 pl. egy pendrive-t vagy mem.kártyát akarok leválasztani, arra megvan a lehetőség, de itt nem látok ilyet.

2: A képen látható időjárás-előrejelzési "képet" milyen programmal tudom így kitenni a kijelzőre?

Kép

Hogy pontosabban fogalmazzak: Azt szeretném, ha a kijelzőn láthatnám az aktuális előrejelzési adatokat.
A "gyári" (Psiloc Traveler) az kiteszi, de sajnos csak szöveges formában, és a feljegyzések közé.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Pegi írta:Sziasztok.

Két kérdésem volna:

1: Ha Pc Suite módban csatlakozok a sz.géphez, akkor hogyan válasszam le? Egyszerűen le kell húzni és kész, vagy van valami "előírás"? Gondolok itt arra, hogy mikor a 1 pl. egy pendrive-t vagy mem.kártyát akarok leválasztani, arra megvan a lehetőség, de itt nem látok ilyet.

2: A képen látható időjárás-előrejelzési "képet" milyen programmal tudom így kitenni a kijelzőre?
...
Hogy pontosabban fogalmazzak: Azt szeretném, ha a kijelzőn láthatnám az aktuális előrejelzési adatokat.
A "gyári" (Psiloc Traveler) az kiteszi, de sajnos csak szöveges formában, és a feljegyzések közé.
1. Én nem szoktam semmi csinálni, csak simán lehúzom.
2. Ez a Handy Shell és a Handy Weather de most az utóbbinak nincs feltört változata ami működne.
Mást nem tudok ami így kirakná.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tomci
1. szint
1. szint

internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx
Pegi
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

tomci írta:internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx
Internet rádióhoz töltsd le EZT, és válaszd a 6720-s hoz valót. Nálam tökéletesen működik. :D

Nekem a Nimbuzz van fent. Azon át lehet állítani rejtettre. Állítsd Appear offline-ra.
tomci
1. szint
1. szint

Pegi írta:
tomci írta:internet rádióhoz egy jó progit tudnátok ajánlani? ha nimbuzz vagy fringen keresztül vagyok fent, akkor át tudom állítani a kapcsolódásom rejtetre???
Thx
Internet rádióhoz töltsd le EZT, és válaszd a 6720-s hoz valót. Nálam tökéletesen működik. :D

Nekem a Nimbuzz van fent. Azon át lehet állítani rejtettre. Állítsd Appear offline-ra.
Nimbuzz-rádió megy!
Thx!!!
Pegi
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

tomci írta:
Pegi írta:
Thx

Nimbuzz-rádió megy!
Thx!!!
Igen lehet. De még más paraméterek alapján is tud keresni.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”