olvasd el a telefon tesztjét és egyből kiderülfinikefi írta:Okés köszi a választ.Majd ha ott tartok akkor kilesz próbálva
Nokia 5530 XpressMusic
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
- finikefi
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Oh de vagyok Pedig olvastam a tesztet
Akkor bocsánat a felesleges kérdésért.
Akkor bocsánat a felesleges kérdésért.
Nokia 5800XM+8gb
- finikefi
- Újonc
Ennél a mobilnál is úgy van ahogyan a Tube-nál? Hogy ha fülessel hallgatok valamit,akkor ha hívnak,akkor a teló hangszóróján is hallatszik?
Nokia 5800XM+8gb
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ilyen telót nehogy vegyetek, egy rakás szar. Ma vittük vissza MM-ba a telefont, az billzár gomb hiba miatt. Simán kicserélték, csakhogy......finikefi írta:Ennél a mobilnál is úgy van ahogyan a Tube-nál? Hogy ha fülessel hallgatok valamit,akkor ha hívnak,akkor a teló hangszóróján is hallatszik?
Az ÖSSZES telefont végignéztük és az összesnél hibás volt a gomb, hallhatóan kopog! A hátlap amúgy is szar, de az is mindegyiknek a betegsége.
Bementünk a Nokiába, ők is megnézték azokat amik náluk vannak és mindegyiknek el van baszva a gombja meg a hátlapja. Egy vicc!
És amúgy még annyit hozzáteszek, hogy az N97-nek is ugyanez a hibája, ott volt, megmutatták. Elég szomorú....
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 expressmusic
Sziasztok!
a fenti hozzászólás után akkor én is elmondanám a véleményemet. pár hete vettem a telefonomat a MM-ban és sem a hátlap nem lögyög sem a billentyûzet zár gomb. A telefon meg mûködik rendesen, eddig nem találtam benne hibát, pedig nálam megy a MfE is folyamatosan.
Viszont 1 dologra nem jöttem rá, a telefonban a szoftverfrissítésnél kiírja, hogy új telefonszofver van V11.0.0.54 viszont ott nem tudom letölteni és az NSU meg azt állítja, hogy az én V10.0.050 verziómnál újabb nincs. Ilyenkor mit lehet tenni?
Üdv,
Dexter
a fenti hozzászólás után akkor én is elmondanám a véleményemet. pár hete vettem a telefonomat a MM-ban és sem a hátlap nem lögyög sem a billentyûzet zár gomb. A telefon meg mûködik rendesen, eddig nem találtam benne hibát, pedig nálam megy a MfE is folyamatosan.
Viszont 1 dologra nem jöttem rá, a telefonban a szoftverfrissítésnél kiírja, hogy új telefonszofver van V11.0.0.54 viszont ott nem tudom letölteni és az NSU meg azt állítja, hogy az én V10.0.050 verziómnál újabb nincs. Ilyenkor mit lehet tenni?
Üdv,
Dexter
- finikefi
- Újonc
(Oh bakker már majdnem lemondtam a telóvásárlásról mikor elolvastam,hogy bajok vannak a mobillal )
De mégsem ,mert kipróbáltam a telót a Media MArkt-ban és mivel ott sokan megnyomkodják a mobilt,ebból következően sokat használták ,de Semmi Baja ,se a billentyűzárnak, se a hátlapnak
De mégsem ,mert kipróbáltam a telót a Media MArkt-ban és mivel ott sokan megnyomkodják a mobilt,ebból következően sokat használták ,de Semmi Baja ,se a billentyűzárnak, se a hátlapnak
Nokia 5800XM+8gb
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Nem akarok flémet indítani, de én inkább messziről kerülök minden olyan rendszert, aminek a neve W-vel keződik és indows-sal folytatódik. Nem bízom a Microsoftban, komolytalan cég, és ha PC-re nem tud egy normális oprendszert kiadni, akkor mobilra miért tenné. Ez az én véleményem, étnyleg nem akarok ebből flémet, már be is fejeztem.kopaka2 írta: brutálisan jó telefon, windows mobile, 5MP kamera, GPS, giroszkóp, wi-fi...
És hozzátenném, hogy még nem használtam Win Mobile-t, lehet hogy attól még jó. CE-t használtam még egyszer simpadon, de az két nap után ment a kukába, mert egy merő borzalom volt.
Nekem a hátlapjával nincs baj, alátettem egy papírt, 'oszt kész. A billentyűzár nálam is lötyög egy kicsit, de igazából tojok rá. A telefon attól még használható, lehet SMS-t írni és telefonálni, multitask, térképprogram, 3,2 Mpixeles kamera, ki nem tojja le a billentyűzár gombot, hogy lötyög vagy nem...Damir88 írta:Ilyen telót nehogy vegyetek, egy rakás szar. Ma vittük vissza MM-ba a telefont, az billzár gomb hiba miatt. Simán kicserélték, csakhogy......
Az ÖSSZES telefont végignéztük és az összesnél hibás volt a gomb, hallhatóan kopog! A hátlap amúgy is szar, de az is mindegyiknek a betegsége.
Na erre sajnos én se tudok megoldást, nálam is ezt csinálja már egy hónapja. Letölti, elkezdi telepíteni, és aztán meg kiírja hogy nem kompatibilis, ugye?dexter_1975 írta: a szoftverfrissítésnél kiírja, hogy új telefonszofver van V11.0.0.54 viszont ott nem tudom letölteni és az NSU meg azt állítja, hogy az én V10.0.050 verziómnál újabb nincs. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
jkoplev! Le tudnád Írni ,hogy milyen térképprogit tettél rá, és hol találok olyat ? Előre is kössz:D .
- Deepy
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Szia!jkoplev írta:Nem akarok flémet indítani, de én inkább messziről kerülök minden olyan rendszert, aminek a neve W-vel keződik és indows-sal folytatódik. Nem bízom a Microsoftban, komolytalan cég, és ha PC-re nem tud egy normális oprendszert kiadni, akkor mobilra miért tenné. Ez az én véleményem, étnyleg nem akarok ebből flémet, már be is fejeztem.kopaka2 írta: brutálisan jó telefon, windows mobile, 5MP kamera, GPS, giroszkóp, wi-fi...
És hozzátenném, hogy még nem használtam Win Mobile-t, lehet hogy attól még jó. CE-t használtam még egyszer simpadon, de az két nap után ment a kukába, mert egy merő borzalom volt.
Nekem a hátlapjával nincs baj, alátettem egy papírt, 'oszt kész. A billentyűzár nálam is lötyög egy kicsit, de igazából tojok rá. A telefon attól még használható, lehet SMS-t írni és telefonálni, multitask, térképprogram, 3,2 Mpixeles kamera, ki nem tojja le a billentyűzár gombot, hogy lötyög vagy nem...Damir88 írta:Ilyen telót nehogy vegyetek, egy rakás szar. Ma vittük vissza MM-ba a telefont, az billzár gomb hiba miatt. Simán kicserélték, csakhogy......
Na erre sajnos én se tudok megoldást, nálam is ezt csinálja már egy hónapja. Letölti, elkezdi telepíteni, és aztán meg kiírja hogy nem kompatibilis, ugye?dexter_1975 írta: a szoftverfrissítésnél kiírja, hogy új telefonszofver van V11.0.0.54 viszont ott nem tudom letölteni és az NSU meg azt állítja, hogy az én V10.0.050 verziómnál újabb nincs. Ilyenkor mit lehet tenni?
Én is teljesen egyet értek veled!!!
Amúgy az engem is érdekelne, hogy milyen térképet használsz rá? És hol lelhetek rá?
Üdv mindenkinek:)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Az Ovi mapsot használtam, egész jó kis progi, innen az oldalról a letöltések közül meg is lehet szerezni, én is innen csórtamDeepy írta:Amúgy az engem is érdekelne, hogy milyen térképet használsz rá? És hol lelhetek rá?
Csakhogy én Pannonos vagyok, az pedig nem szól ha mobilnetet kezdek használni (ugye az kell a mapshoz), így hirtelen csak azt vettem észre, hogy lenullázódott a pénz a kártyámon, felemésztette a sok térkép. Úgyhogy le is töröltem, de attól még jó kis progi.