Itt a product kódod alapján meg tudod nézni hogy kijött-e vagy nem.sarkan írta:Valahol azt olvastam, hogy kijött a 2.0-ás firmware a függős telefonokra is.
Tényleg így van, valaki már próbálta letölteni szolgáltatós telefonra a 2-es szoftvert?
Nokia N97
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hát ez az, valaki azt írta, hogy Pannonos telefonjára NSU-val letöltötte a 2.0 firmware-t, de nekem a T-s telefonomra még mindig a 11-es akarja adnipotter55 írta:Itt a product kódod alapján meg tudod nézni hogy kijött-e vagy nem.sarkan írta:Valahol azt olvastam, hogy kijött a 2.0-ás firmware a függős telefonokra is.
Tényleg így van, valaki már próbálta letölteni szolgáltatós telefonra a 2-es szoftvert?
- balla62
- 1. szint
- Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!!
Ha valakit érdekel megint mükszik a obda oldal. Tanusitványt lehet kérni megint.
Ha valakit érdekel megint mükszik a obda oldal. Tanusitványt lehet kérni megint.
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910-n97-e65-n73-5800-n958gb
Sziasztok! Van valakinek vmilyen tapasztalata T9-el kapcsolatban? Mert nekem van de naggggyon negatív N97-en. Lehet, hogy rosszul van valami beállítva, esetleg valami tipp? 11-es sw van rajta
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Én nem nagyon tudom elképzelni, egy qwerty-s mobilon miért kell T9-et használni.htom írta:Sziasztok! Van valakinek vmilyen tapasztalata T9-el kapcsolatban? Mert nekem van de naggggyon negatív N97-en. Lehet, hogy rosszul van valami beállítva, esetleg valami tipp? 11-es sw van rajta
Egyébként pedig a T9 tudtommal az összes Nokián azonos módon működik, tehát nem nagyon hiszem, hogy az N97 ebből a szempontból különbözne.
Azért nyugtass meg, más Nokián is használtál már T9-et?
Ha igen, milyenen?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: htc desire hd
sziasztok!
egy olyan "hatalmas" problémám van hogy szeretném nézni a digisport tv internetes élő adást, de nem tudok rájönni hogy mivel tudnám nézni...
iPhone-on simán megy, kipróbáltam, de n97-en, nem akar. sanszosan a quick time miatt.
valaki tud rá megoldást?
köszi!
egy olyan "hatalmas" problémám van hogy szeretném nézni a digisport tv internetes élő adást, de nem tudok rájönni hogy mivel tudnám nézni...
iPhone-on simán megy, kipróbáltam, de n97-en, nem akar. sanszosan a quick time miatt.
valaki tud rá megoldást?
köszi!
-
- 1. szint
a 12-es szótára is elég vacak,a 20-as valamivel jobb, de azért azt is tanítni kell.htom írta:Sziasztok! Van valakinek vmilyen tapasztalata T9-el kapcsolatban? Mert nekem van de naggggyon negatív N97-en. Lehet, hogy rosszul van valami beállítva, esetleg valami tipp? 11-es sw van rajta
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Biztos vagy benne, hogy különbözik?zolek írta:a 12-es szótára is elég vacak,a 20-as valamivel jobb, de azért azt is tanítni kell.htom írta:Sziasztok! Van valakinek vmilyen tapasztalata T9-el kapcsolatban? Mert nekem van de naggggyon negatív N97-en. Lehet, hogy rosszul van valami beállítva, esetleg valami tipp? 11-es sw van rajta
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Been thanked: 1 time
Sziasztok,
28, majd újabb 9 nap szerviz után visszakaptam ma a telót. Fényképet is adtak hozzá, amin a kijelzőm látható, amint vagy 8 műholdat mutat (igaz, minimális jelerősséggel). Nekem egyelőre nem sikerült lokalizálnom, de még reménykedem. Viszont lecserélték a szoftot, ebből több gondom is lett.
1. Eltűnt az AccuWeather widget. Volt itt valaki, akinek hasonló gondja volt. Sikerült megoldást találni? Szeretném a főképernyőre varázsolni megint.
2. Csak egy régi biztonsági mentésem volt, azt állítottam vissza. Ezért az újabb képeket nem látja a fényképek galériájában, csak a filekezelő tudja őket megnyitni. Pedig a Camera albumban vannak. Erre vmi tipp?
28, majd újabb 9 nap szerviz után visszakaptam ma a telót. Fényképet is adtak hozzá, amin a kijelzőm látható, amint vagy 8 műholdat mutat (igaz, minimális jelerősséggel). Nekem egyelőre nem sikerült lokalizálnom, de még reménykedem. Viszont lecserélték a szoftot, ebből több gondom is lett.
1. Eltűnt az AccuWeather widget. Volt itt valaki, akinek hasonló gondja volt. Sikerült megoldást találni? Szeretném a főképernyőre varázsolni megint.
2. Csak egy régi biztonsági mentésem volt, azt állítottam vissza. Ezért az újabb képeket nem látja a fényképek galériájában, csak a filekezelő tudja őket megnyitni. Pedig a Camera albumban vannak. Erre vmi tipp?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Been thanked: 1 time
Ja, és persze a 20-as verzióban nem mutatja a műhold-pálcikákat sem, de úgy tűnik, ugyanúgy nem talál pozíciót, mint mielőtt bevittem a szervizbe.
Azelőtt leglább próbált adatot kérni a netről, de most 0.0 kB marad az adatforgalom a Térképek megnyitása után, hiába engedélyezem neki, hogy kapcsolódjon.
Azelőtt leglább próbált adatot kérni a netről, de most 0.0 kB marad az adatforgalom a Térképek megnyitása után, hiába engedélyezem neki, hogy kapcsolódjon.