Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
naszil.28
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: naszil.28 »

Sziasztok!

Olyan problémám lenne az E71-esemmel, hogy a hangszínszabályzónál, hiába állítgatom az eqvalizert, egyszerűen semmi változást nem észlelek/hallok. De ha átváltok más stílusba, pl, a rockot aktiválom,akkor sincs semmi változás. Ugyanúgy szól. Az E61-emmel is megcsináltam ugyanezt és azzal semmi probléma, ha a basszust állítgatom, hallani, ahogy a zenéből folyamatosan tűnik el a basszus vagy fordítva. Mi lehet a baja az E71-nek? Kérlek segítsetek. :whaaa:
Nem hisuem el, hogy senki nem tud erre valamit mondani :merges4: :ordit:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

naszil.28 írta:Sziasztok!

Olyan problémám lenne az E71-esemmel, hogy a hangszínszabályzónál, hiába állítgatom az eqvalizert, egyszerűen semmi változást nem észlelek/hallok. De ha átváltok más stílusba, pl, a rockot aktiválom,akkor sincs semmi változás. Ugyanúgy szól. Az E61-emmel is megcsináltam ugyanezt és azzal semmi probléma, ha a basszust állítgatom, hallani, ahogy a zenéből folyamatosan tűnik el a basszus vagy fordítva. Mi lehet a baja az E71-nek? Kérlek segítsetek. :whaaa:
Próbáld ki a PowerMP3-at és ott próbáld ki ha az jó akkor a gyárival van valami. Lehet összeakadt valami programmal.
Szerintem formázd le és talán utána jó lesz de előtte ments le a telefonról mindent.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
fekko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: fekko »

Sziasztok!

A következő lenne a problémám:
Borzasztóan idegesít, hogy a teendő riasztásoknál villog a kijelző. Így sosem tudom normálisan elolvasni, hogy konkrétan mit felejtettem el :D Az lenne tehát a kérdésem, hogy valahogy ki lehet-e írtani ezt a villogást?
A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.:
Fecco
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

fekko írta:Sziasztok!

A következő lenne a problémám:
Borzasztóan idegesít, hogy a teendő riasztásoknál villog a kijelző. Így sosem tudom normálisan elolvasni, hogy konkrétan mit felejtettem el :D Az lenne tehát a kérdésem, hogy valahogy ki lehet-e írtani ezt a villogást?
A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.:
Fecco
Szerintem sehogy.
Kilépsz a figyelmeztetésből és utána megnézed mi volt az.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
laci0530
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: laci0530 »

potter55 írta:
naszil.28 írta:Sziasztok!

Nos, nekem E66-om van, de a probláma ugyanez. Sajnos a legutolsó firmware frissítés óta csak a beépített hangszóróra van hatással az equlizer állítgatása, headsettel vagy fülhallgatóval nem megy. Fel is vettem a kapcsolatot a Nokia Contact Centerrel, akik szerint a következő, hamarosan megjelenő firmware-ben javítják - mindezt kb. 2-3 hónapja közölték.
A Power MP3-mal nem mész semmire, viszont a CorePlayer-ben már működik az equalizer funkció ezzel a firmware-rel is. Igaz, halkabb picit, mint a frissítés előtt, de legalább megy.
Mikeanonime
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Mikeanonime »

Angol nyelvű qwerty billentyűzettel használom az E71-m. Kérdésem az, hogy magyar ékezetes betük nincsennek feltüntetve, viszont rájöttem ha a jobb alsó sarokban lévő CTRL CHR gombot nyomva tartom, és magánhangzókat nyomogatom előhozom az ékezeteket. De a bevitel nyelvet hiába állítom magyarra vagy angolra, egyszerüen a kérdőjelet, és a kettőspontot mindig felcseréli. A kérdőjel felkiáltó jel gombommal felső macskakörmöt írok ha lenyomom, ha a SHIFT-et és a gombot akkor dupla macskaköröm. Ha a SHIFT-et lenyomom és a kettőspont vessző gombot akkor ír kérdőjelet. Ez a két gombom felvan cserélve, bár felkiáltó jelet egyik sem ír, se az amelyikre rálenne írva. Igaz, hogy a CTRL CHR gombot megnyomva kitudom pörgetni a felkiáltó jelet.
Mi lehetne a megoldás rá ? Rossz feliratozás, és csak akkor müködne ha magyar ékezetes qwerty billentyüzetetre kicseréltetném ? (Fényképen láttam ott pont felvan cserélve a kérdőjel és kettőspont jelölés a két gombon)
Nekem tetszik az angol nyelvű qwerty billentyüzet is, de ha ez rá a megoldás akkor...

Előre is köszönöm a segítséget!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Mikeanonime írta:Angol nyelvű qwerty billentyűzettel használom az E71-m. Kérdésem az, hogy magyar ékezetes betük nincsennek feltüntetve, viszont rájöttem ha a jobb alsó sarokban lévő CTRL CHR gombot nyomva tartom, és magánhangzókat nyomogatom előhozom az ékezeteket. De a bevitel nyelvet hiába állítom magyarra vagy angolra, egyszerüen a kérdőjelet, és a kettőspontot mindig felcseréli. A kérdőjel felkiáltó jel gombommal felső macskakörmöt írok ha lenyomom, ha a SHIFT-et és a gombot akkor dupla macskaköröm. Ha a SHIFT-et lenyomom és a kettőspont vessző gombot akkor ír kérdőjelet. Ez a két gombom felvan cserélve, bár felkiáltó jelet egyik sem ír, se az amelyikre rálenne írva. Igaz, hogy a CTRL CHR gombot megnyomva kitudom pörgetni a felkiáltó jelet.
Mi lehetne a megoldás rá ? Rossz feliratozás, és csak akkor müködne ha magyar ékezetes qwerty billentyüzetetre kicseréltetném ? (Fényképen láttam ott pont felvan cserélve a kérdőjel és kettőspont jelölés a két gombon)
Nekem tetszik az angol nyelvű qwerty billentyüzet is, de ha ez rá a megoldás akkor...

Előre is köszönöm a segítséget!
Az elején leírtad a lényeget.

HW-esen különbözik az angol és a magyar qwerty (értve ezalatt máshol vannak bizonyos - amúgy alap - karakterek).
Ez nem a telefon 'hibája', hanem a lokalizációé. Ezért kell magyar piacra szánt telefont venni, vagy elfogadni, hogy azért volt olcsóbb a külföldről behozott teló, mint az itthon, tiszta forrásból beszerzett, mert nem 100%-ig kompatibilis a magyar elvárásokkal.
lecso50
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: lecso50 »

Helo, ezzel a gmail fiók dologgal nem értem a problémát. AZ én telóm alapban beállította a magának a gmail-es postafiókjaimat - 2 különbözőt. Kérte a felhasználónevet és a jelszót, a többi automatikusan ment. A Tied nem így működik?
elfLord
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71[400.21.013] + Kingston 4GB
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: elfLord »

lecso50 írta:Helo, ezzel a gmail fiók dologgal nem értem a problémát. AZ én telóm alapban beállította a magának a gmail-es postafiókjaimat - 2 különbözőt. Kérte a felhasználónevet és a jelszót, a többi automatikusan ment. A Tied nem így működik?
De, gyanítom, hogy így működne, ha így használnám... (Persze csak ha nekem írtad... :D ).

Csak nekem annyira nem jött be a Nokia Messaging, hogy fizessek érte, meg egyébként sincs mobilnetem, így nem használnám ki, hogy folyamatosan érkezzenek a levelek mivel nem vagyok egyfolytában wifi közelben. A GMail-ra vonatkozó beállításokat a Profimail-re írtam, mivel azt használom (mint html levelező programot) a gyári/Nokia Messaging helyett.
"Remember...The Force will be with you...Always..."

Az elmúlt 6 hónap:

HTC TD - Omnia 8GB - E51- N82 - E75 (3 napig) - E71

N-Gage név: _elfLord_
tomtrial
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tomtrial »

elfLord írta:
tomtrial írta:Nekem is 300-as fw van fennt és hellox2-vel simán ment a hack.

Ez a profimail milyen kliens? Jó program? Gmailre használnám
Érdekes, nekem nem jött össze a hack! Melyik verzióval csináltad? A profimail szerintem egy elég jó kis program. Az m.google.com oldalról letöltető gmail programot még nem próbáltad?
A profival is menne szerintem a gmail, csak nem tudom, hogy mik a bejövő és kimenő szerver paraméterek!

Én most 3 freemail fiókkal használomkizárólag wifin, és tökéletesen megy!
Igen én a gmail klienst használom, és tökéletesen működik. Ezt a profimail csak felkeltette az érdeklődésemet a neve miatt :). Le is szedtem de nem teszem fel mégsem. Azért köszi a választ.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”