Nekem is valami hasonló a problémám. A Beállítások -> Telefon -> Telefonkezelés -> Eszközfrissítések, és az Alkalmazások -> Szoftverfriss. is folyton rimánkodik, hogy új firmware van heló, töltsem már le és telepítsem végre. Letölti szépen rendben, elkezdi telepíteni, oké, szól hogy újra fog indulni, mondom jó. Újraindul, villog párat, gondolom ez természetes, aztán bejön a főképernyő, és néhány másodperc múlva egy üzenet, hogy a frissítést nem lehetett telepíteni, mert nem kompatibilis a készülékkel. WTF? Megpróbáltam még vagy ötször, semmilyen másik program nem fut rajta, minimál körülmények, és sehogy se akar települni.1stPicur írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy valamiért nekem a nokia software update, még mindig csak a 10.0.050-es szoftvert tartalmazza, mint a telefonom.. egyáltalán frissül ez? legfrissebb updater.. nem tudom, mi lehet a baj:( Helpet előre is köszi
De akkor minek tölteti le? Egyáltalán, minek szól folyton, hogy frissítsek?
Először arra gondoltam, hogy ugye mivel úgy hallottam mostanában jött ki az 5800-hoz új firmware, lehet hogy azt hiszi, hogy ő 5800, és talán ezért őrült meg. Mert ha igen, akkor ez elég lame dolog lenne.
Mindegy, az már eleve lame dolog hogy egy eredeti független nokiára egy eredeti frissítés nem tud települni kompatibilitási hiba miatt.
Ja, és ha van valakinek ötlete hogy mit kéne hogy kéne, szívesen meghallgatom.