Ha konkrétan fényképről van szó, keresd meg a letöltések között a RescoPhoto wiever-t,azzal el tudod forgatni,majd menteni is a képet. (telóról nem tudok linket adni,de azt a verziót keresd,ami magyar...)Person írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy fekvő képem, amire ugyan van lehetőség hogy elforgatva megnézzem, de hogy tudom így elmenteni is?
Nokia E51
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia E51

- marsupilami
- Újonc
- Készüléktípus: e51
- Been thanked: 0
Pedig eddig csak ez az egy módja van. Próbáld újra. Nagyon figyelmesen kövesd a leírást. Először én is csak egy mondatot olvastam félre és nem működött, de nagyon szerettem volna, így mégegyszer nekiveselkedtem. Szóról szóra követve a leírást sikerült.csabai22 írta:Ipotter55 írta:Ezzel próbáltad már?csabai22 írta: Szia!Érdekelne,hogy milyen módon sikerült megoldanod?Nekem a hek után telepített landscape és vagy roteMe progikkal nem sikerült.
Igen,és sajn nem mükszik.
UI
Aztán két hét múlva meguntam, mert a kamerát is elfordította és úgy jóformán használhatatlan. Egyébként is jóformán minden progi amit érdemes fektetve nézni ismeri az elforgatást. Könyv-olvasók, film- zene-lejátszók. A java progikat meg amúgysem tudja rendesen elforgatni. Nem vesztesz vele sokat ha mégsem sikerülne.
E51+4Gb Sandisk
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 51
Köszi szépen az infót, fel is raktam az s60v3-ra való legfrissebb verziót (6.10) belőle...potter55 írta:Szerintem a legújabbat. Mindig javítanak benne valami apró hibákat.Geeco írta:Sziasztok!
Bocs, ha lam a kérdés, azt szeretném megkérdezni, hogy az mdictionary szótárprogi melyik verzióját érdemes szerintetek telepíteni e51-re, van köztük működésbeli különbség?
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!

Azt szeretném még megkérdezi ezzel kapcsolatban, (még nem telepítettem sok progit a telefonomra ezért előre is bocs, ha nagyon kezdő a kérdés, vagy off...

Nekem először azt írta ki, hogy "Tanusítványhiba! Lépjen Kapcsolatba Az Alkalmazás Forgalmazójával", ekkor beállítottam, amit ilyenkor kell, tehát az alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI, és ezután írta ki a fenti hibaüzenetet, (nemcsak a szótár keretprogramnál, hanem a szótáraknál is..) de miután ezt jóváhagytam, felrakta a progit.
Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e aggódnom emiatt, mert végülis megbízható helyről, (innen, a nokiaprogramokról

Előre is nagyon szépen köszi az infót!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem nem lesz belőle probléma, eddig még senki nem panaszkodott hogy ilyen miatt rossz lett volna telefonja.Geeco írta: Köszi szépen az infót, fel is raktam az s60v3-ra való legfrissebb verziót (6.10) belőle...![]()
Azt szeretném még megkérdezi ezzel kapcsolatban, (még nem telepítettem sok progit a telefonomra ezért előre is bocs, ha nagyon kezdő a kérdés, vagy off...) hogy olyankor mi a teendő, ha telepítés közben kiírja a teló, hogy "Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója" vagy valami ilyesmi?
Nekem először azt írta ki, hogy "Tanusítványhiba! Lépjen Kapcsolatba Az Alkalmazás Forgalmazójával", ekkor beállítottam, amit ilyenkor kell, tehát az alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI, és ezután írta ki a fenti hibaüzenetet, (nemcsak a szótár keretprogramnál, hanem a szótáraknál is..) de miután ezt jóváhagytam, felrakta a progit.
Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e aggódnom emiatt, mert végülis megbízható helyről, (innen, a nokiaprogramokról) van a progi, vagy inkább töröljem le a cuccot?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Üdv.Kéne egy kis segítség.
Nokia E51 telefonom van,szeretném a privát mappát megnyitni az x-plore programmal,de nem tudom.
Mi a teendőm?
Előre is köszönöm a segítséget.
Nokia E51 telefonom van,szeretném a privát mappát megnyitni az x-plore programmal,de nem tudom.
Mi a teendőm?
- marsupilami
- Újonc
- Készüléktípus: e51
Egy cseppet sem. Nálam is minden Java program (jar) telepítésénél kiírja.Geeco írta:
Köszi szépen az infót, fel is raktam az s60v3-ra való legfrissebb verziót (6.10) belőle...![]()
Azt szeretném még megkérdezi ezzel kapcsolatban, (még nem telepítettem sok progit a telefonomra ezért előre is bocs, ha nagyon kezdő a kérdés, vagy off...) hogy olyankor mi a teendő, ha telepítés közben kiírja a teló, hogy "Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója" vagy valami ilyesmi?
Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e aggódnom emiatt, mert végülis megbízható helyről, (innen, a nokiaprogramokról) van a progi, vagy inkább töröljem le a cuccot?
E51+4Gb Sandisk
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Meg kell hackelni a telefont.gyuri56 írta:Üdv.Kéne egy kis segítség.
Mi a teendőm?
HelloOX2 kell ha a 300-as szoftver a telefonodon. A szignózáshoz itt a segítség.
Ha 400-as van rajta akkor még azt nem lehet hackelni.
Ha pedig 220 vagy az alatti akkor van könnyebb módszer ahhoz itt egy leírás.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Bocsi lent van a válaszompotter55 írta:Meg kell hackelni a telefont.gyuri56 írta:Üdv.Kéne egy kis segítség.
Mi a teendőm?
HelloOX2 kell ha a 300-as szoftver a telefonodon. A szignózáshoz itt a segítség.
Ha 400-as van rajta akkor még azt nem lehet hackelni.
Ha pedig 220 vagy az alatti akkor van könnyebb módszer ahhoz itt egy leírás.