Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: sutyi »

Person írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy fekvő képem, amire ugyan van lehetőség hogy elforgatva megnézzem, de hogy tudom így elmenteni is? :oops:
Ha konkrétan fényképről van szó, keresd meg a letöltések között a RescoPhoto wiever-t,azzal el tudod forgatni,majd menteni is a képet. (telóról nem tudok linket adni,de azt a verziót keresd,ami magyar...)
Kép
zoleem3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51 + HTC TyTn II Kaiser
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zoleem3 »

én ezzel a modszerrel forgattam el amit belinkeltek nemrég.Ezzel
marsupilami
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: marsupilami »

csabai22 írta:
potter55 írta:
csabai22 írta: Szia!Érdekelne,hogy milyen módon sikerült megoldanod?Nekem a hek után telepített landscape és vagy roteMe progikkal nem sikerült.
Ezzel próbáltad már?
I
Igen,és sajn nem mükszik.
Pedig eddig csak ez az egy módja van. Próbáld újra. Nagyon figyelmesen kövesd a leírást. Először én is csak egy mondatot olvastam félre és nem működött, de nagyon szerettem volna, így mégegyszer nekiveselkedtem. Szóról szóra követve a leírást sikerült.

UI
Aztán két hét múlva meguntam, mert a kamerát is elfordította és úgy jóformán használhatatlan. Egyébként is jóformán minden progi amit érdemes fektetve nézni ismeri az elforgatást. Könyv-olvasók, film- zene-lejátszók. A java progikat meg amúgysem tudja rendesen elforgatni. Nem vesztesz vele sokat ha mégsem sikerülne.
E51+4Gb Sandisk
Geeco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 51

Hozzászólás Szerző: Geeco »

potter55 írta:
Geeco írta:Sziasztok!

Bocs, ha lam a kérdés, azt szeretném megkérdezni, hogy az mdictionary szótárprogi melyik verzióját érdemes szerintetek telepíteni e51-re, van köztük működésbeli különbség?

Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi! :Notworty:
Szerintem a legújabbat. Mindig javítanak benne valami apró hibákat.
Köszi szépen az infót, fel is raktam az s60v3-ra való legfrissebb verziót (6.10) belőle... :yes:

Azt szeretném még megkérdezi ezzel kapcsolatban, (még nem telepítettem sok progit a telefonomra ezért előre is bocs, ha nagyon kezdő a kérdés, vagy off... :sad: ) hogy olyankor mi a teendő, ha telepítés közben kiírja a teló, hogy "Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója" vagy valami ilyesmi?
Nekem először azt írta ki, hogy "Tanusítványhiba! Lépjen Kapcsolatba Az Alkalmazás Forgalmazójával", ekkor beállítottam, amit ilyenkor kell, tehát az alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI, és ezután írta ki a fenti hibaüzenetet, (nemcsak a szótár keretprogramnál, hanem a szótáraknál is..) de miután ezt jóváhagytam, felrakta a progit.

Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e aggódnom emiatt, mert végülis megbízható helyről, (innen, a nokiaprogramokról :yes: ) van a progi, vagy inkább töröljem le a cuccot?

Előre is nagyon szépen köszi az infót!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Geeco írta: Köszi szépen az infót, fel is raktam az s60v3-ra való legfrissebb verziót (6.10) belőle... :yes:

Azt szeretném még megkérdezi ezzel kapcsolatban, (még nem telepítettem sok progit a telefonomra ezért előre is bocs, ha nagyon kezdő a kérdés, vagy off... :sad: ) hogy olyankor mi a teendő, ha telepítés közben kiírja a teló, hogy "Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója" vagy valami ilyesmi?
Nekem először azt írta ki, hogy "Tanusítványhiba! Lépjen Kapcsolatba Az Alkalmazás Forgalmazójával", ekkor beállítottam, amit ilyenkor kell, tehát az alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI, és ezután írta ki a fenti hibaüzenetet, (nemcsak a szótár keretprogramnál, hanem a szótáraknál is..) de miután ezt jóváhagytam, felrakta a progit.

Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e aggódnom emiatt, mert végülis megbízható helyről, (innen, a nokiaprogramokról :yes: ) van a progi, vagy inkább töröljem le a cuccot?

Szerintem nem lesz belőle probléma, eddig még senki nem panaszkodott hogy ilyen miatt rossz lett volna telefonja.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gyuri56
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: gyuri56 »

Üdv.Kéne egy kis segítség.
Nokia E51 telefonom van,szeretném a privát mappát megnyitni az x-plore programmal,de nem tudom.
Mi a teendőm?
Előre is köszönöm a segítséget.
marsupilami
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: marsupilami »

Geeco írta:

Köszi szépen az infót, fel is raktam az s60v3-ra való legfrissebb verziót (6.10) belőle... :yes:

Egy cseppet sem. Nálam is minden Java program (jar) telepítésénél kiírja.
E51+4Gb Sandisk
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gyuri56 írta:Üdv.Kéne egy kis segítség.
Nokia E51 telefonom van,szeretném a privát mappát megnyitni az x-plore programmal,de nem tudom.
Mi a teendőm?
Meg kell hackelni a telefont.
HelloOX2 kell ha a 300-as szoftver a telefonodon. A szignózáshoz itt a segítség.
Ha 400-as van rajta akkor még azt nem lehet hackelni.
Ha pedig 220 vagy az alatti akkor van könnyebb módszer ahhoz itt egy leírás.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gyuri56
Újonc
Újonc

Köszönöm a választ,de sajnos 400-as sw van rajta :sad:
gyuri56
Újonc
Újonc

potter55 írta:
gyuri56 írta:Üdv.Kéne egy kis segítség.
Mi a teendőm?
Meg kell hackelni a telefont.
HelloOX2 kell ha a 300-as szoftver a telefonodon. A szignózáshoz itt a segítség.
Ha 400-as van rajta akkor még azt nem lehet hackelni.
Ha pedig 220 vagy az alatti akkor van könnyebb módszer ahhoz itt egy leírás.
Bocsi lent van a válaszom :Notworty:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”