ÁLTALÁNOS TELEFON ÖSSZEHASONLÍTÓ TOPIK

Kötetlen csevegések témái
viraxo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97,N97mini vs Samsung i8910HD vs iPhone vs Nokia N900

Hozzászólás Szerző: viraxo »

Hmm...
Nos én végül - hosszas gondolkodás után az iPhone-t választottam és azt is használom, de azt kell, hogy mondjam, hogy nagy igazság van abban amit Broothy kolléga írt, miszerint:
"Az a poén ebben az egészben, hogy ez már rég nem arról szól, hogy az OS mennyire komoly és jó, hanem egyszerűen arról, hogy a mögötte álló közösség mit hozott ki belőle. Ha mondjuk ez a közösség fogná magát, és mondjuk beleártaná magát a Linuxba, akkor talán nem olyan dolgokra folyna el az erő és fejlesztés, ami triviális (multitask kisajtolása, telefon feltörése stb...), akkor fél éven belül a Maemo Linux ott járna, mint PC-n a windows... De sajnos az emberek néha túlontúl lojálisak, és nem veszik észre, hogy szép, amit csinálnak, de máshol mindezt 100x jobban tudnák kamatoztatni, és nem az lenne a poén, hogy feltörjük a telónkat és ugrik a garanciánk..."
Én is azt mondom, hogy ha nem lenne ez a közösség, nem lenne jailbrake, nem lennének piszok jó "maszek" alkalmazások, mint pl. az SBSettings, az Intelliscreen, az iFile, vagy az Installous, nem lenne magyar billentyűzet lokalizáció, vagy nem lenne pl. winterboard - az életben nem vettem volna ilyen készüléket! Személy szerint röhejesnek tartom, hogy ha be szeretnék állítani pl. egy mp3 zenét sms hangnak, akkor az iPhone Explorer-rel a készülék rendszerében kell turkálnom ahhoz, hogy megváltoztathassam olyanra, amilyenre szeretném! Viszont a lényeg mégis az, hogy a dolog működik, a jailbrake-elt iPhone nagyszerűen személyre szabható, és ezzel már olyan készülékké vált, amit elképzeltem magamnak! Szerintem egyébként az Apple engedni fog a nyomásnak és előbb utóbb lesz itt flash támogatás is! Meg bluetooth 2.0, adat és képátvitel is! Ha nem hivatalosan, akkor máshogy!
Az Apple - egy kicsit más felfogással - a világ legjobb készülékét alkothatta volna meg, más kérdés, hogy az csak egyet robbant volna, így meg évente jönnek majd az újabb cuccok!
Kapitalizm! :-)
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Volt a kezemben egy kis ideig Iphone. Azt kell mondjam, hogy nem rossz készülék de az árának a felét nem éri meg. Ha azt veszed, hogy multitáccccs és gyors oprendszer, azon kívűl nem hoz olyan újdonságot, hogy 200k-t érne. Felét nem adnám érte. Nem akkora innováció mint az ára mutatja. Komolyan kiváncsi lennék mit művelne az oprendszere 30 futó programmal.

Kép Kép
viraxo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: viraxo »

Na igen, az ára az valóban izmos picinykét! Ebben nem is vitatkozom, de hát itt jön be a kinek mi éri meg, mibe szerelmesedik bele dolog!
Mondjuk 30 alkalmazás egyidejű futása nem annyira életszerű, de kétségtelen, hogy egy készülék processzorának a képességeit remekül bemutatja!
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

stunts666 írta:Volt a kezemben egy kis ideig Iphone. Azt kell mondjam, hogy nem rossz készülék de az árának a felét nem éri meg. Ha azt veszed, hogy multitáccccs és gyors oprendszer, azon kívűl nem hoz olyan újdonságot, hogy 200k-t érne. Felét nem adnám érte. Nem akkora innováció mint az ára mutatja. Komolyan kiváncsi lennék mit művelne az oprendszere 30 futó programmal.

Kép Kép
Én a kedvedért 20 alkalmazást küldtem a háttérbe és akkor kezdett belassulni, és egy sima 3G-ról beszélünk elfogyott a ram 45-50 a szabad a 3GS-be 140 a szabad, szóval az lehet ráver az N82-re de ezt ki kellene próbálni, egyébként nekem bőven elég 20 alkalmazás egyidejű futtatása, akinek nem annak tényleg nokiát kell venni :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

t.benedek92 írta:
stunts666 írta:
ltnine2 írta:És még a prohardveren azt írta vki az i8910 böngészőjére, hogy katasztrófa a többi OS böngészőjéhez képest...Pl Iphone-hoz képest. :whaaa:
Hát már látom miért.... Senki se mondja mostmár nekem, hogy jó az Iphone rendszere, és a böngészője. :D :D :D
Jó kedvre derültem :D
Ennyi. :D

szerk.: olvasd el amit írtam. http://mobilarena.hu/tema/re_adobe_pass ... friss.html
Lehet van benne igazság. :D
Húúúú :D Jól kiosztottad a sok almabuzit :D
Mondjuk én soha nem használtam Apple cuccokat,szóval nem alkotok róluk véleményt, az viszont biztos hogy az árának több mint a felét a márka név teszi ki.
Na azért ez már egy kicsit sok, az rendbe van ,hogy szarozzátok a telót, leszarom nem én csináltam, de azért buzizni nem kéne :twisted: tényleg vannak hiányosságai, de mégis tud valamit, mert senki nem panaszkodik sőt imádja, szidjátok a rendszerét? érdekes míg az összes symbianos topicba szoftverfrissítésért rimánkodnak, az iphone topicokba csönd van és mindenki elégedett, és én egyre inkább azt veszem észre, hogy az irigység beszél itt sok emberből, meglehet nézni hány telefonom volt idáig ezeket 2-3 havonta lecseréltem, lassan több mint fél éve van iphonom, és még mindig imádom eszem ágába nincs lecserélni, és hiába szidjátok még mindig ez az etalon az érintőkijelzősök közt, mert egyedül ez a teló tudja a normális kezeléshez szükséges paramétereket Kapacitív, Multitouch, Kinetikus görgetés ezért választottam az iphonet ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

t.benedek92:
Legközelebb ne használj másokat megbántó szót, a fórumon :nem:
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Mindig ez a fránya irigység. :D
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

migabi24 írta: de azért buzizni nem kéne :twisted:
JOGOS! ÉS ITT AZ ILYETÉN MEGNYILVÁNULÁSOKAT KÉREM IS BESZÜNTETNI. IGAZ, HOGY VS TOPIK, DE AZÉRT KULTÚRÁLT KERETEK KÖZÖTT KELLENE! KÖSZÖNÖM! BEZZEG, HA ALMATULAJOK MONDANÁK UGYAN EZEKET A SYMBITULAJOKRA, EGYBŐL BEPÖCCENNE MINDENKI!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Öhöm.....
Annyit fűznék ehhez hozzá, hogy az itt lévő emberek 80-90%-a Nokiabuzi..... ;)
Beleértve engem is.....
mgorilla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Apple Iphone 3G 16 GB White

Hozzászólás Szerző: mgorilla »

Azért nekem az eddigi telefonjaim közül legjobban az Iphone jön be.Egyszerűen nem lehet megunni.

Legutóbbi Nokia telefonom az N95-8Gb volt és onnantól nem kell a Nokia.Emlékszem azért 1-évet velem volt és az elején jó volt minden Quake-eztem vele meg egy kis zene aztán egyre gyakrabban hozzá sem nyúltam, ott volt a polcon és ha netán csörgött csak annak vettem föl .Tehát a végén már bottal sem piszkáltam meg.

Most itt az Iphone. Végre egy telefon amivel ha van egy kis szabadidőm akkor azt el lehet vele ütni.Azért azt lássuk be hogy nem lehet állandóan programokat nyomogatni a telefont mert unalmas. Tehát valami tartalmasabb kell pl : játék . Ezen a téren hatalmas a választék és végre minőségi játékok.

A másik érv ami miatt 5db N82- ért nem adnám oda az a minőségi összerakás.

A Safari böngészője zseniálisan megy főleg a két ujjas nagyítás.

Ez a telefon röviden egyszerü, minőségi és minden benne van ami nekem kell. Kit érdekel a 30 program háttérben való futtatása. Ez egy komolytalan érv.

Akkor használd a 30 programodat én meg lenyomok egy Modern Combat-ot. :lol:

Természetesen ez a forum a Nokia-pártolók legnagyobb bázisa. Persze tudom és most jönnek majd a visszavágó válaszok ;)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”