Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Csokii1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: Csokii1 »

Hali :bye1: ,még kezdő vagyok :yeah: és azt szeretném tudni hogy ha 8gigás kártyát teszek bele ahoz mit szól? :hmm2:
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Csokii1 írta:Hali :bye1: ,még kezdő vagyok :yeah: és azt szeretném tudni hogy ha 8gigás kártyát teszek bele ahoz mit szól? :hmm2:
Boldogan kezeli. :yes:
boba42
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: boba42 »

Sziasztok!
A kérdésem a köv: letöltöttem az íméljeimet az üzenetkezelővel, de törölni nem tudom őket az istenért se. :oops: A fejlécek mindig benn maradnak. A memókártyáról tudom h lehetne kitörölni (private mappa, mail2, ilyesmik :P) de az üziket a telóba mentem. H lehet mégis eltüntetni a fejléceket is?
Köszi előre is!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

boba42 írta:Sziasztok!
A kérdésem a köv: letöltöttem az íméljeimet az üzenetkezelővel, de törölni nem tudom őket az istenért se. :oops: A fejlécek mindig benn maradnak. A memókártyáról tudom h lehetne kitörölni (private mappa, mail2, ilyesmik :P) de az üziket a telóba mentem. H lehet mégis eltüntetni a fejléceket is?
Köszi előre is!
Szia!
Hát erre én is kíváncsi vagyok :D
Nekem eddig úgy sikerült megoldani a gmailt,hogy pop3-as átvitelt használok és a törlés telefonról és szerverrőlt választom. Így megmaradnak az emailjeim a postafiókban, a telefonról viszont törlödnek.
boba42
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC HD2 [WP7.8] + Nokia E90
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: boba42 »

Damir88 írta:
Köszi előre is!
Szia!
Nekem eddig úgy sikerült megoldani a gmailt,hogy pop3-as átvitelt használok és a törlés telefonról és szerverrőlt választom. Így megmaradnak az emailjeim a postafiókban, a telefonról viszont törlödnek.
nekem is így van beállítva, de nem használ (am freemailen vok) :hmm2: :(
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

boba42 írta:
Damir88 írta:
Köszi előre is!
Szia!
nekem is így van beállítva, de nem használ (am freemailen vok) :hmm2: :(
Hát akkor passz :roll:
pepezino
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: pepezino »

MrAngelo írta:
pepezino írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem, problémám lenne, hogy:
Szeretném a céges WLAN hálózatot használni, de valamiért az istenért sem akar csatlakozni a telóm. Kód megvan, 10 számjegyű. Iphone-nal megy simán (ezt csak azért írom, hátha valaki tudja, hogy azon milyenek a beállítások), de N95-öm nem akaródzik.
Remélem érthető a kérésem és várom gyors válaszaitokat! :pirul:
Előre is köszönöm!
A menüben nyisd meg a WLAN-varázslót>webböngészés>kód beírása (figyelj a kis és nagybetűkre) :cool2:
Megpróbáltam, de sajna ez sem jött be. Vagy csak próbálkozik csatlakozni és semmi mást nem csinál, vagy kiírja, hogy "Az EAP-SIM hitelesítés érvénytelen", vagy próbálkozik a csatlakozással és egyszer csak kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni, mert nincsen elérhető Wlan hálózat, pedig van... :hmm2:
Nagyon jó lenne azt a hálózatot használni, úgyhogy ha esetleg valakinek van még ötlete, az ossza meg velem legyen szíves!
Előre is köszönöm!
N95 v21.0.016 SanDisc SDHC 8Gb
ndave92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: ndave92 »

Sziasztok ! Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy az N95 8GB-os telóm nem írja ki, h ki hív éppen, annyi van csupán kiírva, hogy "Hívás"... hol tudnám beállítani, hogy kijelezze, mert már mindent megpróbáltam...komolyan, haveromnak simán müxik ugyanazokkal a beállításokkal... PLS HELP :cry2: :pislog:
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Ezt automatikus ki kell jelezze. Nincs az adott név kétszer a telefonkönyvben?
ndave92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: ndave92 »

Salmi írta:Ezt automatikus ki kell jelezze. Nincs az adott név kétszer a telefonkönyvben?
Dehogy...akárki hív, ha benne van a telefonkönyvben, ha nincs...akkor sem ír ki semmit és ha utána megakarom nézni, h kivolt az...akkor annyit ír hogy --> (nincs szám) .... pont így, kezdetektől fogva ilyen, már szoftverfrissítésen is átesett, de nem írja ki így sem :no:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”