Van több fajta órás képernyővédő program a letöltéseknél pl.: Cclock, LargeTime stb.puma írta:Es a nokiaknal megszokott orat a kepernyon hogy lehet ra varazsolni? miutan kikapcsol a hattervilagitas.
Nokia E71
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E71
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Igen, azonban ezek a programok 10-20%-kal csökkentik a készenléti időt...potter55 írta:Van több fajta órás képernyővédő program a letöltéseknél pl.: Cclock, LargeTime stb.puma írta:Es a nokiaknal megszokott orat a kepernyon hogy lehet ra varazsolni? miutan kikapcsol a hattervilagitas.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Corvinus suliba járok van egy jó kis VPN hálózatuk de semmi pénzért nemtudok rá csatlakozni telóval
Számítógéppel Vistával simán megy létrehoztam egy vpnkapcsolatot név jelszó minden frankó....
De nem viszem gyakran a laptopot suliba jó lenne ha telóval is működne
Tudnátok ebben segíteni mert maga a wifi kapcsolatot látja a teló webböngészést indítom ezzel kapcsolódik de net nem lesz (vistán ez a helyi kapcsolat amiko még internet nincs) és innen kéne valami vpn dolog de telón nem megy
VPN irányelv meg szerver cím de ezekhez már nem konyítok
Valaki???
Corvinus suliba járok van egy jó kis VPN hálózatuk de semmi pénzért nemtudok rá csatlakozni telóval
Számítógéppel Vistával simán megy létrehoztam egy vpnkapcsolatot név jelszó minden frankó....
Tudnátok ebben segíteni mert maga a wifi kapcsolatot látja a teló webböngészést indítom ezzel kapcsolódik de net nem lesz (vistán ez a helyi kapcsolat amiko még internet nincs) és innen kéne valami vpn dolog de telón nem megy
Valaki???
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nézd ha számítógéppel megy a dolog akkor nyitott a hálózat keresd meg a rendszergazdát és említsd meg neki a problémát hogy engedélyezze a MAC címedet a routerbenfillerboy írta:Sziasztok!
Valaki???
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Biztos nem MACfilter alapon történik a dolog mert a laptop MACjét sem kérték
A wifi kapcsolat teljesen public jelszó és filter nélküli, akármilyen eszközzel netezhetek a suliban ha VPNképes és beírom nevem és kódom
Nem értek a VPNhez de a gond ott van hogy amit a Nokia irányelvnek nevez gondolom valami szabályokra gondol azokat a vista alapból ismeri és igy feltudok csatlakozni a laptoppal
Szerintem a teló meg nem ismeri ezeket az elveket, de honnan tudom őket letölteni és alkalmazni hogy oda jussak végre jelszót ,s felhasználónevet kérjen.
E széria business phone alalapnak kell lennie a VPNnek
A wifi kapcsolat teljesen public jelszó és filter nélküli, akármilyen eszközzel netezhetek a suliban ha VPNképes és beírom nevem és kódom
Nem értek a VPNhez de a gond ott van hogy amit a Nokia irányelvnek nevez gondolom valami szabályokra gondol azokat a vista alapból ismeri és igy feltudok csatlakozni a laptoppal
Szerintem a teló meg nem ismeri ezeket az elveket, de honnan tudom őket letölteni és alkalmazni hogy oda jussak végre jelszót ,s felhasználónevet kérjen.
E széria business phone alalapnak kell lennie a VPNnek
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e71 Nokia e65
Helló!
300.21.012 es sw került fel a telefonra...de szerettem volna megoldani hogy független legyen...van valaki aki meg tudja mondani hogy milyen turbósím vagy hol lehet függetleníteni?
300.21.012 es sw került fel a telefonra...de szerettem volna megoldani hogy független legyen...van valaki aki meg tudja mondani hogy milyen turbósím vagy hol lehet függetleníteni?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Milyen TurboSIM?Sutigti írta:Helló!
Sok helyen lehet venni. Ajánlom a google-t.
Függetleníteni pedig nem itt! Az egész fórumon tilos beszélni róla!
- moe
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
valahol mintha olvastam volna a mobiltévéről, de nem találtam a hozzászólást, vagy nem kerestem eléggé aktívan, de érdekelne, hogy ezzel a telefonnal lehet-e és hogyan..? 

,,ez egy ilyen viszonylag kegyetlen világ..!,,
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt lehet a mobiltévéről olvasni, de szerintem ezt nem lehet használni E71-en.moe írta:valahol mintha olvastam volna a mobiltévéről, de nem találtam a hozzászólást, vagy nem kerestem eléggé aktívan, de érdekelne, hogy ezzel a telefonnal lehet-e és hogyan..?
De ezzel tudsz tévézi telefonon, Spb TV..
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA E71
Hello!
E71 előlapját hogyan tudom leszedni? Esetleg valami szétszerelési videót tud valaki?
E71 előlapját hogyan tudom leszedni? Esetleg valami szétszerelési videót tud valaki?