Tesztelés
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: Tesztelés
Tudjátok pl. az N93-nál még fel sem merült ez a 'nyújtsuk egyre hosszabbra a rokonok számát' gondolat.
Volt egy teló, amelyben volt/van 3.2megapixeles kamera, segédfény, optikai zoom, 3D gyorsító stb, és mindez egyben elsőként.
Na mit éreztem akkor? Mit tippeltek?
Azt, hogy ez a mindent az egyben telefon és komolyan mondom, hogy akkor (az akkori ismereteinknek) meg is felelt teljes mértékben.
Ami utána jött az sem piskóta, de még is a hiányérzet nagy úr főleg ha az ember ALL IN ONE-t szeretne, már pedig kétségtelenül azt szeretnék és mit ad Isten vagy amit a Nokia nem ad az éppen nincs és várhatóan nem is lesz, mert valami mindig hiányzik a telefonokból és itt jön képbe a nagy betűs KOMPROMISSZUM.
Bizony.
Ezért van jelenleg N82-őm, mert a fent említett szót kötöttem.
És elvagyok vele, élvezem az előnyeit, de ugyanakkor látom a hátrányait is, és várok, persze néha felteszem a kérdést, hogy még is mire?
Mert a Nokia egész koncepciója a MINDENT AZ EGYBEN elven alapult, de ez valahol elveszett.
Ezek után valamire helyezni kell a hangsúlyt, hiszen a Nokia is ezt teszi, pedig én nem akarom, ebben a rohanó fejlődő világban már majdnem minden egyéb területen kapok minden igényt kielégítő csúcskategóriás készüléket csak éppen a telefonok közt nem. Néha villant valamit a konkurencia, de kiderül, hogy jelenleg még ez sem az igazi(habár sokkal csábítóbb, mint amit a Nokia az elmúlt 2 évben nagy nehezen kierőszakolt magából), de így is kivár az ember és ha azt kérdezi valaki, hogy még is meddig? Vagy azt mondja, hogy tegyél komromisszumot és nem bánod meg. Én minderre azt válaszolnám, hogy olyan szinten elegem van az egészből (az állandó hitegetésből és legfőképpen a csúcskategória középszerűsítéséből), hogy nekem elég lenne egy iPhone, ha lenne egy N82 szintű kamerája és ennyi.
Mert magamnak ennél illetve a jelenlegi felhozatalból egyszerűen nem tudok jobbat!
Volt egy teló, amelyben volt/van 3.2megapixeles kamera, segédfény, optikai zoom, 3D gyorsító stb, és mindez egyben elsőként.
Na mit éreztem akkor? Mit tippeltek?
Azt, hogy ez a mindent az egyben telefon és komolyan mondom, hogy akkor (az akkori ismereteinknek) meg is felelt teljes mértékben.
Ami utána jött az sem piskóta, de még is a hiányérzet nagy úr főleg ha az ember ALL IN ONE-t szeretne, már pedig kétségtelenül azt szeretnék és mit ad Isten vagy amit a Nokia nem ad az éppen nincs és várhatóan nem is lesz, mert valami mindig hiányzik a telefonokból és itt jön képbe a nagy betűs KOMPROMISSZUM.
Bizony.
Ezért van jelenleg N82-őm, mert a fent említett szót kötöttem.
És elvagyok vele, élvezem az előnyeit, de ugyanakkor látom a hátrányait is, és várok, persze néha felteszem a kérdést, hogy még is mire?
Mert a Nokia egész koncepciója a MINDENT AZ EGYBEN elven alapult, de ez valahol elveszett.
Ezek után valamire helyezni kell a hangsúlyt, hiszen a Nokia is ezt teszi, pedig én nem akarom, ebben a rohanó fejlődő világban már majdnem minden egyéb területen kapok minden igényt kielégítő csúcskategóriás készüléket csak éppen a telefonok közt nem. Néha villant valamit a konkurencia, de kiderül, hogy jelenleg még ez sem az igazi(habár sokkal csábítóbb, mint amit a Nokia az elmúlt 2 évben nagy nehezen kierőszakolt magából), de így is kivár az ember és ha azt kérdezi valaki, hogy még is meddig? Vagy azt mondja, hogy tegyél komromisszumot és nem bánod meg. Én minderre azt válaszolnám, hogy olyan szinten elegem van az egészből (az állandó hitegetésből és legfőképpen a csúcskategória középszerűsítéséből), hogy nekem elég lenne egy iPhone, ha lenne egy N82 szintű kamerája és ennyi.
Mert magamnak ennél illetve a jelenlegi felhozatalból egyszerűen nem tudok jobbat!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N86 E70 E65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Segal,
a 6710-en tényleg érintésérzékeny a kijelző alatti rész. Próbáld ki ;-)
üdv, bm
üdv, bm
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
írták már azóta de a telefon már nincs nálam én meg nyomkodni próbáltam a 2 végét de nem jöttem rá..billmester írta:Segal,
üdv, bm
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
"A gombok és a kijelző között van ugyan egy plusz és egy minusz jel elősször én is azt hittem valami érintős valami lesz de csak matrica."
Mire idelapoztam, látom már jelezték, de az ott az úgynevezett Zoom-sáv, amit a hozzárendelt programok tudnak használni: kamera, album és Nokia Maps. Ha telepítünk Garmint, az már nem tudja használni.
Mire idelapoztam, látom már jelezték, de az ott az úgynevezett Zoom-sáv, amit a hozzárendelt programok tudnak használni: kamera, album és Nokia Maps. Ha telepítünk Garmint, az már nem tudja használni.
- mgorilla
- 2. szint
- Készüléktípus: Apple Iphone 3G 16 GB White
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Lucius ! Teljesen egyetértek veled.Ó én is mennyit vártam, hogy végre a Nokiánál történjen valami, de semmi. A 3D gyorsítós Nokia telefonok után jött a leépítés és innentől nem pártolom a Nokiát. N95 és N82 ezekre még én is azt mondtam, hogy igen nagyon frankó telefonok, de utána nem is érdekel milyen telefonokkal áll elő mert úgyis hulladék.luciuscornelius írta: nekem elég lenne egy iPhone, ha lenne egy N82 szintű kamerája és ennyi.
Szóval vettem egy Iphone 3G-t és egy új világ nyitotta kapuit.Tudom te nagyon érzékeny vagy a jó minőségű játékokra és én is.Egyszerűen nem lehet lerakni ezt a telefont mert egy csúcs!!
Amilyen játékok vannak erre a legmerészebb képzeletemet is felülmúlta.Amellett pedig mindent tud amit egy telónak tudni kell a kamera csak 2mpix ( Ahhoz képest igen jó képeket csinál) ,de én nem hogy nem bántam meg a vételét de már a következő telóm is az Iphone érát fogja követni.
- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Segal írta:Felkerült az N97 mini tesztje is ide
Reggel olvasom el a cikket most csak a képeket néztem és ahol a teló hátuljának kéne lenni ott a kameragombos oldal van.
Mármint a képeknél
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
jo lett a teszt segal! tenyleg kar, hogy sokmindent kihagytak a minibol, de ettol fuggetlenul az en szemembem akkor is o'' a jobb ha mas miatt nem, akkor az anyaga miatt. 

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Hali Segal, grat a teszthez, én egyetértek veled, most jobb vétel a sima 'nagy'.
Tartok attól, hogy ezek egy árban maradnak a későbbiekben, hogy ne legyen olyan szép az élet, hiszen amint azt a példa is mutatja így is veszik, akkor meg a Nokiának nem tök mindegy
Úgy rákattantak, mint kutya a kolbászra
Rydair, neked meg addig fog tetszeni, amég nem jön a következő
Tartok attól, hogy ezek egy árban maradnak a későbbiekben, hogy ne legyen olyan szép az élet, hiszen amint azt a példa is mutatja így is veszik, akkor meg a Nokiának nem tök mindegy

Úgy rákattantak, mint kutya a kolbászra

Rydair, neked meg addig fog tetszeni, amég nem jön a következő

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
szerintem márpedig olcsóbb lesz.
egy példa:
a gsm boltban az n97 első ára
2009.06.17.-én 175 000 Ft
a mini első ára ugyan itt:
2009.11.05.-én 128 000Ft
azért van különbség
ezek bolti garis árak.
egy példa:
a gsm boltban az n97 első ára
2009.06.17.-én 175 000 Ft
a mini első ára ugyan itt:
2009.11.05.-én 128 000Ft
azért van különbség
ezek bolti garis árak.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4