Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
s7or4x
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: s7or4x »

Damir88 írta:
Még mindig az N95 a nyerő :D
Amiben jobb ez a teló, az a tapi lehet, de egy olyan embernek mint én, még ez se. Én ugyanis szeretem a fizikai billentyűt.
Sajnos az N95 ennél jobb teló, lehet hogy nem mai gyerek, nem lehet vele villogni, de biztos, hogy jobb mint ez :roll:
Nekem is felajánlottak cserét erre, de még nem vagyok biztos, hogy elég lesz nekem ez a teló...
Én meg pont érintőképernyőset szeretnék. :)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

s7or4x írta:
Damir88 írta:
Még mindig az N95 a nyerő :D
Amiben jobb ez a teló, az a tapi lehet, de egy olyan embernek mint én, még ez se. Én ugyanis szeretem a fizikai billentyűt.
Sajnos az N95 ennél jobb teló, lehet hogy nem mai gyerek, nem lehet vele villogni, de biztos, hogy jobb mint ez :roll:
Nekem is felajánlottak cserét erre, de még nem vagyok biztos, hogy elég lesz nekem ez a teló...
Én meg pont érintőképernyőset szeretnék. :)
Menj be egy bolt és nyomkodj meg egyet. én is ezt csináltam, bementem az MM-be és megnéztem közelebbről.
jkoplev
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530

Hozzászólás Szerző: jkoplev »

1stPicur írta:
csuvbakka írta:Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a telóhoz valami minőségi kijelzővédő fóliát kapni?
Szia!

Én például itt Érden, egyik ilyen használt telós, szervizes boltban kérdeztem, és már rendeltek is (még csak most jött ki erre a típusra).
Ez inkább ilyen örök fólia. Ráteszik valami géppel, de nem szeded le utána, viszont tényleg nem karcolódik, talán még nem is törik. Nálunk ez 2500 Ft-ba kerül.
Tudd már meg légyszi, hogy mi annak a fóliának a neve, mert engem is érdekelne.
csuvbakka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: csuvbakka »

jkoplev írta:
1stPicur írta:
csuvbakka írta:Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a telóhoz valami minőségi kijelzővédő fóliát kapni?
Szia!

Én például itt Érden, egyik ilyen használt telós, szervizes boltban kérdeztem, és már rendeltek is (még csak most jött ki erre a típusra).
Ez inkább ilyen örök fólia. Ráteszik valami géppel, de nem szeded le utána, viszont tényleg nem karcolódik, talán még nem is törik. Nálunk ez 2500 Ft-ba kerül.
Tudd már meg légyszi, hogy mi annak a fóliának a neve, mert engem is érdekelne.
Pár napja már a speedshop-nál is lehet kapni: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=29796
Még csak 2 napja használom, tehát korai még véleményt mondani róla, de az biztos hogy a gyári fóliától sokkal jobb.
jkoplev
1. szint
1. szint

csuvbakka írta:Pár napja már a speedshop-nál is lehet kapni: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=29796
Még csak 2 napja használom, tehát korai még véleményt mondani róla, de az biztos hogy a gyári fóliától sokkal jobb.
Hát annál csak jobb lehet, második napon mattá karcolódott a zsebemben. Pedig semmi extrát nem csináltam vele, csak a bérletem volt mellette.
Te raktad fel, vagy szervizben csinálták? Ha szervizben "szakszerűen" rakatod fel, akkor az mennyibe fáj?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jkoplev írta:
csuvbakka írta:Pár napja már a speedshop-nál is lehet kapni: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=29796
Hát annál csak jobb lehet, második napon mattá karcolódott a zsebemben. Pedig semmi extrát nem csináltam vele, csak a bérletem volt mellette.
Te raktad fel, vagy szervizben csinálták? Ha szervizben "szakszerűen" rakatod fel, akkor az mennyibe fáj?
Ha pesti vagy és elhozod, egy kézfogásért felrakom Neked. :)
jkoplev
1. szint
1. szint

Macika írta: Ha pesti vagy és elhozod, egy kézfogásért felrakom Neked. :)
Nem vagyok pesti :confused3: De azért kösz.
Ezek szerint biztos nem nehéz felrakni. Már csak kéne szerezni egyet.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jkoplev írta:
Macika írta: Ha pesti vagy és elhozod, egy kézfogásért felrakom Neked. :)
Nem vagyok pesti :confused3: De azért kösz.
Ezek szerint biztos nem nehéz felrakni. Már csak kéne szerezni egyet.
Nem, a trükk a pormentes helyen van.
Nálam ez a fürdőszoba, elhúzott zuhanyfüggönnyel, forró pára után. Az leveri a port. Tökéletesen fel lehet rakni. Aztán már csak a párhuzamos/merőlegesre kell figyelni! :)
babape
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530

Hozzászólás Szerző: babape »

Hello mindenkinek!
Boldog tulajdonosa vagyok egy 5530asnak :D de hogy még boldogabb lehessek meg kellene tanulnom a szignózást és elég sokmindent ezzel kapcsolatban:)
Elkezdtem olvasni az oldal megfelelő topic-jait de lassan kifolyik a szemem. (és még mindig nem nagyon értem a dolgot - ez a sok topic/verzió és szignós oldal...)
Szal ezt szeretném ha valaki segítene megtalálni a megfelelő topic-ot/módszert a szigózáshoz, ezen a tipuson.

Arra már rájöttem hogy IMEI megadása nélkül nemfog meni a dolog (szomorú is vagyok ezmiatt - mai világban nemlehet tudni).
Jah és még1 kérdés.. Ti találtatok a telón word excel vagy pdf olvasót? Esetleg rálehet venni valahogy a kicsikét h olvassa az ilyen fájlokat?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
ÜDv!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

babape írta:Hello mindenkinek!
Boldog tulajdonosa vagyok egy 5530asnak :D de hogy még boldogabb lehessek meg kellene tanulnom a szignózást és elég sokmindent ezzel kapcsolatban:)
Elkezdtem olvasni az oldal megfelelő topic-jait de lassan kifolyik a szemem. (és még mindig nem nagyon értem a dolgot - ez a sok topic/verzió és szignós oldal...)
Szal ezt szeretném ha valaki segítene megtalálni a megfelelő topic-ot/módszert a szigózáshoz, ezen a tipuson.

Arra már rájöttem hogy IMEI megadása nélkül nemfog meni a dolog (szomorú is vagyok ezmiatt - mai világban nemlehet tudni).
Jah és még1 kérdés.. Ti találtatok a telón word excel vagy pdf olvasót? Esetleg rálehet venni valahogy a kicsikét h olvassa az ilyen fájlokat?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
ÜDv!
Itt a segítség a szignózáshoz.
És ha meg vannak a fájlok akkor ezt lészignózód és feltelepíted, és tudod olvasni és szerkeszteni az excel fájlokat.
Ha ezt szignózód le és feltelepíted akkor meg tudod olvasni a pdf fájlokat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”