SIP vagy Internettelefonálás
-
- Újonc
- Készüléktípus: O2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SIP vagy Internettelefonálás
sziasztok
nem tudna valaki infót adni, hogy a feltelepített fring (v3.77) miért indul és ugrik főképernyővel előtérbe, ha bekapcsolom a telót?
nem tudna valaki infót adni, hogy a feltelepített fring (v3.77) miért indul és ugrik főképernyővel előtérbe, ha bekapcsolom a telót?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E65
Azért, mert bekapcsolva hagytad az autómatikus indítást.boriszjelcin írta:sziasztok
Fring>Options>Settings>Automatik Start>Disable
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
Hello!
A következő kérdésem lenne ezzel a VoIP szolgáltatással kapcsolatban.
Ma regeletem a voipcheap-en és sikerült is belföldi vezetékes számot hívnom. Az egyik hívásnál 16 perc 40 mpercnél megszakította a hívást és kiírta, hogy "The maximum free calls have been reached". Ezután újrahívtam a számot és megint működött a dolog.
Szóval a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy az sztem nem kivitelezhető, hogy a progi nekem (aki neten keresztül hívok) számlázzon akármit is, hiszen lényegében nincs mire, csak akkor ha az ip címet követik, viszont arra van-e valami garancia, hogy a másik félnek - akik felveszi a vezetékes telefont - nem számláznak semmit, akárhogyis írja a progi h free call?
Remélem tud valaki ezzel kapcsolatban valami információt adni.
Köszönöm előre is!
Zsolt
A következő kérdésem lenne ezzel a VoIP szolgáltatással kapcsolatban.
Ma regeletem a voipcheap-en és sikerült is belföldi vezetékes számot hívnom. Az egyik hívásnál 16 perc 40 mpercnél megszakította a hívást és kiírta, hogy "The maximum free calls have been reached". Ezután újrahívtam a számot és megint működött a dolog.
Szóval a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy az sztem nem kivitelezhető, hogy a progi nekem (aki neten keresztül hívok) számlázzon akármit is, hiszen lényegében nincs mire, csak akkor ha az ip címet követik, viszont arra van-e valami garancia, hogy a másik félnek - akik felveszi a vezetékes telefont - nem számláznak semmit, akárhogyis írja a progi h free call?
Remélem tud valaki ezzel kapcsolatban valami információt adni.

Köszönöm előre is!
Zsolt
- panderson
- 1. szint
Nem, a Betamax pontosan tudja ki mennyit telefonál, ezek a hívások azért ingyenesek, hogy megmutassák milyen a minőség és, hogy utána fizess elő a szolgáltatásra, hidd el, miután lebeszélted amit le lehet, le fognak korlátozni 
De ami ingyenes az valóban az, nem fognak nyomozást indítani.

De ami ingyenes az valóban az, nem fognak nyomozást indítani.
- panderson
- 1. szint
Nem, ha nem töltöd fel a számládat, akkor le vannak korlátozva a perceid, ha előfizetsz, akkor kapsz 90 napot a feltöltés pillanatától, amikor ingyen hívhatsz korlátlanul vezetékes számokat (ezeket Free* -vel jelzik), de a szerződési feltételekben az áll, hogy fair-use, tehát bizalmi (nem biztos h jól fordítottam le) alapon havi szinten le van korlátozva ezeknek a hívásoknak az időtartama, de nem tér rá ki pontosan mennyit beszélhetsz, de hasonló oldalakon írják, hogy üzleti célra van más szolgáltató is, ez csak magánszemélyeknek van fenntartva, minden további számlafeltöltésért újabb ingyen cseverészési napokat írnak jóvá, de nem részletezik mennyit, valszeg megint 90 napot.
- gaboca777
- 2. szint
- Készüléktípus: SG S4
- Nem: Férfi
Nekem nem tud valaki helpet?Csatlakozik 3,5G-n.De ennyi,utána kiírja,hogy "regisztráció sikertelen".És még kilobyte-t sem számolt.Ez mitől van?Mit állítottam be rosszul?
PDA:I9505XXUEMKF
CSC:I9505TMHEMJ6
CSC:I9505TMHEMJ6
- panderson
- 1. szint
Lemértem, beszélgetés 1MB/perc adatforgalmat generál (kimenő és bemenő forgalom összesen, ha jól értelmezem).
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
A voipcheap nagyon jól mükszik 3G-n, köszönet a leírásért, de a Wifivel gondjaim vannak. Nem tudom melyik portokat kell kinyitni a hangátvitelhez. A kapcsolat felépül, az 5060 port nyitva, csak nincs hang. Előre is köszi a helpet!
Steve
A voipcheap nagyon jól mükszik 3G-n, köszönet a leírásért, de a Wifivel gondjaim vannak. Nem tudom melyik portokat kell kinyitni a hangátvitelhez. A kapcsolat felépül, az 5060 port nyitva, csak nincs hang. Előre is köszi a helpet!
Steve