Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
lanno
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: lanno »

adodaniel írta:hali. olyan problémám lenne, hogy fullra felnyomva a hangerőt, beszélgetés közben akkoris eléggé halk a teló. van esetleg erre vmi progi? vagy egyéb megoldás? köszi, üdv
hali!
nemrég hasonló problémám volt. nekem az volt a baj h a hangszóró előtt lévő kis háló vagy mi teljesen be volt koszolódva, tele volt rakódva. gsm boltba rendes volt a tag, szét szedte és kitisztította.
underx
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800XM + SGS 8gb+16 gb
Nem: Férfi
Has thanked: 49 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: underx »

Sziasztok!
Lehet hackelni az uj szoftot már?
Van rá már valami megoldás?
[ROM]Mitra 4.6
5800 TUBE [room] N97 mini v30 Full N8 Ed. for 5800 X6 by Zoz780
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

underx írta:Sziasztok!
Eddig én még nem hallottam új hackről ami működne az E51 új szoftverén. Van a helloOX2-nek egy 2.01es változata talán azzal megpróbálhatod. HelloOX2 v2.01
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
adodaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: adodaniel »

potter55 írta:
Eddig én még nem hallottam új hackről ami működne az E51 új szoftverén. Van a helloOX2-nek egy 2.01es változata talán azzal megpróbálhatod. HelloOX2 v2.01
próbáltam, nem működik :(
Nokia 5800 XpressMusic + 8GB + invisibleShield
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

adodaniel írta:
potter55 írta:
próbáltam, nem működik :(
Akkor még nincs rá, addig míg nem lesz rá valami szignózni kell minden programot és úgy felrakni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
underx
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800XM + SGS 8gb+16 gb
Has thanked: 49 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: underx »

És igy az Ngage is müxik?
Ha szignozom?
[ROM]Mitra 4.6
5800 TUBE [room] N97 mini v30 Full N8 Ed. for 5800 X6 by Zoz780
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

lanno írta:
adodaniel írta:hali. olyan problémám lenne, hogy fullra felnyomva a hangerőt, beszélgetés közben akkoris eléggé halk a teló. van esetleg erre vmi progi? vagy egyéb megoldás? köszi, üdv
hali!
nemrég hasonló problémám volt. nekem az volt a baj h a hangszóró előtt lévő kis háló vagy mi teljesen be volt koszolódva, tele volt rakódva. gsm boltba rendes volt a tag, szét szedte és kitisztította.
Így van, a hangszórónak nincs semmi baja, csak az előtte lévő finom szűrőszövet van tele minden trutymóval.

Sajnos 3-4 havonta ki kell tisztítani, ha az ember zsebben hordja a telót. De nem annyira sajnos, mert cserébe viszont nem engedi, hogy minden vacakkal telemenjen a kijelző.
Van hiénaGSM-es ismerős, aki úgy szokta gyógyítani a hozzá halkulási problémával visszavitt E51-eket, hogy kikaparja az egész szövetet, műanyagkeretestől. Hangoztatta is, hogy mire a kijelző telemegy minden kosszal, akkor már úgysem hozzá fogják visszavinni...
Brávó... :)
nggabi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy Note
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: nggabi »

Macika írta:
lanno írta:
hali!
Így van, a hangszórónak nincs semmi baja, csak az előtte lévő finom szűrőszövet van tele minden trutymóval.

Sajnos 3-4 havonta ki kell tisztítani, ha az ember zsebben hordja a telót. De nem annyira sajnos, mert cserébe viszont nem engedi, hogy minden vacakkal telemenjen a kijelző.
Van hiénaGSM-es ismerős, aki úgy szokta gyógyítani a hozzá halkulási problémával visszavitt E51-eket, hogy kikaparja az egész szövetet, műanyagkeretestől. Hangoztatta is, hogy mire a kijelző telemegy minden kosszal, akkor már úgysem hozzá fogják visszavinni...
Brávó... :)
Nekem új kora óta halknak tűnik, most cseréltek előlapot más miatt de nem igazán javult. Azt mondták a nokiások h megnézték de semmi baja a hangszórónak.

Volt a nokiásoknak valami olyasmi programja,h ne süketüljenek meg az emberek, ezért nem engedi feljebb hangosítani. Legalábbis én ezt olvastam vmi angol fórumon.

Szerintem tuti h lehet hangosítani rajta. Pl a régi V3 motorolámat én is felcsavartam valami szervíz szoftverrel. Ha tud valaki megoldást engem is érdekelne...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

nggabi írta:Nekem új kora óta halknak tűnik, most cseréltek előlapot más miatt de nem igazán javult. Azt mondták a nokiások h megnézték de semmi baja a hangszórónak.

Volt a nokiásoknak valami olyasmi programja,h ne süketüljenek meg az emberek, ezért nem engedi feljebb hangosítani. Legalábbis én ezt olvastam vmi angol fórumon.

Szerintem tuti h lehet hangosítani rajta. Pl a régi V3 motorolámat én is felcsavartam valami szervíz szoftverrel. Ha tud valaki megoldást engem is érdekelne...
A Nokiák ÁLTALÁBAN halkabbak, mint más modellek, de az SE-k sem ahangerőről híresek. Én is a Motorolát tudom felhozni példának, ahol olyan brutális hangerővel találkoztam, hogy na...

Nokiánál a zenehallgatásnál EU-s irányelv a maximált dB nyomás. beszélgetésnél nincs ilyet EU-direktíva, úgy tudom.
Huxley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51+Samsung i8510 innov8

Hozzászólás Szerző: Huxley »

Hali! Az lenne a problémám hogy egy sisx fájlt nem tudok telepíteni az e51esemre, nevezetesen az Anrufen oldalárol letöltött játékverzát. Mi lehet a gond?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”