Problémám akadt a minivel. Nem tölt le semmit, sajnos bármit próbálok, valami hasonlót produkál:

Ma vettem észre, eddig működött. Sütiket töröltem, telefont újraindítottam. Mi lehet a baj?

Érdekes...a TTPod-ra nekem is ezt dobta....MrAngelo írta:Hi aLL
Problémám akadt a minivel. Nem tölt le semmit, sajnos bármit próbálok, valami hasonlót produkál:
Ma vettem észre, eddig működött. Sütiket töröltem, telefont újraindítottam. Mi lehet a baj?
![]()
Én is!sutyika írta:Érdekes...a TTPod-ra nekem is ezt dobta....MrAngelo írta:Hi aLL
![]()
![]()
Viszont az előtte lévő gdesk-skint próbáltam, az lejött csont nélkül....
Átírtam, így tényleg jó.Köszönöm az észrevételt!MrAngelo írta: Én is!
Asszem megvan!
Írd át légyszí a TTpodot úgy, hogy ne legyen benne szóköz!
Köszi
Nincsmit.sutyika írta:Átírtam, így tényleg jó.Köszönöm az észrevételt!MrAngelo írta: Én is!
Asszem megvan!
Írd át légyszí a TTpodot úgy, hogy ne legyen benne szóköz!
Köszi![]()
Volt már hasonló problem, akkor az ékezetes filenevű letöltésekkel asztali gépen, azt javította Botond,MrAngelo írta:Nincsmit.
Talán módosítani kellene a feltöltési szabályokat, hogy ne lehessen így feltölteni...![]()
Biztos vagyunk páran akik így jártunk.
De az az érdekes, hogy eddig minden működött vagy még nem töltöttem le ilyet a sok év alatt?
Nézdd már meg, hány kilobyte....ferret írta:Nálam semmi gond vele. Simán lejön szóközzel is.