Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Szombat1234
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Szombat1234 »

Ferret: Köszi a tanácsot de egyik se jött be. Se a beállításos dolog amit mellékesen már régen beállítottam, de nem tudtam h van e jelentősége, és sajna az időpontos se ött be. Visszaállítottam néhány évvel és akkor meg arra megint vmi tanúsítványra hivatkozott meg arra h a télómon nem jó a dátum. A Gy.I.K-ban szereplő információkból meg nem tok kihámozni semmit. Ez persze lehet h csak az én fogyatékosságom. A másik meg h ott a gyikban volt vmi olyan h szignózáselkerülés v vmi ilyesmi. És volt ott olyan h le kell tölteni vmi symbian 9.2 az enyémhez legalábbis és h másoljam ide meg oda. Az a gond h a c megvolt a telón de a sys/bin mappa nem. Sőt csak egy data mappa volt.
Renzo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E 51
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Renzo »

potter55 írta:
Renzo írta:Üdv érdekes problémával állnék elő, bár lehet csak nekem az Ti meg rögtön mondtok rá 20 megoldást.
A telefon újraindítás után is azt mondja nekem,hogy a telefonkönyvbe nem tudok emberhez csengőhangot adni mert megtelt a memoria és zárjak be néhány alkalmazást. Nos minden rejtett alkalmazást bezártam már, mégse tudok embereknél csengőhangot változtatni :) ki be kapcs se segít :(
szóval most mi van avval a memoriával? mivel telik meg ha szegényem ki volt kapcsolva :)
Úgy nem tudsz hozzárendelni csengőhangot hogy a galériában rámész a hangra és opciók és kell lenni olyan lehetőségnek hogy hozzárendelés partnerhez vagy valami hasonló?
Azzal megy nincsen semmi gond, hozzá tudom rendelni, csak nem úgy csörög :) hanem a gyári nokia csngőhangon.... :)
Nokia N97mini
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Renzo írta: Azzal megy nincsen semmi gond, hozzá tudom rendelni, csak nem úgy csörög :) hanem a gyári nokia csngőhangon.... :)
Úgy már próbáltad, hogy a kivánt csengőhangot a telefonmemóriába másolod, majd újraindítod a telot és az üzemmódoknál megpróbálod beállítani az előbb másolt cshangot.
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
nggabi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy Note
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: nggabi »

AstonDeen írta:
Macika írta:
AstonDeen írta:Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Míly meglepő gondolom :)
Adott két Pannonos E51. E-mailezni szeretnék ami a helyes beállítás után megy is Wlanon keresztűl, de wapon keresztűl már nem. Csak csatlakozik és semmi. A wap egyébként működik, operával netezni tudok. Direkt bevittem a Pannonhoz de csak fejvakargatás volt, meg háromszor wap beállítás elküldése. Majd beszéltem a Nokiával de a szoftverfrissítésen kívül más okos tanácsot ők sem tudtak adni. Az egyiken 100-al kezdődő firmware van a másikon a hivatalosan elérhető legfrissebb a 220.34.37-es.

Hát igazából ennek a megoldására várnék ötleteket :)
Az E-mail kezelő programban jól van megadva a GPRS APN-je?

A beépített e-mail klienst használom ott nem találtam erre vonatkozó külön beállítást :roll:

Hozz létre egy új hozzáférési pontot az alábbiak szerint:

http://www.technet.hu/telefon/20060516/ ... ok_s60-on/

Téged főleg a net beállítások érdekelnek. nem kell se felhasználónév se jelszó.

Utána ezzel a hozzáférési ponttal csatlakozz fel a netre.

ne izgulj a pannonosok nekem se mondták meg h hogy kell beállítani :) a keszegek :D
jancsika69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E51

Hozzászólás Szerző: jancsika69 »

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakom a 300.34.56-os szoftot akkor majd újra kell rakjam a quickoffice, adobe pdf és a nokia maps, vagy tartalmazza a szoft ezeket?
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

jancsika69 írta:Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakom a 300.34.56-os szoftot akkor majd újra kell rakjam a quickoffice, adobe pdf és a nokia maps, vagy tartalmazza a szoft ezeket?
Nem kell őket újratelepíteni, tartalmazza!
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

AstonDeen írta:Adott két Pannonos E51. E-mailezni szeretnék ami a helyes beállítás után megy is Wlanon keresztűl, de wapon keresztűl már nem. Csak csatlakozik és semmi. A wap egyébként működik, operával netezni tudok.
A WAP az csak html protokolhoz jó, a levelezés smtp+pop3 vagy imap protokolt igényel, ezért wapon nem fog menni..
Kénytelen leszel előfizetni internet szolgáltatásra... (vagy webfelületen olvasni/írni a leveleket)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Doky586 írta:
AstonDeen írta:Adott két Pannonos E51. E-mailezni szeretnék ami a helyes beállítás után megy is Wlanon keresztűl, de wapon keresztűl már nem. Csak csatlakozik és semmi. A wap egyébként működik, operával netezni tudok.
A WAP az csak html protokolhoz jó, a levelezés smtp+pop3 vagy imap protokolt igényel, ezért wapon nem fog menni..
Kénytelen leszel előfizetni internet szolgáltatásra... (vagy webfelületen olvasni/írni a leveleket)
Igen, én is így tudom, csak azt nem tudom, van-e a Pannonnál külön CSAK WAP csomag.
Mert én nem tudok róla, hogy lenne. Tehát - szerintem - nem előfizetni kellene, hanem csak átírni az APN-t net-re.
Szombat1234
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: Szombat1234 »

HI! Nos tudom h sokaknak van tanúsítványproblémája. eleinte nekem is volt ilyen problémám, de végül a véletlen folytán rátaláltam egy lehetőségre. Lehet h vhol a topicok és a hsz-ek közt már leírta vki, de nem fogom átnézni ezt a temérdek hsz-t. Szóval a lényege annyi h elsőként a az Eszközök/Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelőben a szoftertelepítést át kell állítani mindre és az online tanúsítv.ellen.-ot ki-re. Tudom h ezt már leírták sokan, de azért én egészben akartam ide feltüntetni. A másik h az E51-hez kapunk egy cd-t (legalábbis én kaptam). Onnan felrakjuk a pc suite progit. Ezt installjuk a telóra is és bluetoothal szinkronba hozzuk a kettőt. (ráklikkelsz a telón, bekapcs bluetooth gépen és telón és elfogadod a szinkronizálási kérelmet). Szal ezek után elvileg senkinek nem lesz tanúsítványhibája. Ezzel meg lehet kerülni a szignózást. Köszönöm. Használjátok jóra.

u.i.: Bocs h ezt mégegyszer leírtam ha már le volt írva.
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

Szombat1234 írta:.... Szal ezek után elvileg senkinek nem lesz tanúsítványhibája. Ezzel meg lehet kerülni a szignózást. Köszönöm. Használjátok jóra.

u.i.: Bocs h ezt mégegyszer leírtam ha már le volt írva.
No igen. Amit leírtál, az a készülék alapeseti beállítása, ahhoz, hogy telepíteni tudj rá programokat, valóban így kell beállítani.
Viszont ezzel még nem oldódik meg a szignózás problémája, mert a programok nagy részét szignózni kell.
A szignózás nem más, mint egyedi tanúsítvánnyal látod el a telepítendő programot, ezzel magadra vállalva a program telepítéséből adódó esetleges problémákat.
Bővebben:
http://s60web.extra.hu/szignozas_kikerulese/
Kép
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”