Nokia E75
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E75
Hello!!
Szeretném feltelepíteni a mobile garmin xt, de telepítés után nem indul el. Szépen feltelepíti, de indítás után elindul villan egyet, majd kilép. Nem tudja valaki mi lehet a baj??
Szeretném feltelepíteni a mobile garmin xt, de telepítés után nem indul el. Szépen feltelepíti, de indítás után elindul villan egyet, majd kilép. Nem tudja valaki mi lehet a baj??
-
- Újonc
- Készüléktípus: E75
Hali!
Az a helyzet hogy ma vettem egy ilyen telót!Az a helyzet hogy a kamera nagyon szemcsés mármint amikor elindítom és szörnyen rossz képet csinál! Nálatok is így van vagy csak az enym rossz! Vigyem vissza vagy egy szoftver frissítés megoldja? Légyszi segítsetek! Előre is köszi
Az a helyzet hogy ma vettem egy ilyen telót!Az a helyzet hogy a kamera nagyon szemcsés mármint amikor elindítom és szörnyen rossz képet csinál! Nálatok is így van vagy csak az enym rossz! Vigyem vissza vagy egy szoftver frissítés megoldja? Légyszi segítsetek! Előre is köszi
-
- 1. szint
Hol fotóztál vele kint vagy bent, sötétben vagy világosban messzire vagy közelre? Mert azért ezek nem profi fotóra valóak azt tudni kell. De azért ha túl rossz akkor gond lehet. A szoftver frissítés nem fogja megoldani véleményem szerint nekem rajta van a legújabb olyan fotót csinál mint előtte nem változott semmit,és ha garis a telefon nem kellene a szoftvert piszkálni.markose írta:Hali!
Samsung Galaxy SII
- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Én ma cseréltem le az E71-et egy E75-re, sok meglepetés nem ért, bár az üzemmódoknál jó h van energiatakarékos mód, meg a 3,5jack is jó és szerintem a gps is gyorsabb kicsit.
- B0SS
- 2. szint
Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
-
- 1. szint
Igen, de sajnos nem is működöt normálisan szerintem még dolgoznak rajta aztán vissza teszik de hibás volt. Meg a kamera szoftvere is rossz volt ha módot váltottál kilépett a kamera programból most az új szoftal megszünt.B0SS írta:Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
Samsung Galaxy SII
- B0SS
- 2. szint
amuba írta:Igen, de sajnos nem is működöt normálisan szerintem még dolgoznak rajta aztán vissza teszik de hibás volt. Meg a kamera szoftvere is rossz volt ha módot váltottál kilépett a kamera programból most az új szoftal megszünt.B0SS írta:Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
Jaja a kamea miatt frissítettem és valóban az az érintéses bigyó nem volt a toppon az asztalon volt a teló felhívtam egy másikról csörrent egy rövidet és kuss de hozzá nem értem.
-
- 1. szint
Így ahogy mondod nekem dettó.De mióta frissítettem jó minden csak eltűnt a szenzor menü. Majd meglátjuk a következőt milyen lesz. háthaB0SS írta:amuba írta:Igen, de sajnos nem is működöt normálisan szerintem még dolgoznak rajta aztán vissza teszik de hibás volt. Meg a kamera szoftvere is rossz volt ha módot váltottál kilépett a kamera programból most az új szoftal megszünt.B0SS írta:Frissítettem a szoftvert és eltűnt a szenzorbeállításnál az hogy ha hívás közbe lefordítom akkor elnémul a csengés, ez nálatok is így van?
Jaja a kamea miatt frissítettem és valóban az az érintéses bigyó nem volt a toppon az asztalon volt a teló felhívtam egy másikról csörrent egy rövidet és kuss de hozzá nem értem.
Samsung Galaxy SII
-
- 1. szint
Tartsd meg inkább a windows mobilodat azért az jobb netezni én is leakarom cserélni olyanra E75-öm.nbukta írta:B0SS írta:
Nem tudok videót küldeni, de minden oldalt úgy jelenít meg ahogy a pc, de van pár ahol elösször mobilos nézetbe jelenik meg de késöbb át tudsz lépni rendesbe, pl iwiw. Youtube-os videót meg progival tudsz nézni aztán kész. Nehogy már ez legyen a fő kérdés h hogy tudsz netezni. Mail-eket meg tudod nézni és netezni is tudsz. Kész...
Nekem fontos .hogy hogy tudok vele netezni. Sokat netezek mobilon is nem csak pc-n.Ezért nagyon érdekel.
Ami még érdekel ,hogy skypet lehet e rá rakni meg msn-t.
És hogy van e skypen és msn-en videóhívás ,mint a windows mobilokon.
Samsung Galaxy SII
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
De, a tiviphone nevű progival tudsz videotelefonálni pc vagy másik telefon között(amin szintén fentvan a program)
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal