Nokia 6120 Classic
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia 6120 Classic
7780 csak a beállításokat rakja vissza alapba, ezért nem sikerül vele. Amit a többiek ajánlanak az a jó, de minden adat (telszám, sms, stb..) elveszik.
Sziasztok, sajnos történt 1 kis baleset a telommal, és hát nagyon zavaró ahogy kinéz, legalábbis engem zavar, a telóval amúgy nincs baj, csak kiesett a zsebemből, és sajna a föld nem éppen puha volt, ellenkezőleg kavicsos. A kijelzője megrepedt kicsit, és hát arra lennék kiváncsi, hog meglehet e valahol javittatni, és ha igen körülbelül mennyiért fájna. Igy néz ki most sajna
http://kepfeltoltes.hu/view/090816/DSCN ... es.hu_.jpg és http://kepfeltoltes.hu/view/090816/DSCN ... es.hu_.jpg
Köszönöm előre is a segítséget
Sőt ha jobban megnézem, bár nemvagyok telefonguru, nem a kijelzőjével van gond, hanem a üveggel vagy müanyag mittomén mi az

Sőt ha jobban megnézem, bár nemvagyok telefonguru, nem a kijelzőjével van gond, hanem a üveggel vagy müanyag mittomén mi az

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
3800 Ft a komplett ház a nagykerben, ebben benne van a (gyári eredeti) előlapi keret, a plexi, a kamerafedél és a hátlap. Billentyűzet nincs, az még plusz 1500 Ft.bucsek írta:Sziasztok, sajnos történt 1 kis baleset a telommal, és hát nagyon zavaró ahogy kinéz, legalábbis engem zavar, a telóval amúgy nincs baj, csak kiesett a zsebemből, és sajna a föld nem éppen puha volt, ellenkezőleg kavicsos. A kijelzője megrepedt kicsit, és hát arra lennék kiváncsi, hog meglehet e valahol javittatni, és ha igen körülbelül mennyiért fájna. Igy néz ki most sajnahttp://kepfeltoltes.hu/view/090816/DSCN ... es.hu_.jpg és http://kepfeltoltes.hu/view/090816/DSCN ... es.hu_.jpg
Plexi szokott lenni külön is (1600-ért), ám most csak fehérben van.
De kérdezd meg strust-ot, szerintem ő fog tudni még olcsóbb árat mondani!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120 Classics
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Viszont ha az ebay-en szétnézel még 2000Ft-ért is találsz postakötlséggel együtt, és billentyűvel együtt
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem az én bizniszem, nem azért mondom, de én az E-bayről még nem láttam GYÁRI EREDETI Nokia-alkatrészt.juhaszjani írta:Viszont ha az ebay-en szétnézel még 2000Ft-ért is találsz postakötlséggel együtt, és billentyűvel együtt
Legfeljebb jó(bb) minőségű utángyártottat...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Írj neki egy private üzenetet. Itt a topikja.bucsek írta:Köszi, egyébként akit mondtatok "Strust" hol keressem ?:)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Üdv!
Ha én beviszem a Nokiába a még garanciális 6120-asom, vajon kicserélik gariban a kopott billentyűzetem? Elvileg ki kéne, nem?
Ha én beviszem a Nokiába a még garanciális 6120-asom, vajon kicserélik gariban a kopott billentyűzetem? Elvileg ki kéne, nem?
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6120 classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Tegnap vettem észre,hogy a vakum nem műkődik,orvosolható valahogy a probléma?
Előre is köszi a válaszokat!
Előre is köszi a válaszokat!