Személyzet

Az oldallal kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a weboldallal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Személyzet

Hozzászólás Szerző: sutyi »

És lásd...! :taps1: :whaaa: :whaaa: :whaaa: :whaaa:

Kár érte.....jóarc volt :whaaa:
Kép
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Segal írta:
nyakazoltan írta:1x csak eltünt minden,hol találom a régi forum tartalmat?
Segítsetek légyszi
nem elérhető le lett cserélve a régi fórum erre több napja másról sem szólt a nokiaprogramok 2 téma
Nem lehetne valamilyen formában feltenni valahova, vagy milyen mennyiséget jelent egy ilyen...? :oops:
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
[-KilleR-]
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E51
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: [-KilleR-] »

Off: Lipin tesó - ugyen nem te vagy képen??? :censored: ON!!!
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

és sutyika avatarja is nagyon durva :lol:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
botond
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Készüléktípus: Huawei P20 Pro
Has thanked: 25 times
Been thanked: 58 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: botond »

Skacok, az avataros dolgokat a kötetlenbe lécci.
rev
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: rev »

Hali.

Nem kötekedni akarok, de senkit sem zavarnak a hírek és a cikkek nyelvtani részei? Mint mondtam, nem kötekedésnek szánom, de ha van valami nagyobb lélegzetvételű tervetek az oldallal, meg ahogy látom lesz webshop is, annyit megtehetnétek, hogy odafigyeltek a helyesírásra - tisztelet a kivételnek.
Nem mindig figyeltem a cikk írójának a nevét, de az elmúlt néhány cikk és hír Segal-tól valami borzadály. Pont, vessző stb. Általános iskola nem is olyan sokadik osztály.

Idézet egy friss hírből:

''A Nokia alatti logoból viszont kiderül hogy amerikának készül a telefon ezért mi nem fogunk belőle kapni. Ez azért szívás ha mi kapunk azt megkapják az USA-ba is igaz késéssel mi meg nem szoktuk megkapni a nekik készült telefonokat. /Mondjuk ez pont nem hiányzik:D/''

Egy ilyen hangvételű, és helyesírású szöveg nem állja meg a helyét még egy fórumon sem, nemhogy egy nagyobb oldal kezdőlapján hírként. Nem azt mondom, hogy monnyonle, csak nem büntetendő, ha valaki ránézne a nyers szövegre korrektorkodni, vagy Segal kicsit belelapozna a felsős nyelvtankönyvekbe.

Mint mondtam, nem akarok rosszat, sem pedig kötekedni, mert az oldal az jó, sok hasznos dolog van fent. Csak gondoltam megosztom a véleményemet, mert nagyon szúrja a szememet az első nap óta.

Sok sikert a továbbiakban, a helyesírásra meg figyeljetek oda amennyire tudtok!

rev
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

rev írta:Hali.

Nem kötekedni akarok, de senkit sem zavarnak a hírek és a cikkek nyelvtani részei? Mint mondtam, nem kötekedésnek szánom, de ha van valami nagyobb lélegzetvételű tervetek az oldallal, meg ahogy látom lesz webshop is, annyit megtehetnétek, hogy odafigyeltek a helyesírásra - tisztelet a kivételnek.
Nem mindig figyeltem a cikk írójának a nevét, de az elmúlt néhány cikk és hír Segal-tól valami borzadály. Pont, vessző stb. Általános iskola nem is olyan sokadik osztály.

Idézet egy friss hírből:

''A Nokia alatti logoból viszont kiderül hogy amerikának készül a telefon ezért mi nem fogunk belőle kapni. Ez azért szívás ha mi kapunk azt megkapják az USA-ba is igaz késéssel mi meg nem szoktuk megkapni a nekik készült telefonokat. /Mondjuk ez pont nem hiányzik:D/''

Egy ilyen hangvételű, és helyesírású szöveg nem állja meg a helyét még egy fórumon sem, nemhogy egy nagyobb oldal kezdőlapján hírként. Nem azt mondom, hogy monnyonle, csak nem büntetendő, ha valaki ránézne a nyers szövegre korrektorkodni, vagy Segal kicsit belelapozna a felsős nyelvtankönyvekbe.

Mint mondtam, nem akarok rosszat, sem pedig kötekedni, mert az oldal az jó, sok hasznos dolog van fent. Csak gondoltam megosztom a véleményemet, mert nagyon szúrja a szememet az első nap óta.

Sok sikert a továbbiakban, a helyesírásra meg figyeljetek oda amennyire tudtok!

rev
nem te vagy az első és hidd el a kezdetek óta javult a helyzet, de tény és való van még mit tanulnom ezen a téren a vessző mindig is a gyengém volt sajna ez van
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Gyenge a vessződ? Ejhaj, kolléga, milyen infókat osztasz meg itt velünk... :hihi2: ?
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

Salmi írta:Gyenge a vessződ? Ejhaj, kolléga, milyen infókat osztasz meg itt velünk... :hihi2: ?
:whaaa: :taps2: :taps1:
Viszont maxi-respect a nyugodt,toleráns válaszért,amivel a felvetett problémát kezelte! :taps2: :Notworty:
Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Salmi írta:Gyenge a vessződ? Ejhaj, kolléga, milyen infókat osztasz meg itt velünk... :hihi2: ?
most lebuktam :lol:
sutyika írta:
:whaaa: :taps2: :taps1:
Viszont maxi-respect a nyugodt,toleráns válaszért,amivel a felvetett problémát kezelte! :taps2: :Notworty:
köszi
Válasz küldése

Vissza: “Oldal (csak az oldallal kapcsolatos dolgok!)”