monix írta:Macika írta:monix írta:Szóval a lányeg,hogy nagyon elronthatom a dolgot?
Igen. De ha elhozod, én némi készpénzért 100%-osra tudom flashelni a telódat. Elvileg szoftveresen nem lehet úgy elrontani egy mobilt, hogy szoftveresen (megfelelő szervizbox-szal) ne lehessen helyrehozni.
Persze Te otthon nem fogod tudni megcsinálni, ha nincs szervizboxod.
De a világ nem dőlt össze, ha már nincs jobb ötleted, kb. 2 családi pizza áráért újra élni fog a műszer.
,,hát köszi!,de azt hiszem inkább megvárom,amíg hívatalosan a Nokia cucossal lehet frissíteni!nem hiszem,hogy sok idő ,míg ott is megjelenik!!!
Bocsánat, erősen félreértettél.
Természetesen hivatalos frissítésre értettem, amit írtam. Tucatnyian jönnek hetente hozzám, akik a hivatalos frissítéssel rontották el úgy a telefonjukat, hogy nem sikerült nekik a szoftfrissítés, megoldhatatlan az élesztés.
Mellesleg Phoenix-szel sem fogod tudni hamarabb frissíteni, mint 'hivatalosan', pár óra, fél-1 nap szokott a differencia lenni az új FW megjelenésében.
Tehát azt akartam kifejezni (és nem azt, hogy hozd hozzám és FIZESS NEKEM), hogy csak bátran ess neki, ha elrontod, akkor sincsen semmi baj, csak az ingyenességnek van vége, nem a világnak.