Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenixel

Hozzászólás Szerző: Macika »

monix írta:Szóval a lányeg,hogy nagyon elronthatom a dolgot?
Igen. De ha elhozod, én némi készpénzért 100%-osra tudom flashelni a telódat. Elvileg szoftveresen nem lehet úgy elrontani egy mobilt, hogy szoftveresen (megfelelő szervizbox-szal) ne lehessen helyrehozni.
Persze Te otthon nem fogod tudni megcsinálni, ha nincs szervizboxod.
De a világ nem dőlt össze, ha már nincs jobb ötleted, kb. 2 családi pizza áráért újra élni fog a műszer.
monix
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: monix »

Macika írta:
Igen. De ha elhozod, én némi készpénzért 100%-osra tudom flashelni a telódat. Elvileg szoftveresen nem lehet úgy elrontani egy mobilt, hogy szoftveresen (megfelelő szervizbox-szal) ne lehessen helyrehozni.
De a világ nem dőlt össze, ha már nincs jobb ötleted, kb. 2 családi pizza áráért újra élni fog a műszer.
,,hát köszi!,de azt hiszem inkább megvárom,amíg hívatalosan a Nokia cucossal lehet frissíteni!nem hiszem,hogy sok idő ,míg ott is megjelenik!!!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

monix írta:
Macika írta:
,,hát köszi!,de azt hiszem inkább megvárom,amíg hívatalosan a Nokia cucossal lehet frissíteni!nem hiszem,hogy sok idő ,míg ott is megjelenik!!!
Bocsánat, erősen félreértettél.
Természetesen hivatalos frissítésre értettem, amit írtam. Tucatnyian jönnek hetente hozzám, akik a hivatalos frissítéssel rontották el úgy a telefonjukat, hogy nem sikerült nekik a szoftfrissítés, megoldhatatlan az élesztés.
Mellesleg Phoenix-szel sem fogod tudni hamarabb frissíteni, mint 'hivatalosan', pár óra, fél-1 nap szokott a differencia lenni az új FW megjelenésében.

Tehát azt akartam kifejezni (és nem azt, hogy hozd hozzám és FIZESS NEKEM), hogy csak bátran ess neki, ha elrontod, akkor sincsen semmi baj, csak az ingyenességnek van vége, nem a világnak. ;)
Metzgermeister
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: Metzgermeister »

Valaki tudna segíteni?Szoftverfrissítés közben(phoenix) egy hibát írt ki a gép,és kilépett a frissítésből,azóta sehogysem tudom a telefont a géphez csatlakoztatni(USB kábellel) se Pc suite módban se adattárolóként,sehogy. Ha berakom a memókártyát akkor nagyon durván belassul az egész. Mit tehetnék?Sürgősen segítsen valaki pls!!!!!!!
nixi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: nixi »

Macika !

, holnap du.án megyek Hozzád ! :Notworty:

( nem sikerült a sehogy felélesztenem a telot )

Attila ( Nokia N79 )
monix
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: monix »

Bocsánat, erősen félreértettél.
Természetesen hivatalos frissítésre értettem, amit írtam. Tucatnyian jönnek hetente hozzám, akik a hivatalos frissítéssel rontották el úgy a telefonjukat, hogy nem sikerült nekik a szoftfrissítés, megoldhatatlan az élesztés.
Mellesleg Phoenix-szel sem fogod tudni hamarabb frissíteni, mint 'hivatalosan', pár óra, fél-1 nap szokott a differencia lenni az új FW megjelenésében.

Tehát azt akartam kifejezni (és nem azt, hogy hozd hozzám és FIZESS NEKEM), hogy csak bátran ess neki, ha elrontod, akkor sincsen semmi baj, csak az ingyenességnek van vége, nem a világnak. ;)
Nincs ezzel semmi baj,rendes vagy,hogy segíteni akarsz,de én azért Pestre biztos nem megyek fel,hogy friss szoft legyen a telómon!A Nokia Software Updater-el a múlthéten is simán frissitettem!,azt hiszem most is ezt fogom majd tenni!!Köszönöm szépen!
Satish
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: Satish »

Helló

A Phoenix sikeresen feltelepült, le is töltöttem a szerintem nekem megfelelő MEA frissítés csomagot (mivel telefon az itteni UAE Nokia Store-ból származik).
Viszont sem a MEA sem az APAC, sem az EUROPE csomagban nincs olyan Product code 0575030, ami az akksi alatti matricán van. (Ugyanazt a product code-t olvassa ki a Phoenix is).

Ha Image-ként a Phoenix letölti Product code alapján, akkor a v11.47 firmware-t tölti le, a telefonon már most is 20.175 van.
Honnan lehet akkor megszerezni a v30.... számút?

Üdv
nixi
Újonc
Újonc

Szerintem ezt ugy tudod megorvosolni , ha előtte az NSS-sel átirod a Product kodot , olyanra ami már a 30.0... -es FW tölti le hozzá majd , utánna probálod letölteni a Phoenixel hozzá a 30....-es FW.-t , igy biztos az új FW.-t tölti le ..ehez a Product kodhoz....

A product kod átirás gari vesztéssel is járhat csak ovatoságbol mondom ..

Vagy megvárod mig lesz új FW. a saját product kododhoz is .

VAgy Felkeresed Macikát aki boxal rátezi neked a legujabb FW.-t ( anélül hogy a Product kodot bántanná ) .

A.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Satish írta:Helló

A Phoenix sikeresen feltelepült, le is töltöttem a szerintem nekem megfelelő MEA frissítés csomagot (mivel telefon az itteni UAE Nokia Store-ból származik).
Viszont sem a MEA sem az APAC, sem az EUROPE csomagban nincs olyan Product code 0575030, ami az akksi alatti matricán van. (Ugyanazt a product code-t olvassa ki a Phoenix is).

Ha Image-ként a Phoenix letölti Product code alapján, akkor a v11.47 firmware-t tölti le, a telefonon már most is 20.175 van.
Honnan lehet akkor megszerezni a v30.... számút?

Üdv
Erre gondolsz? :jobbra: N85 (RM-333) 30.019 v5 (EURO)
http://rapidshare.com/files/252953782/R ... .0_N85.exe
Ezt phoenix alá kel telepíteni.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
nixi
Újonc
Újonc

Ebben TUti van magyar nyelv ???

A.
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”