Az új fórum
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Re: Az új fórum
Igen, ez a fórum határozottan a nagyobb közösségekre lett kitalálva.
Amúgy meg a phpBB bejelentette, hogy nyugdíjazzák a 2-es motort, dehát dec végén volt az utolsó frissítés hozzá. Tehát az mindenképp halott dolog már.
Amúgy meg a phpBB bejelentette, hogy nyugdíjazzák a 2-es motort, dehát dec végén volt az utolsó frissítés hozzá. Tehát az mindenképp halott dolog már.
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
SteveBeard írta:Ez tetszik, egy pörgősebb topicban volt, hogy hárman is megválaszoltuk ugyanazt, biztos, ami biztos...botond írta:Ezt azért tették bele a rendszerbe, hogyha válaszolsz pl valamire, és közben hozzászólnak, akkor át tudd fogalmazni, ha szükséges.
itt is ugyanúgy megmarad az a banda mint ott.és itt is egyszerre több ember fog válaszolni.nekem nagyon bejön ez az új fórum.sokkal használhatóbb.
grat hozzá
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Köszi, de a phpBB-sek érdeme, én csak örülök, hogy rátaláltam. Valóban rengeteg új, hasznos dolog van benne.
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
botond írta:Köszi, de a phpBB-sek érdeme, én csak örülök, hogy rátaláltam. Valóban rengeteg új, hasznos dolog van benne.
reméljük hogy az tagok normálisan fogják használni
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
- [-KilleR-]
- 1. szint
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Yo!
Most kezdtem átlátni a lányegét..! Frankó lesz gyerekek, csak az ilyen 1-2hsz-es topikokat kellene azonnal offolni, törölni. Látom vagytok rá egy páran, de szerintem ez a dolog perceken belül megoldható lenne részetekről..! Egyébként jó lesz az új matek!
Grat az összes adminnak, + segítőknek, mindazonkak akik hetek óta dolgoztak rajta stb..!
U.i.: Boti : Egy frankó Flash animos logot esetleg???? ( )
Üdv.: R.
Most kezdtem átlátni a lányegét..! Frankó lesz gyerekek, csak az ilyen 1-2hsz-es topikokat kellene azonnal offolni, törölni. Látom vagytok rá egy páran, de szerintem ez a dolog perceken belül megoldható lenne részetekről..! Egyébként jó lesz az új matek!
Grat az összes adminnak, + segítőknek, mindazonkak akik hetek óta dolgoztak rajta stb..!
- niklebi
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Csak gratulálni szeretnék, lett az új fórum! Nagyon tetszik! Kicsit még furcsa de majd szép lassan v. gyorsan megszokjuk.
Köszi szépen mindenkinek az elmúlt napok v. hetek munkáját
Csak gratulálni szeretnék, lett az új fórum! Nagyon tetszik! Kicsit még furcsa de majd szép lassan v. gyorsan megszokjuk.
Köszi szépen mindenkinek az elmúlt napok v. hetek munkáját
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
[-KilleR-] írta:Yo!
Köszi szépen a többiek nevében is!
A logót is köszi, de flash-es dolgokat nem erőltetem a forgalom miatt. Lelassítja az oldalt, meg akadozik tőlük.
Amúgy sok tagnak volt gondja a lapozással, itt ezt is megoldották a több oldalas topikoknál, lehet beírni oldalszámokat is.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Nagyon sirály az új fórum! Grata a nagy munkához!
Végre 10 hsz oldalanként, így azért gyorsabban lehet haladni, ha az ember visszaolvas!!!
Végre 10 hsz oldalanként, így azért gyorsabban lehet haladni, ha az ember visszaolvas!!!
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
- gmaci
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia808
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
na én is átjöttem, a régin galhidi voltam, de már nem vagyok az de nekem még mindig a régi jön be
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hát ez jó kérdés, elvileg rendben van az SMTP.
Bár most küldtem magamnak egy emailt, nekem is lassan jön meg.
Lehet ezt a funkciót kikapcsolom, mert terheli a rendszert. Mármint csak a privát üzenet értesítőt.
Bár most küldtem magamnak egy emailt, nekem is lassan jön meg.
Lehet ezt a funkciót kikapcsolom, mert terheli a rendszert. Mármint csak a privát üzenet értesítőt.
-
- Similar Topics
- Válaszok
- Megtekintve
- Utolsó hozzászólás
-
-
Fórum frissítések
Szerző: botond » 2020-02-06 csüt. 14:21:33 » Fórum: Fórum (csak a fórummal kapcsolatos dolgok!) - 1 Válaszok
- 7153 Megtekintve
-
Utolsó hozzászólás Szerző: botond
2020-02-08 szomb. 15:32:20
-