Nokia 6220 Classic
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6220 Classic
Üdvözlet a bölcs mestereknek. 6220-asom van, 3.23-as szoftverrel. Nagyon fontos volna elnémítanom a kamerahangokat - könyvtárban gyakran használom fénymásoló helyett. HellOXos megoldásról olvastam, de a kínai szerverről elég bonyolultnak / kockázatosnak tűnik, meg amúgy sincs nagy kedvem egy ilyen - látszólag? - apróság miatt teljes hacket csinálni. Tud esetleg valaki más lehetőségről? (Ja, azt a kis vacak kameraprogit feltettem, de mivel nem használja a fókuszt, könyvet nem lehet vele fotózni.) Köszönöm szépen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orrlyuk 2009-07-31 pén. 14:06:06-kor.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha lenémítod akkor elvileg nincs kamerahang, vagyis nálam N73-on nincs, meg a jelzőhangokat (vagy valami hasonló) is kapcsold ki hátha akkor nem lesz.orrlyuk írta:Üdvözlet a bölcs mestereknek. 6220-asom van, 3.23-as szoftverrel. Nagyon fontos volna elnémítanom a kamerahangokat - könyvtárban gyakran használom fénymásoló helyett. HellOXos megoldásról olvastam, de a kínai szerverről egyelőre nem lehet kódot szerezni, meg amúgy sincs nagy kedvem egy ilyen - látszólag? - apróság miatt teljes hacket csinálni. Tud esetleg valaki más lehetőségről? (Ja, azt a kis vacak kameraprogit feltettem, de mivel nem használja a fókuszt, könyvet nem lehet vele fotózni.) Köszönöm szépen!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!orrlyuk írta:Üdvözlet a bölcs mestereknek. 6220-asom van, 3.23-as szoftverrel. Nagyon fontos volna elnémítanom a kamerahangokat - könyvtárban gyakran használom fénymásoló helyett. HellOXos megoldásról olvastam, de a kínai szerverről egyelőre nem lehet kódot szerezni, meg amúgy sincs nagy kedvem egy ilyen - látszólag? - apróság miatt teljes hacket csinálni. Tud esetleg valaki más lehetőségről? (Ja, azt a kis vacak kameraprogit feltettem, de mivel nem használja a fókuszt, könyvet nem lehet vele fotózni.) Köszönöm szépen!
Próbáld ki EZT a pogit. Hátha beválik.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
Köszönöm a jó tanácsot, sajnos a progit szignózni kéne, úgyhogy kb. ugyanott vagyok. Ehh. Közben mégis sikerült a kínaiaktól izét kérni, talán lesz valami. "Pain in the ass" ahogy a művelt francia.muzsikus2 írta:Hali!orrlyuk írta:Üdvözlet a bölcs mestereknek. 6220-asom van, 3.23-as szoftverrel. Nagyon fontos volna elnémítanom a kamerahangokat - könyvtárban gyakran használom fénymásoló helyett. HellOXos megoldásról olvastam, de a kínai szerverről egyelőre nem lehet kódot szerezni, meg amúgy sincs nagy kedvem egy ilyen - látszólag? - apróság miatt teljes hacket csinálni. Tud esetleg valaki más lehetőségről? (Ja, azt a kis vacak kameraprogit feltettem, de mivel nem használja a fókuszt, könyvet nem lehet vele fotózni.) Köszönöm szépen!
-
- Újonc
muzsikus2 írta:Hali!orrlyuk írta:Üdvözlet a bölcs mestereknek. 6220-asom van, 3.23-as szoftverrel. Nagyon fontos volna elnémítanom a kamerahangokat - könyvtárban gyakran használom fénymásoló helyett. HellOXos megoldásról olvastam, de a kínai szerverről egyelőre nem lehet kódot szerezni, meg amúgy sincs nagy kedvem egy ilyen - látszólag? - apróság miatt teljes hacket csinálni. Tud esetleg valaki más lehetőségről? (Ja, azt a kis vacak kameraprogit feltettem, de mivel nem használja a fókuszt, könyvet nem lehet vele fotózni.) Köszönöm szépen!
Happy End!!!

1 nap alatt megjött a kínai kulcsozat, szignóztam az ajánlott progit, és most kussban van a kamera! Nagyon köszönöm a segítséget. A kulcsokra meg vigyázok, mint a szemem fényére.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6220 classic
Sziasztok!
van egy nokia 6220 classicom. És az a problémám van vele, hogy a .sis kiterjesztésű fájlokat nem tudom telepíteni!!!
vagy azt írja ki hogy "lejárt tanusítvány" vagy bla bla "program telepítése nem ajánlott". És így egyetlen sis alkalmazást és játékot sem tudok telepíteni csak javat. Ha valaki tudja hogy mit lehetne tenni ebben az ügyben (lehessen sis-t is telepíteni) azt kérem segítsen
előre is köszi
ubulman89
van egy nokia 6220 classicom. És az a problémám van vele, hogy a .sis kiterjesztésű fájlokat nem tudom telepíteni!!!
vagy azt írja ki hogy "lejárt tanusítvány" vagy bla bla "program telepítése nem ajánlott". És így egyetlen sis alkalmazást és játékot sem tudok telepíteni csak javat. Ha valaki tudja hogy mit lehetne tenni ebben az ügyben (lehessen sis-t is telepíteni) azt kérem segítsen
előre is köszi
ubulman89
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Elsőre azt ajánlom, olvasd át a GY.I.K.-ot :ubulman89 írta:Sziasztok!
előre is köszi
ubulman89
viewtopic.php?f=107&t=140&p=575#p575
Itt minden kérdésedre találsz választ.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220c
Helló
A telefonomra felrakták a garmint egy mobilboltba.(4.000-huf)
És azóta nem tudok semmit telepíteni még
wapon keresztül se pl:ami nagyon kéne az opera mini.
visszaállítottam a gyári beállításra a telefonomat.
A letöltés elindul kijelölöm a telepítési helyett elkezdi a telepítést majd kb a felénél
kiírja hogy nem telepíthető,ugyan ez van pc suite-tal is,pedig ugyan így csináltam előtte is és minden jó volt.
Mit kavartak el nekem,mit tegyek?
A válaszokat előre is köszönöm.
A letöltés elindul kijelölöm a telepítési helyett elkezdi a telepítést majd kb a felénél
kiírja hogy nem telepíthető,ugyan ez van pc suite-tal is,pedig ugyan így csináltam előtte is és minden jó volt.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Szia!fer írta:Helló
A gyári beállítás alatt a resetet érted? (*#7370# kódot írtad be vagy a 3 gombos hard resetet csináltál rajta: *,3,zöld gomb, bekapcsológomb)
Telefon be/kikapcsolás volt már? Ha nem akkor tedd meg és vedd ki az akksit 10 percre és utána kapcsold be. Ha nem működne így akkor az 1. sorban említett reset-ek egyikét kéne alkalmazni. De előtte mentsél le minden fontos adatot a gépre! (Névjegyzék, e-mail, SMS, képek stb.)
Utána majd magad telepítsd a Garmint, mert így ingyen lesz és van hozzá nagyon jó kis leírás a topikjában. Sőt ha elakadnál és beleolvasol a hozzászólásokban ott akkor mindenre megkapod a választ, vagy akár kérdezhetsz is.

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220c
Köszönöm plunk a gyors választ.
Én a telefon menüjéből választottam a gyári visszaállítást.
De megcsináltam a *#7370# kód segítségével és tökéletesen működik.
Bódogság van.
A garmint már telepítették nekem biztos ők kavartak be,máshonnan próbáltam letölteni de a feltelepítése sikerült csak térképet nem tartalmazott vagy elszűrtam valamit.
Ezen az oldalon találtam rá a leírással együtt ma de már késő mindegy.
Köszi köszi köszi.
Én a telefon menüjéből választottam a gyári visszaállítást.
De megcsináltam a *#7370# kód segítségével és tökéletesen működik.
Bódogság van.

A garmint már telepítették nekem biztos ők kavartak be,máshonnan próbáltam letölteni de a feltelepítése sikerült csak térképet nem tartalmazott vagy elszűrtam valamit.
Ezen az oldalon találtam rá a leírással együtt ma de már késő mindegy.
Köszi köszi köszi.