hat most hirtelen nem tudom szetszedni, de orulok, hogy megutattad aproblemat:Djanek69 írta:Hát ha éri,akkor az baj.dbcooper írta:vezetve igy van, de vekonyabb kabellel...
esetleg problema lehet, hogy a forrasztas eri a testet is? marmint en nem lattam a forrasztas, de ha eri, akkor az baj? (lehet hogy a huzal vege kilog, vagy mittomen)
Beépített GPS erősítése
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Beépítet GPS erősítése
-
- 1. szint
no... erte, most mar nem eri, viszont meg mindig semmi... neha befog egy-egy muholdat, keves ideig van gyenge jel, aztan szevasz... mar vagy husszor probaltam kalibralni, letezik, hogy meg nem talatam egy pontot, ahol fogjon muholdat?
-
- 1. szint
no.. egyeb otlet? most abszolut nem megy a gps-em, pedig szerdan feltetlenul kellene.
pfuu... help me pls.
Hendrix... te ugye letorted a kicsi labat, de aztan meg is csinaltad? Hogyan is volt az? (mert akarok kesziteni ket uj labat, es visszatenni az eredeti antenna). Olvastam valahol visszabb, hogy valaki keszitett egy masik erintkezot az eredeti helyett (tesztelesre), az hogyan is volt?
pfuu... help me pls.
Hendrix... te ugye letorted a kicsi labat, de aztan meg is csinaltad? Hogyan is volt az? (mert akarok kesziteni ket uj labat, es visszatenni az eredeti antenna). Olvastam valahol visszabb, hogy valaki keszitett egy masik erintkezot az eredeti helyett (tesztelesre), az hogyan is volt?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
én csináltamdbcooper írta:no.. egyeb otlet? most abszolut nem megy a gps-em, pedig szerdan feltetlenul kellene.
pfuu... help me pls.
hát figyi rém egyszerű a dolog ha mind2-t letörted akkor fogsz egy akkora drótdarabot hogy nagyjából ki tudd belőle hajlítani az érintkező mind2 ágát
én például a telefonkábelnek a 2eres kábelét használtam
az asszem ha jól emlékszem 0,7mm vastag
az eredeti rézdarabot bennthagyod hogy az az eredeti antennával csatlakozzon ugye
fogod félbehajtod a drótot és beledugod abba a kis helybe ahova az eredeti érintkező volt bedugva, majd kihajtogatod belőle a 2 érintkezőt
vigyázz h közel legyenek a beépített antennához a végei mert elakadhat bennt a rezgető motorod.
nagyjából ennyi jobbat én sem tudok
még annyit csinálj meg h csiszold vég az egész drótdarabot h a zománc v szigetelés lejöjjön róla
jó próbálkozást
-
- 1. szint
no.. most egy hetig nincs nallam a telo, de az antennat kivettem belole, szoval megprobalom megjavitani, aztan hetfon belerakom. amugy lehet elcserelem egy 8gb-s valtozatra, aminek a hazban is olyan jele van (mod nelkul), hogy jujjjj... aki nem hiszi, kuldok kepet.
Szoval koszi a segitsegeket, jovohetig a dolog alnapolva.
-
- 1. szint
arra gondoltam, hogy mi lenne ha az eredeti antennaral lekaparnanak a szigetelest, es oda rogzitenenk a drotot? igy nem lenne veszely, hogy eltorjuk az erintkezok labat?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB + iPhone 3GS 16GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello!dbcooper írta:no.. most egy hetig nincs nallam a telo, de az antennat kivettem belole, szoval megprobalom megjavitani, aztan hetfon belerakom. amugy lehet elcserelem egy 8gb-s valtozatra, aminek a hazban is olyan jele van (mod nelkul), hogy jujjjj... aki nem hiszi, kuldok kepet.
N95 8GB -os változatot írod??
Mert nem sokkal jobb a jelerősség a simához képest... (gyárilag a sima N95 és az N82 között van a jelerősség)
Moddingoltam az N95 8GB telóm és úgy értem el azt a szintet amit egy N82 alapból tud...
De lehet hogy megunom és kiveszem azt a darab vezetéket, mert nem sokkal lett jobb, mint eredetileg.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Ma sikerült egy eredeti nem moddingolt n95-el összehasonlítanom az én telómat. Én úgy érzem az enyém kimondottan jól sikerült és ennek ellenére nagyon meglepődtem.Garminnal hasonlítottam össze,mert mind a 2-n volt.Nagyon érdekes volt,hogy elsőre szinte semmi különbség nem látszott.Eléggé el is keseredtem.Ami szembetűnő volt,hogy mondjuk ha a modding nélküli 6 holdat látott,akkor az enyém 8-at,de szembetűnő jelszintbeli különbség nem volt látható.Előtte egy E66-al hasonlítottam össze és ott is kb ennyi volt a különbség,viszont most a házban,olyan helyeken is van jel,ahol eddig nem volt.Hasonlítottam már össze MSI SF-200 sirfstar III-as BT GPS-el és nem volt sokkal gyengébb az N95-öm. Ha valakinek van lehetősége így tesztelni,akkor tegye már meg. Kíváncsi vagyok,hogy más is erre jut-e,hogy nem igazán látszik jelentősnek a különbség,de mégis sokkal jobb.
- klaussn95
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Nem tom Skacok, nekem N95öm a Garmin 5.00.30 pikk pukk talál jelet... és nem is lassú! (moddingoltan)
Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!
Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!
Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
-
- 1. szint
Osszehasonlitottam az enyemet (modding eredeti antenna nelkul)egy 5800-al. sajnos azt kell mondanom, hogy az 5800 hamarabb talalt jelet es erosebb is volt a jelszint. Ellenben az enyem tobb muholdat hasznal helymeghatarozasra, viszont a pontossag gyengebb mint eredetileg volt. E miatt idegesito, hogy miutan befordultam az utcasarkon, az utan mondja, hogy forduljak fel.