Nokia E75

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
amuba
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: amuba »

m09er írta:Üdv
unokatesóm tegnap kapott E75-öt és minden szuper eddig, csak nem igazán találom rajta azt hogy hol lehet kikapcsolni azt hogy ne villogjon 10 másodpercenként a középső gomb? Az E71-emen Adatátvitel jelző fényként találtam meg, de E75ön ilyen nem volt.
Előre is köszönöm a segítséget!

Vezérlőpult, beállítások, általános,testreszabás, jelzőfények.
Samsung Galaxy SII
Pfiszi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E75
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Pfiszi »

Sziasztok, tudtok valami infot, hogy a legujabb firmware-s telókat, hogy lehet hack-elni ? e75 110...., mert megáll az "install root certs"-nél, probáltam helloox 1.03-1.04-1.05-el, de mindegyiknél azonos a jelenség... előre is köszi
Pfiszi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E75
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Pfiszi »

kissdani írta:
amuba írta:
Pfiszi írta:Sziasztok, tudtok valami infot, hogy a legujabb firmware-s telókat, hogy lehet hack-elni ? e75 110...., mert megáll az "install root certs"-nél, probáltam helloox 1.03-1.04-1.05-el, de mindegyiknél azonos a jelenség... előre is köszi
szia.Nekem is ez a gondom szerintem normálisan nem lehet még próbáltam mindent.Megycsinálja aztán ujraidítás után
megint nem működik.Ha van cer fáljod azzal szignóz míg nem lesz újjab verzió várom én is.
próbáljátok meg az újabbal! hátha azzal megy igaz én még nem próbáltam őket mert nekem még müxik a hello carbide :D
http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/
Nekem E75-el a 100....-as firmware-t sikerült hack-elnem
1.) OPDA cer beszerzése - 2-3 nap volt
2.) HelloOX 1.03 signálása
3.) HelloOx 1.03 install + RESTART (én akkut is kivettem)
4.) run helloOx 1.03 + RESTART (én akkut is kivettem)
5.) HelloOX 1.04-ből az sysexplorerrel kicsomagolni a patch_instalserver_fp 2.rmp-t, EZT kell berakni a rompatcher alá (e:/patches könyvtárba)!!!
6.) apply minden patch (open4all, installserver, changeswipolicy) + set autostart

Nekem ennyi volt és müködött, csak azóta frissítettem a 110-es firmware-re és azóta nem megy se az 1.03-asal, se a1.04-es, se 1.05-el ..... :( sajna
amuba
1. szint
1. szint

Szia. Köszi csak nekem is a 110-es van ugyhogy várok. Addig is szignózás.
Samsung Galaxy SII
r3spct
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: r3spct »

Hello!

Valaki tudna segíteni abban, hogy van e már magyar SMS felolvasó, rengeteg SMS t kapok a munkámból kifolyólag és nagyon nagy segítség lenne ha magyarul olvasna fel. Valaki nem tudja honnan lehet letölteni ha van már egyáltalán a nokia honlapján még nincs fennt.

Előre is köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

r3spct írta:Hello!

Valaki tudna segíteni abban, hogy van e már magyar SMS felolvasó, rengeteg SMS t kapok a munkámból kifolyólag és nagyon nagy segítség lenne ha magyarul olvasna fel. Valaki nem tudja honnan lehet letölteni ha van már egyáltalán a nokia honlapján még nincs fennt.

Előre is köszi
Én még úgy tudom hogy nincs hozzá magyar nyelv.
A letöltéseknél ez a legújabb ilyen programok de nem tudom hogy van-e hozzá magyar nyelv. link, link
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tdomi94
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tdomi94 »

Sziasztok!
Lassan egy hónapja használom az E75-t. Nagyon jó telefon,az előző telefonjaimhoz képest (SE K700,K750i) képest a tudása fényévekkel előrébb van. Sok oldalon olvastam a vásárlás előtt a lehetséges hibákról (pl. nem passzol a hátlap,a csúszka hibája) de egyikkel sem találkoztam.
A telefonnal kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem:
Minden E75-ön a kamerában a módválasztásnál visszatér alaphelyzetbe?
Garmin GPS programot telepítettem, és abban ki tudom kapcsolni az Assisted funkciót, és csak a sima műholdjelekkel navigálni? Működik az Assist nélkül is a GPS?

Köszi a válaszokat
amuba
1. szint
1. szint

tdomi94 írta:Sziasztok!
Lassan egy hónapja használom az E75-t. Nagyon jó telefon,az előző telefonjaimhoz képest (SE K700,K750i) képest a tudása fényévekkel előrébb van. Sok oldalon olvastam a vásárlás előtt a lehetséges hibákról (pl. nem passzol a hátlap,a csúszka hibája) de egyikkel sem találkoztam.
A telefonnal kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem:
Minden E75-ön a kamerában a módválasztásnál visszatér alaphelyzetbe?
Garmin GPS programot telepítettem, és abban ki tudom kapcsolni az Assisted funkciót, és csak a sima műholdjelekkel navigálni? Működik az Assist nélkül is a GPS?

Köszi a válaszokat
Szia. Nekem is ilyen van már két hónapja,semmi gond nincs vele.Az alaphelyzetbe állás nekem is volt valószínű T-mobilos vagy,
ha nem akkor is a softver a hibás én átírtam a product kódot és frissítettem a szoftvert azóta már normálisan megy a kamera addig nekem is kilépett mindig.A gps meg megy a Assist nélkül is, de az csak annyit csinál hogy a gsm tornyok adatai alapján beméri merre van a telefon és mikor megjön a rendes gps jel akkor lesz pontos.Röviden ennyi.
Samsung Galaxy SII
tdomi94
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tdomi94 »

Köszi a választ, a GPS megjavult, amúgy Pannonos vagyok, de a telefon gyári független.
amuba
1. szint
1. szint

tdomi94 írta:Köszi a választ, a GPS megjavult, amúgy Pannonos vagyok, de a telefon gyári független.
Az enyémen 110.48.125-ös szoftver van ezzel már jó a kamera nem lép ki.
Samsung Galaxy SII
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”