Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
mgorilla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Apple Iphone 3G 16 GB White
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: mgorilla »

:jobbra: Samsung i8910 omnia HD - Video play - DIVX avi. not convert! :balra: (High Definition Video )

http://www.youtube.com/watch?v=OWyZVWIV8uE
zizi71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: touch pro2

Hozzászólás Szerző: zizi71 »

4rn0ld írta:
zizi71 írta:Sziasztok. Ha megengedidek megosztom pár napos tapasztalatomat a készülékkel kapcsolatosan. Mivel egy másik rendszer csúcs kategóriás készülékéről váltottam, ezért friss benyomásokat próbálok megosztani. Ezel a rendszerrel csak "ismerkedem" n95 öt használtam annno.. A készülék szerintem külsőre, és minőségre is hibátlan. Bekapcsolva gyönyörű a kijelző. zárt térben verhetetlen, napon viszont ugyan azt nyújtja mint egy 800X480 as tft. ettől többet vártam. Nekem nehzen szokható a 2x rákkattintás a a programokra. a görgetés szerintem max közepes, de szerintem gyengébb osztályzatot érdemel. Ami nehezen szokható és érthetetlen: A tárcsázó programban a névkereséshez két oldalon találod meg az abc összes betüjét. egy "P" betüs nevet oldalváltással kell keresni. azt sem értem, hogy miért nem rendelték a számok mellé a betüket amivel extra gyorsan lehetne keresni. A mássalhangzós nevekre nem lehet keresni! Egy Sz betűvel keresendő nevet úgy tudtam megoldani, hogy az S-és a Z közé pontot tettem (S.Z). A QUICK OFFICE megnyitása után az excel fáj mellett ottmarad egy szürke sáv a jobb oldalon (nagyít-kicsinyít) de nem lehet teljes képernyőre tenni! A szignózási mizéria is nehezen emészthető. Szóval egy nap után vissza akartam vinni a készüléket csak a hétvége mentette meg.. szerencsére! Jobban beleástam magam a dolgokba, és rájöttem, hogy ez egy óriási lehetőségeket nyújtó hardware. A legtöbb dolgot a frissítések megoldanak, a többi, programokkal javítható. A fénykép és video tteljesen jó, egy windowsos készülék soha nem fog a közelébe érni. ez is még jobb lesz a frissítések utá. Az akku merülés úgy néz ki megoldódott. Szóval, kezdem nagyon megszeretni! ;)
Látom,hogy Touch Pro2-t használtál. Nem kellett volna megvárnod a WM6.5 frissítést?
Még mindig nem tudtam rászánni magam telefonvásárlásra. A Samsung i8910 a legesélyesebb, de a TP2 -n is gondolkoztam. N97-es cirkuszt meg nem lehet követni(ez lett volna az első számu kiszemelt).
Szóval aki most akar csúcsgépet venni az kösse fel a felkötnivalóját. Ha így halad minden,akkor egy ideig még marad az E71.
Használtam 6.5-öt touch hd-n. semmi újat nem hozott..talán majd, a 7.0, attól várják a nagyobb áttörést.
A Pro 2 a legjobb wines készülék volt, amit eddig használtam. gyors volt a felület, nem fagyott, az IGo is tökéletesen működött..csak hát a kíváncsiság.
jauzsi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: jauzsi »

Probakepp garmin ( naviguide+adriaroute+europe2009) random magyar falu es goteborg (svedorszag) kozti utvonalat (1400km) nem tudja megtervezni, mert nincs neki eleg szabad memoria, holott mas nem fut :)
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

jauzsi írta:Probakepp garmin ( naviguide+adriaroute+europe2009) random magyar falu es goteborg (svedorszag) kozti utvonalat (1400km) nem tudja megtervezni, mert nincs neki eleg szabad memoria, holott mas nem fut :)
Ez aztán tényleg csúcstechnológia. Komolyan mondom mindenki dicsérte, hogy ilyen gyors olyan gyors, ennyire új technológia annyira új. Időhaladtával teljesen kiábrándulok ebből a telóból. Az N82-m lazán megtervezi ezt az útvonalat amit írtál.
Walron
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Walron »

hito írta:Lenne valakinek tippje arra nézvést, hogy amikor frissíteni szeretném a szoftot a telefonon akkor ezt írja ki: "phone software updater does not support the connected model "
:duhos2:

Hali! A gyári cd-n lévő szoftverrel csináld mert a többi nem feltétlen támogatja még a telefont, valakinek ez volt a baja.
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
Lightman_grp
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S + E71

Hozzászólás Szerző: Lightman_grp »

Akksi probléma update:
Külföldi fórumok bújása, és saját tapasztalatok alapján felül kell bírálnom korábbi álláspontomat, mégsem a konnektor lesz a hibás.

Hanem software-es gond van.

Jelenleg úgy néz ki, és számomra is úgy tűnik, hogy miután a PC studioval a telefon rá volt csatlakoztatva a gépre, újra előjön a hamar lemerülős probléma, azonban egy újraindítás után ez megint nem gond. Fórumos vélemények alapján, valami olyan háttérben futó alkalmazás indul el ilyenkor, ami lemeríti a telefont, és ezt egy újraindítás megoldja, hiszen az alkalmazás nem indul újra, a következő PCS használatig.
Visszagondolva az elmúlt napok tapasztalataira, a dolog úgy tűnik valós, ugyanis miután napokig nem volt gond a telefonom működésével, egy pc studio használat után újra előjött a merülési probléma...
mgorilla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Apple Iphone 3G 16 GB White

Hozzászólás Szerző: mgorilla »

hito írta:Lenne valakinek tippje arra nézvést, hogy amikor frissíteni szeretném a szoftot a telefonon akkor ezt írja ki: "phone software updater does not support the connected model "
:duhos2:
Szerintem küldjél nekik egy emailt amiben leírod a problémát.

http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... 8910BVAXEC

Azon belül : Támogatás és letöltés és GYIK

Külföldi oldalakon is vannak ilyen problémák és ott azt mondják,hogy elképzelhető, hogy összeakad valamivel Pl : ha előtte volt Nokia PC Suite azt le kell szedni.
Vagy még nem adták ki hozzá a magyar frissítést.De ha nem sikerül az a legbiztosabb ha megkérdezed tőlük.
zizi71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: touch pro2

Hozzászólás Szerző: zizi71 »

Sziasztok!

Nagyon szeretném a SPORT TRACKERT használni. Tud valaki segíteni, hogy a szignózási mizéria kikerülésével hogyan lehet. Próbálkoztam az OPDA oldalon, de 2 napja nem jönnek meg a szignózáshoz a fileok. Kezdő vagyok simbyanban, de kezdi nagyon elvenni a kedvem.
benceje
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Omnia HD

Hozzászólás Szerző: benceje »

zizi71 írta:
kokesz82 írta:
Lightman_grp írta:Akksi probléma update:
Külföldi fórumok bújása, és saját tapasztalatok alapján felül kell bírálnom korábbi álláspontomat, mégsem a konnektor lesz a hibás.

Hanem software-es gond van.

Jelenleg úgy néz ki, és számomra is úgy tűnik, hogy miután a PC studioval a telefon rá volt csatlakoztatva a gépre, újra előjön a hamar lemerülős probléma, azonban egy újraindítás után ez megint nem gond. Fórumos vélemények alapján, valami olyan háttérben futó alkalmazás indul el ilyenkor, ami lemeríti a telefont, és ezt egy újraindítás megoldja, hiszen az alkalmazás nem indul újra, a következő PCS használatig.
Visszagondolva az elmúlt napok tapasztalataira, a dolog úgy tűnik valós, ugyanis miután napokig nem volt gond a telefonom működésével, egy pc studio használat után újra előjött a merülési probléma...
Hát remélem igazad lesz mert én már ösze akartam csomagolni és eladni, de nem szeretnek megválni töle de ha nem bír egy napot se akkor annyi.
sziasztok! ez v olt a probléma, én véletlenül jöttem rá! Azóta mióta sync után újraindítok, drasztikusan nőtt az üzemidő!!!! :taps2:
Üdv!
A fentieket megerősíthetem én is! Ma reggel töltőről le. Tegnap volt szgépen, azon PCSuite. 06.30órától 09.00ig két vonalka mínusz. Akkor újraindítás, laptopon kékfog ki, USB kábel fiók; 09.00-12.50 óra között semmit nem merült tovább!!!! :yes:

vmi szoftveres gubanc lesz.....
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

zizi71 írta:Sziasztok!

Nagyon szeretném a SPORT TRACKERT használni. Tud valaki segíteni, hogy a szignózási mizéria kikerülésével hogyan lehet. Próbálkoztam az OPDA oldalon, de 2 napja nem jönnek meg a szignózáshoz a fileok. Kezdő vagyok simbyanban, de kezdi nagyon elvenni a kedvem.
Szignózást jelenleg ezen a telefonon nem tudod elkerülni. Az OPDA oldalon látod az igénylésedet (IMEI+11 jegyű azonosító)? Ha adsz egy felhasználónevet+jelszót PÜ-ben erre az oldalra, akkor megnézhetem mi a gond vagy esetleg próbáld ki EZT a módszert. ;)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”