http://www.youtube.com/watch?v=OWyZVWIV8uE
Használtam 6.5-öt touch hd-n. semmi újat nem hozott..talán majd, a 7.0, attól várják a nagyobb áttörést.4rn0ld írta:Látom,hogy Touch Pro2-t használtál. Nem kellett volna megvárnod a WM6.5 frissítést?zizi71 írta:Sziasztok. Ha megengedidek megosztom pár napos tapasztalatomat a készülékkel kapcsolatosan. Mivel egy másik rendszer csúcs kategóriás készülékéről váltottam, ezért friss benyomásokat próbálok megosztani. Ezel a rendszerrel csak "ismerkedem" n95 öt használtam annno.. A készülék szerintem külsőre, és minőségre is hibátlan. Bekapcsolva gyönyörű a kijelző. zárt térben verhetetlen, napon viszont ugyan azt nyújtja mint egy 800X480 as tft. ettől többet vártam. Nekem nehzen szokható a 2x rákkattintás a a programokra. a görgetés szerintem max közepes, de szerintem gyengébb osztályzatot érdemel. Ami nehezen szokható és érthetetlen: A tárcsázó programban a névkereséshez két oldalon találod meg az abc összes betüjét. egy "P" betüs nevet oldalváltással kell keresni. azt sem értem, hogy miért nem rendelték a számok mellé a betüket amivel extra gyorsan lehetne keresni. A mássalhangzós nevekre nem lehet keresni! Egy Sz betűvel keresendő nevet úgy tudtam megoldani, hogy az S-és a Z közé pontot tettem (S.Z). A QUICK OFFICE megnyitása után az excel fáj mellett ottmarad egy szürke sáv a jobb oldalon (nagyít-kicsinyít) de nem lehet teljes képernyőre tenni! A szignózási mizéria is nehezen emészthető. Szóval egy nap után vissza akartam vinni a készüléket csak a hétvége mentette meg.. szerencsére! Jobban beleástam magam a dolgokba, és rájöttem, hogy ez egy óriási lehetőségeket nyújtó hardware. A legtöbb dolgot a frissítések megoldanak, a többi, programokkal javítható. A fénykép és video tteljesen jó, egy windowsos készülék soha nem fog a közelébe érni. ez is még jobb lesz a frissítések utá. Az akku merülés úgy néz ki megoldódott. Szóval, kezdem nagyon megszeretni!
Még mindig nem tudtam rászánni magam telefonvásárlásra. A Samsung i8910 a legesélyesebb, de a TP2 -n is gondolkoztam. N97-es cirkuszt meg nem lehet követni(ez lett volna az első számu kiszemelt).
Szóval aki most akar csúcsgépet venni az kösse fel a felkötnivalóját. Ha így halad minden,akkor egy ideig még marad az E71.
Ez aztán tényleg csúcstechnológia. Komolyan mondom mindenki dicsérte, hogy ilyen gyors olyan gyors, ennyire új technológia annyira új. Időhaladtával teljesen kiábrándulok ebből a telóból. Az N82-m lazán megtervezi ezt az útvonalat amit írtál.jauzsi írta:Probakepp garmin ( naviguide+adriaroute+europe2009) random magyar falu es goteborg (svedorszag) kozti utvonalat (1400km) nem tudja megtervezni, mert nincs neki eleg szabad memoria, holott mas nem fut
hito írta:Lenne valakinek tippje arra nézvést, hogy amikor frissíteni szeretném a szoftot a telefonon akkor ezt írja ki: "phone software updater does not support the connected model "
Szerintem küldjél nekik egy emailt amiben leírod a problémát.hito írta:Lenne valakinek tippje arra nézvést, hogy amikor frissíteni szeretném a szoftot a telefonon akkor ezt írja ki: "phone software updater does not support the connected model "
Üdv!zizi71 írta:sziasztok! ez v olt a probléma, én véletlenül jöttem rá! Azóta mióta sync után újraindítok, drasztikusan nőtt az üzemidő!!!!kokesz82 írta:Hát remélem igazad lesz mert én már ösze akartam csomagolni és eladni, de nem szeretnek megválni töle de ha nem bír egy napot se akkor annyi.Lightman_grp írta:Akksi probléma update:
Külföldi fórumok bújása, és saját tapasztalatok alapján felül kell bírálnom korábbi álláspontomat, mégsem a konnektor lesz a hibás.
Hanem software-es gond van.
Jelenleg úgy néz ki, és számomra is úgy tűnik, hogy miután a PC studioval a telefon rá volt csatlakoztatva a gépre, újra előjön a hamar lemerülős probléma, azonban egy újraindítás után ez megint nem gond. Fórumos vélemények alapján, valami olyan háttérben futó alkalmazás indul el ilyenkor, ami lemeríti a telefont, és ezt egy újraindítás megoldja, hiszen az alkalmazás nem indul újra, a következő PCS használatig.
Visszagondolva az elmúlt napok tapasztalataira, a dolog úgy tűnik valós, ugyanis miután napokig nem volt gond a telefonom működésével, egy pc studio használat után újra előjött a merülési probléma...
Szignózást jelenleg ezen a telefonon nem tudod elkerülni. Az OPDA oldalon látod az igénylésedet (IMEI+11 jegyű azonosító)? Ha adsz egy felhasználónevet+jelszót PÜ-ben erre az oldalra, akkor megnézhetem mi a gond vagy esetleg próbáld ki EZT a módszert.zizi71 írta:Sziasztok!
Nagyon szeretném a SPORT TRACKERT használni. Tud valaki segíteni, hogy a szignózási mizéria kikerülésével hogyan lehet. Próbálkoztam az OPDA oldalon, de 2 napja nem jönnek meg a szignózáshoz a fileok. Kezdő vagyok simbyanban, de kezdi nagyon elvenni a kedvem.