De bizony h van girója, nem az a gond, hanem h újabb Sensor Framework dolgozik az N85-ben (és ahogy E66 óta a többiben is), a játék viszont a régebbihez íródott (+állítólag a powervr chipet is használja, de ebben nem vok biztos). Amúgy én is kipróbáltam, de még nem volt rá sok időm, hisz még a 19. pályánál tartok.rydair írta:mert abba nincsé girówlaja írta:Nekem n85-ön nem működik a golyó meg sem mozdul
Ettől istenkirály, mint ahogy a Marble Maze is.strust írta: Ez a játék idegbeteggé tesz XD
de akkor a beállitásban miért nincs olyan funkció hogy képernyö elforditása??? és rotateme sem megy nekem........!!!!!!!!!!!Maxentius írta:De bizony h van girója, nem az a gond, hanem h újabb Sensor Framework dolgozik az N85-ben (és ahogy E66 óta a többiben is), a játék viszont a régebbihez íródottrydair írta:mert abba nincsé girówlaja írta:Nekem n85-ön nem működik a golyó meg sem mozdul
azt én a 19. után letöröltem mert egyszerüen nem ment, aztán már meguntam hogy pár napja ugyanaz a pálya van.. szóval semmi uj nem volt már a játékban, nem élveztem, hanem untam.. amit lehetetlen megcsinálni az nálam nem nyerőMaxentius írta:Ettől istenkirály, mint ahogy a Marble Maze is.strust írta: Ez a játék idegbeteggé tesz XD
Hát lehet, de társaságban ugyanúgy el lehet vele szórakozni, konkrétan pl amikor tavaly nyáron vonattal mentünk balcsira, haverjaim útközben mindig elkérték a telót a marble maze miattrydair írta:azt én a 19. után letöröltem mert egyszerüen nem ment, aztán már meguntam hogy pár napja ugyanaz a pálya van.. szóval semmi uj nem volt már a játékban, nem élveztem, hanem untam.. amit lehetetlen megcsinálni az nálam nem nyerő
Ezt nem értem... hacsaknem v30-nál régebbi a szoftvered, úgy még talán elképzelhető és az N95Accelerometer feltolásával megoldódhat a Rotateme-probléma.de akkor a beállitásban miért nincs olyan funkció hogy képernyö elforditása??? és rotateme sem megy nekem........!!!!!!!!!!!