Kikapcsolt állapotban tartsd lenyomva a csillag+zöld+3-aas+bekapcsoló gombot. Mem.kártyát vedd ki.penell írta:És pontosan hogyan kel csinálni a *3zöldbekapcs?
Nokia E66
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia E66
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E66
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
E66 E-mail értesítés
Sziasztok,
Nem tudom, hogy valaki találkozott -e közületek ezzel a problémával. Én igazából nem találok rá megoldást.
A történet röviden a következő:
A főképernyőn látnom kellene egy sort az aktuális e-mail postafiókban lévő üzenetekről.
(Testreszabás/Főképernyő/Módbeállítások/alkalmazások a főképernyőn/1.e-mail értesítés)
Nos ez be is van állítva, és ennek ellenére sem jelenik meg a főképernyőn az e-mail értesítés.
Az előzmény, amire utólag most jöttem rá, hogy véletlenül az e-mail értesítés ikonon állva megnyomtam a törlés gombot és elrejtette az ikont.
Azóta átesett egy szoftverfrissítésen, egy telefon memória formázáson és egy gyári beállítások visszaállításán is, de egyszerűen sehogy nem működik.
Ha tud valaki tanácsot adni, azt köszönettel veszem.
sziasztok,
KZ
Nem tudom, hogy valaki találkozott -e közületek ezzel a problémával. Én igazából nem találok rá megoldást.
A történet röviden a következő:
A főképernyőn látnom kellene egy sort az aktuális e-mail postafiókban lévő üzenetekről.
(Testreszabás/Főképernyő/Módbeállítások/alkalmazások a főképernyőn/1.e-mail értesítés)
Nos ez be is van állítva, és ennek ellenére sem jelenik meg a főképernyőn az e-mail értesítés.
Az előzmény, amire utólag most jöttem rá, hogy véletlenül az e-mail értesítés ikonon állva megnyomtam a törlés gombot és elrejtette az ikont.
Azóta átesett egy szoftverfrissítésen, egy telefon memória formázáson és egy gyári beállítások visszaállításán is, de egyszerűen sehogy nem működik.
Ha tud valaki tanácsot adni, azt köszönettel veszem.
sziasztok,
KZ
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Hei. SW frissites es hack utan a fring nem indul. Esetleg valaki tapasztalt mar ilyet. Vagy melyik verzioval probalkozzak??
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én ezt használom: Screenshotbaandii írta:Hellosztok!
Tudna vki ajánlani egy jo Screenshot progit.
De van még másikak is: Super Screenshot, Best Screensnap
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
- Has thanked: 0
gyári témával használom, így is fagy néhaOner írta:Ez a hiba nálam is fennáll kicsit ritkábban. A legfrissebb firmware verzióm van azaz 210.21.007. Témákra gyanakszom, most próbálom hogy kizárólag "gyári" témát használok, de ha valaki tudna valami magyarázatot, érdekelne.RamboII írta:sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy a telom 20-ból egyszer lefagy hivásnál. Hivnak és fedlap feltol, semmi hangot nem hallok, csak a hivo neve villog a kijelzőn. kikapcsolni sem tudom a telot, csak fedlap le, és akksi ki. Nagyon idegesitő egy 60 ezres telótól.
Telom adatai : 210.21.007
RM-343
Ha valakinek lenne valami ötlete megköszönném
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Nekem akkor volt ilyen soxor, amikor a sygic rajta volt. Leszedtem, sokkal kevesebbszer esett meg, de mégis előfordult. A témáknak nagy köze lehet hozzá.RamboII írta: gyári témával használom, így is fagy néha
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6700 classic
- Has thanked: 1 time
Hello.Tapasztalt valaki mar olyat az E66-al hogy a kocsi szelvedoje befolyasolja a GPS jelet?Az eddigi kocsimban nem vettem eszre,viszont ma mas kocsival probaltam es nagyon rosszul ment!Egyaltalan letezhet ilyesmi hogy gatolja a szelvedo a jelet?Koszi.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Amióta van gépjárműbe szerelhető navigáció, azóta van szó a fémgőzölt szélvédők jelszűréséről, csodálom, hogy még nem is hallottál róla.vwz írta:Hello.Tapasztalt valaki mar olyat az E66-al hogy a kocsi szelvedoje befolyasolja a GPS jelet?Az eddigi kocsimban nem vettem eszre,viszont ma mas kocsival probaltam es nagyon rosszul ment!Egyaltalan letezhet ilyesmi hogy gatolja a szelvedo a jelet?Koszi.
Az összes francia autó alkalmatlan navigáció beépített antennával történő használatára.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
- Has thanked: 2 times
Csodálkozom hogy ezen csodálkozol.Én sem hallottam róla.Macika írta:Amióta van gépjárműbe szerelhető navigáció, azóta van szó a fémgőzölt szélvédők jelszűréséről, csodálom, hogy még nem is hallottál róla.vwz írta:Hello.Tapasztalt valaki mar olyat az E66-al hogy a kocsi szelvedoje befolyasolja a GPS jelet?Az eddigi kocsimban nem vettem eszre,viszont ma mas kocsival probaltam es nagyon rosszul ment!Egyaltalan letezhet ilyesmi hogy gatolja a szelvedo a jelet?Koszi.
Az összes francia autó alkalmatlan navigáció beépített antennával történő használatára.
SG3 2.2