Nokia E75

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Kazmer írta:Sziasztok!

helloox megy valakinek?
nálam végigfut hibaüzenet nélkül, de a hatás elmarad.

Köszi.
Az üzenőfalon pfiszi-nek így sikerült:
"Megoldás: install hellox 1.03 + RESTART, run helloox + RESTART, helloox 1.04-ből sysexplorerrel kicsomagolni a patch_instalserver_fp 2.rmp-t, EZT berakni a rompatcher alá !!! és mehet a rompatcher !!! a smartnew-on fent lévő installserver patch-el nem apply-olodik a rp, csak sárga 3szög lesz"
Talán neked is sikerülni fog.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

bencemr írta:Srácok!
köszi az előző választ már nézegettem is.
már csak annyi kérdésem van hogy netezni hogy lehet vele???volt E71em, csak ellopták) és a mostani 6650el szar a netezés, három oldal után kirja hogy "megtelt a memória zárjon be néhány alkalmazást" :S
őszintén már nem emlákszem milyen volt az e71 en netezni...nincs valakinek eladója, vagy nem tudtok olcsón?olyan 80 körül is jó már...

előre is köszi mindent,
üdv, Bence
Szerintem te a programra gondoltál inkább. Nem rossz a gyári sem, de én mindenképp javaslom hogy próbálj ki többet is. Én nagyon szeretem az opera minit, a sima opera sem rossz, mert nagyon sok mindent ismer kivéve a videokat. Skyfire sem rossz, csak az én lassúcska telefonomon nem túl élvezhető. Jó próbálgatást és várjuk a tapasztalatokat a telefonról.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
bencemr
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bencemr »

Nah Srácok!hát mi van veletek?nekünk van az egyik legjobb telónk a világon és unatkozunk???ne legyetek már ilyenek!!!én mindig ezt piszkálom, még vezetés közben is.vettem olyan kazettás-3,5mm es átalakítót és ha bedugom olyan mintha ki lenne hangosítva (illetve az is:))
nah szal írjatok mindenfélét:D

csumdázok mindenkit
verser233
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: verser233 »

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ez vajon jobb-e audio hangzásilag mint az E71 vagy E63? Persze NEM kihangosítva gondoltam....... mert E71 és E63, elég gyengén szerepel ebből a szempontból, kiváncsi volnék, hogy E75 jobb-e mert akkor megyek és megveszem!
bencemr
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: bencemr »

nekem volt E71em de a e75véleményem szerint sokkal jobb hangzásilag.pláne hogy ott a 3,5mm úgy meg egyenesen szuper.
r3spct
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: r3spct »

Hello!

Segítséget szeretnék kérni,Nokia E75 ös telomnál az sms felolvaso nem müködik, illetve ha belépek az sms be ott igen, lejátsza. De amikor jön egy sms és olvasás helyett egyből megakarnám hallgatni, ugye nyomom hosszan a bal felső gombot ahogy kell. bevillan a felolvasó menü, de azzal a lendülettel ki is lép. nem tudja valaki mi lehet a hiba, mit csináljak neki hogy működjön??
r3spct
Újonc
Újonc

Hello!

Az előzö hozzászolásomba leírt probléma megoldodott, Következő kérdésem, amikor netezek a youtube on lévő klippeket nem játsza le, elindul a real player de nem tölt, nem tudjátok mi lehet a baj?? valami audio vezérlő kell vagy mi? az sms felolvasohoz honnan tudok letölteni magyar nyelvet??

Előre is köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

r3spct írta:Hello!

Az előzö hozzászolásomba leírt probléma megoldodott, Következő kérdésem, amikor netezek a youtube on lévő klippeket nem játsza le, elindul a real player de nem tölt, nem tudjátok mi lehet a baj?? valami audio vezérlő kell vagy mi? az sms felolvasohoz honnan tudok letölteni magyar nyelvet??

Előre is köszi
Szerintem egy youtube lejátszóval jobban jársz ha azzal játszod le, pl ezzel: Youtube.
És az sms felolvasóhoz szerintem nincs még magyar nyelv de ez nem biztos.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
r3spct
Újonc
Újonc

Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy játszok a SIMS 3al és elmentem ahogy kell, látom is a mentést de kilépés után eltünik.. és mindig előlröl kell kezdenem, mi lehet a gond??
m09er
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: m09er »

Üdv
unokatesóm tegnap kapott E75-öt és minden szuper eddig, csak nem igazán találom rajta azt hogy hol lehet kikapcsolni azt hogy ne villogjon 10 másodpercenként a középső gomb? Az E71-emen Adatátvitel jelző fényként találtam meg, de E75ön ilyen nem volt.
Előre is köszönöm a segítséget!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”