Macika írta:Segal írta:Vendeglatoba dolgozom itt ha bejelented hogy elmennel 12 napra kirohognek...
Szoktam en is nagyobb varosokba utazni igaz az utobbi idobe kevesbe de ha 1-2 napra kiesett a hirolvasas nem haltam bele.
Bar ebbe a mai vilagba amikor mindenki percenkent ellenorzi a faszbook/messenger profiljat mert muszaj mindent lajkolni meg odabofogni valamit akkor valoban egeto tud lenni a b20 hiany.
Abból hogy Te vendéglátózol, abból kivetíteni másokra vegytiszta igazságot, háááát, fene tudja...
Egy ifjúkori jóbarátom idén nyáron volt Sopronban nyaralni 10 napot, megőrült attól, hogy a nejének a telefonján szalad a net (ugyanaz a szolgáltató), az övén (HK ver. LG V10) pedig csak EDGE van.
Erről beszélek.
De mondhatnám a budapesti földalattikat is, ott is B20-as LTE van és a városhatár felé haladva egyre inkább veszi át az uralmat ez a csatorna.
Akkor másképp fogalmazok. Engem nem érint a probléma. Ugyan Sopronba már voltam és nagyon szivesen visszamennék mert nagyon hangulatos város de ha nyaralni mennék akkor számomra nem lenne elsődleges az hogy a neten lógjak. Szerintem simán kibírható pár nap de mint az előző posztomba is említettem fb függőknél ezt elképzelhetetlennek tartom. Engem nem fertőzött meg ez a 21. századi világméretű járvány.
Azt meg tudhatod mert már többször írtam róla hogy imádom a kerékpárokat Budapesten (de simán más városokba is pl Visegrád, Esztergom, Vác. Érd stb.) mindig ezzel közlekedem (kivéve az Auchan-es nagybevásárlást

) mert az esetek többségébe gyorsabb a bkv/autós közlekedésnél és readásul még egészséges is és ingyenes. A lényeg amire céloztam hogy a föld alatti közlekedés sem érint Budapesten.
robrobzon írta:Elég nagy választék van telefonból, B-20 nélkül sosem vennék.Eladni ha arra kerül sor fontos lehet....
Az hogy egy ilyen szakmai fórumon tisztába vagyunk azzal hogy mi az a B20 meg EDGE stb attól a mobilozók szerintem kb 95%-nak ennél sokkal hétköznapibb dolgokról sincs fogalma a mobiljával kapcsolatba. Hidd el rengeteg telefonnal kerülök kapcsolatba a döntő többségéről elmondható hogy gyári képernyőkép a zárolt képernyőn, barát/nő képe a háttérkép, gyári launcher, garantáltan telepítve van az fb, messenger, viber hármas de a keményebbeknél még instagram, snapchat, whatsapp stb is, bekapcsolva hagyott gps meg max 1-2 casual játék.