Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:
Macika írta:B20 nélkül ma Magyarországon TILOS mobilt venni...
Mivel a nagyobb városok határát elhagyva vagy EDGE van, vagy 800 MHz-es (B20) LTE.
Közte semmi...
Szerintem aki Budapesti és nem feltétlen utazik havonta teheneket nézni annak nem kizáró ok a B20 hiánya. Nyilván nem fogják beletenni egy olyan telefonba a B20-at amit Ázsiai piacra szánnak mert mi a fenének.
Ha a telefon 2 éves életciklusában csak egyszer megy el valaki 12 napra vidékre nyaralni, az már pont elég, hogy tönkretegye a nyaralását, hogy gyakorlatilag lehetetlen 2 hétig híreket olvasni.
Ne haragudj, de nem hiszek abban, hogy valaki 24 hónapig nem mozdul ki Budapestről... Tehénnézésről szó nincs, létezhet más dolog is, ami miatt el kell hagyni a biztonságos budapesti burát...
These users thanked the author Macika for the post:
tnorbi (2016-10-28 pén. 19:52:00)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:
Segal írta:
Macika írta:B20 nélkül ma Magyarországon TILOS mobilt venni...
Mivel a nagyobb városok határát elhagyva vagy EDGE van, vagy 800 MHz-es (B20) LTE.
Közte semmi...
Szerintem aki Budapesti és nem feltétlen utazik havonta teheneket nézni annak nem kizáró ok a B20 hiánya. Nyilván nem fogják beletenni egy olyan telefonba a B20-at amit Ázsiai piacra szánnak mert mi a fenének.
Ha a telefon 2 éves életciklusában csak egyszer megy el valaki 12 napra vidékre nyaralni, az már pont elég, hogy tönkretegye a nyaralását, hogy gyakorlatilag lehetetlen 2 hétig híreket olvasni.
Ne haragudj, de nem hiszek abban, hogy valaki 24 hónapig nem mozdul ki Budapestről... Tehénnézésről szó nincs, létezhet más dolog is, ami miatt el kell hagyni a biztonságos budapesti burát...
Vendeglatoba dolgozom itt ha bejelented hogy elmennel 12 napra kirohognek...
Szoktam en is nagyobb varosokba utazni igaz az utobbi idobe kevesbe de ha 1-2 napra kiesett a hirolvasas nem haltam bele.
Bar ebbe a mai vilagba amikor mindenki percenkent ellenorzi a faszbook/messenger profiljat mert muszaj mindent lajkolni meg odabofogni valamit akkor valoban egeto tud lenni a b20 hiany.
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Elég nagy választék van telefonból, B-20 nélkül sosem vennék.Eladni ha arra kerül sor fontos lehet....
OnePlus3
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:Vendeglatoba dolgozom itt ha bejelented hogy elmennel 12 napra kirohognek...
Szoktam en is nagyobb varosokba utazni igaz az utobbi idobe kevesbe de ha 1-2 napra kiesett a hirolvasas nem haltam bele.
Bar ebbe a mai vilagba amikor mindenki percenkent ellenorzi a faszbook/messenger profiljat mert muszaj mindent lajkolni meg odabofogni valamit akkor valoban egeto tud lenni a b20 hiany.
Abból hogy Te vendéglátózol, abból kivetíteni másokra vegytiszta igazságot, háááát, fene tudja... :)

Egy ifjúkori jóbarátom idén nyáron volt Sopronban nyaralni 10 napot, megőrült attól, hogy a nejének a telefonján szalad a net (ugyanaz a szolgáltató), az övén (HK ver. LG V10) pedig csak EDGE van.
Erről beszélek.
De mondhatnám a budapesti földalattikat is, ott is B20-as LTE van és a városhatár felé haladva egyre inkább veszi át az uralmat ez a csatorna.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
Segal írta:Vendeglatoba dolgozom itt ha bejelented hogy elmennel 12 napra kirohognek...
Abból hogy Te vendéglátózol, abból kivetíteni másokra vegytiszta igazságot, háááát, fene tudja... :)

Egy ifjúkori jóbarátom idén nyáron volt Sopronban nyaralni 10 napot, megőrült attól, hogy a nejének a telefonján szalad a net (ugyanaz a szolgáltató), az övén (HK ver. LG V10) pedig csak EDGE van.
Erről beszélek.
De mondhatnám a budapesti földalattikat is, ott is B20-as LTE van és a városhatár felé haladva egyre inkább veszi át az uralmat ez a csatorna.
Akkor másképp fogalmazok. Engem nem érint a probléma. Ugyan Sopronba már voltam és nagyon szivesen visszamennék mert nagyon hangulatos város de ha nyaralni mennék akkor számomra nem lenne elsődleges az hogy a neten lógjak. Szerintem simán kibírható pár nap de mint az előző posztomba is említettem fb függőknél ezt elképzelhetetlennek tartom. Engem nem fertőzött meg ez a 21. századi világméretű járvány.
Azt meg tudhatod mert már többször írtam róla hogy imádom a kerékpárokat Budapesten (de simán más városokba is pl Visegrád, Esztergom, Vác. Érd stb.) mindig ezzel közlekedem (kivéve az Auchan-es nagybevásárlást :lol: ) mert az esetek többségébe gyorsabb a bkv/autós közlekedésnél és readásul még egészséges is és ingyenes. A lényeg amire céloztam hogy a föld alatti közlekedés sem érint Budapesten.
robrobzon írta:Elég nagy választék van telefonból, B-20 nélkül sosem vennék.Eladni ha arra kerül sor fontos lehet....
Az hogy egy ilyen szakmai fórumon tisztába vagyunk azzal hogy mi az a B20 meg EDGE stb attól a mobilozók szerintem kb 95%-nak ennél sokkal hétköznapibb dolgokról sincs fogalma a mobiljával kapcsolatba. Hidd el rengeteg telefonnal kerülök kapcsolatba a döntő többségéről elmondható hogy gyári képernyőkép a zárolt képernyőn, barát/nő képe a háttérkép, gyári launcher, garantáltan telepítve van az fb, messenger, viber hármas de a keményebbeknél még instagram, snapchat, whatsapp stb is, bekapcsolva hagyott gps meg max 1-2 casual játék.
Macika
6. szint
6. szint

Tulajdonképpen igazad van, de ahogyan a Tiéd is, a miénk is EGY vélemény... :)
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Holnap mutatják be a Huawei Mate 9-et de már ma láthatsz róla élő képeket :D
KATT
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:Holnap mutatják be a Huawei Mate 9-et de már ma láthatsz róla élő képeket :D
KATT
Régebbi képeken jobban tetszett. Persze hozzátesz az is, hogy ez fehér...
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta:Holnap mutatják be a Huawei Mate 9-et de már ma láthatsz róla élő képeket :D
KATT
Meg az is hogy azok sajtóképek ahol szeretik a legjobb szögből, legideálisabb háttérrel és kijelzőképpel stb megcsinálni a képet ez meg a valóság. Tehát a többi szinbe is ott lesz az a fekete keret csak max kevésbé lesz feltünő.
Sajnos pár éve divat megszépíteni kicsit a sajtóképeket főleg a káva csökkentése hogy az átlag vásárló úgy sem néz utána teszteknek meg valódi képeknek hanem előrendel. Főleg ha azt is elhintok hogy annyira exluzív anyagot használtak a gyártás során ami miatt először csak kevés lesz kapható...
Mondjuk nálam elsődlegesen úgyis a hajlított kijelzős szerepel a kívásnság listámon de holnap már okosabbak leszünk. Esetleg még a Xiaomi Mi Mix de azzal meg úgy vagyok hogy ha az MWC-n bejelentik a többiek is a hasonló méretű előlapi kijelzős telefonjukat akkor lehet hogy szidnám magam. Főleg az S8 végett.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:
tnorbi írta:
KATT
Meg az is hogy azok sajtóképek ahol szeretik a legjobb szögből, legideálisabb háttérrel és kijelzőképpel stb megcsinálni a képet ez meg a valóság. Tehát a többi szinbe is ott lesz az a fekete keret csak max kevésbé lesz feltünő.
Sajnos pár éve divat megszépíteni kicsit a sajtóképeket főleg a káva csökkentése hogy az átlag vásárló úgy sem néz utána teszteknek meg valódi képeknek hanem előrendel. Főleg ha azt is elhintok hogy annyira exluzív anyagot használtak a gyártás során ami miatt először csak kevés lesz kapható...
Mondjuk nálam elsődlegesen úgyis a hajlított kijelzős szerepel a kívásnság listámon de holnap már okosabbak leszünk. Esetleg még a Xiaomi Mi Mix de azzal meg úgy vagyok hogy ha az MWC-n bejelentik a többiek is a hasonló méretű előlapi kijelzős telefonjukat akkor lehet hogy szidnám magam. Főleg az S8 végett.
Hajlított kijelző nagyon szép, de haszontalan sajnos. Note-on is kikapcsoltam egy idő után, mert semmi pluszt nem adott, ha napsütésben használtam, az óra alig látszott, mert megcsillant rajta a fény. Viszont most is azt vennék, piszok jól néz ki, nagyon jó az érintése is, hogy nincs keret. Viszont a fóliák felejtősek. Üveg alapból, sima meg tokkal.

Nekem most az üzemidő és a kamera ami létfontosságú. Note7 kamerája valahogy nem volt az igazi számomra. Érdekes, hogy a tesztekben mennyire dicsérték. P9 szvsz szebbeket lő, szóval sokat várok a Matetől.
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”