Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Segal »

Ha megnezed mar irtam is a hozzaszolasaba :mrgreen:
Mekkora trollsag mar amugy hogy note8 lesz a neve.
Samsung itt aggodik hogy Note6-kent elozo generaciosnak tartanak az idei csucstelefonjukat erre a konkurencia meg Note8 nevvel jelenti be a sajat megoldasat.

Lesz amugy arany szinu Note7 is.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:
Samsung itt aggodik hogy Note6-kent elozo generaciosnak tartanak az idei csucstelefonjukat erre a konkurencia meg Note8 nevvel jelenti be a sajat megoldasat.

Nekem valahogy ez az 5.7 col az ideális... :D Viszont aggaszt az aksi. Nem tudom elképzelni, hogy kisebb aksit kapjon a nagyobb kijelzős Note, mint az S7 Edge. :twisted: Illene azért ugyan azt a szintet hoznia üzemidőben, mint az S7E-nek, sőt... Már nagyon ráizgultam a N7-re, aztán a végén elintézi a Samu, hogy ne az legyen, pedig a 3-as helyett már nagyon kéne valami. :/
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta:

Nekem valahogy ez az 5.7 col az ideális... :D Viszont aggaszt az aksi. Nem tudom elképzelni, hogy kisebb aksit kapjon a nagyobb kijelzős Note, mint az S7 Edge. :twisted: Illene azért ugyan azt a szintet hoznia üzemidőben, mint az S7E-nek, sőt... Már nagyon ráizgultam a N7-re, aztán a végén elintézi a Samu, hogy ne az legyen, pedig a 3-as helyett már nagyon kéne valami. :/
Ha igazak a Note7 meretei akkor mindossze 1.3mm-el lesz szelesebb mint az s7 edge de ebbe ceruza is van. Vastagsagra lenyegebe ugyanaz a ketto. Persze a Note7 hosszabb is ez teny de szerintem kb ugyanaz az akksi fer el benne mint az s7 edgebe.
Vegyel te is Note8-at abba bovan 4000 folotti lesz az akksi :mrgreen:
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta: Ha igazak a Note7 meretei akkor mindossze 1.3mm-el lesz szelesebb mint az s7 edge de ebbe ceruza is van. Vastagsagra lenyegebe ugyanaz a ketto. Persze a Note7 hosszabb is ez teny de szerintem kb ugyanaz az akksi fer el benne mint az s7 edgebe.
Nálam sok sebből vérzik a Honor. :D Túl nagy, képernyőn vannak a gombok, hátul van az ujjlenyomatszenzor, kezelőfelület se jön be, kamera is kérdéses, design téren is a Samsungé tetszik.

Megvárom az első teszteket, nem rohanok előrendelni. Úgyis csak VR-t adnak mellé max. Aztán jön a bemutató és már nyomom is a rendelést. :mrgreen:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta: Ha igazak a Note7 meretei akkor mindossze 1.3mm-el lesz szelesebb mint az s7 edge de ebbe ceruza is van. Vastagsagra lenyegebe ugyanaz a ketto. Persze a Note7 hosszabb is ez teny de szerintem kb ugyanaz az akksi fer el benne mint az s7 edgebe.
Nálam sok sebből vérzik a Honor. :D Túl nagy, képernyőn vannak a gombok, hátul van az ujjlenyomatszenzor, kezelőfelület se jön be, kamera is kérdéses, design téren is a Samsungé tetszik.

Megvárom az első teszteket, nem rohanok előrendelni. Úgyis csak VR-t adnak mellé max. Aztán jön a bemutató és már nyomom is a rendelést. :mrgreen:
A képernyőn vannak a gombok nálam is rohadt nagy hátrány meg nálam az is ha nem lesz belőle 128 GB belső tárhelyes. A kezelőfelület 1 perc alatt átvariálható egy launcherrel úgysem a gyárit használnám egyiknél sem. Kamerába 1 millió % hogy a Samsung fog nyerni ez 1 másodpercig sem kérdés. Dizájnból nekem mind a kettő tetszik. Ujjlenyomat olvasóba viszont hidd el jobb a hátsó, kényelmesebb használni és SOKKAL pontosabb mint amiken elől van.
Nálam a Note7 ott vérezhet el hogy 5.7 col az nekem már baromi kicsi... 6 fölött semmi értelmes soc-al megáldott telefont nem kapni csak a snapdragon 61x-eseket, az oled kijelző is ritka ezeknél tehát ma a tökéletes telefont szerintem nem lehet megtalálni valamennyi kompromisszummal mindegyik jár.
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta: A képernyőn vannak a gombok nálam is rohadt nagy hátrány meg nálam az is ha nem lesz belőle 128 GB belső tárhelyes. A kezelőfelület 1 perc alatt átvariálható egy launcherrel úgysem a gyárit használnám egyiknél sem. Kamerába 1 millió % hogy a Samsung fog nyerni ez 1 másodpercig sem kérdés. Dizájnból nekem mind a kettő tetszik. Ujjlenyomat olvasóba viszont hidd el jobb a hátsó, kényelmesebb használni és SOKKAL pontosabb mint amiken elől van.
Nálam a Note7 ott vérezhet el hogy 5.7 col az nekem már baromi kicsi... 6 fölött semmi értelmes soc-al megáldott telefont nem kapni csak a snapdragon 61x-eseket, az oled kijelző is ritka ezeknél tehát ma a tökéletes telefont szerintem nem lehet megtalálni valamennyi kompromisszummal mindegyik jár.
Nem is a launcher része nem tetszik, hanem pl a beállítások, redőny, ilyenek. Tudom, hogy vannak témák, de mindegyik hibás, én meg már nem akarok romolgatni, színezgetni. Note3-ason van most egy 5.1.1-es ROM, témázható gyárilag, elvagyok vele. Hátlapi ujjlenyomat lehet, hogy kényelmesebb, de nem praktikusabb. Sokszor van, hogy nem emelem fel a telót, csak asztalon nyomok rá, előlapi szenzorral pedig nem kell felemelni. Egyébként miért nem veszel már egy 7 colos tabletet? Samsungnak van egy pár amivel telefonálni is lehet... :mrgreen:

Egyébként az Exynos vagy a Snapdragon variáns lehet a jobb? :hmm2:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta: A képernyőn vannak a gombok nálam is rohadt nagy hátrány meg nálam az is ha nem lesz belőle 128 GB belső tárhelyes. A kezelőfelület 1 perc alatt átvariálható egy launcherrel úgysem a gyárit használnám egyiknél sem. Kamerába 1 millió % hogy a Samsung fog nyerni ez 1 másodpercig sem kérdés. Dizájnból nekem mind a kettő tetszik. Ujjlenyomat olvasóba viszont hidd el jobb a hátsó, kényelmesebb használni és SOKKAL pontosabb mint amiken elől van.
Nem is a launcher része nem tetszik, hanem pl a beállítások, redőny, ilyenek. Tudom, hogy vannak témák, de mindegyik hibás, én meg már nem akarok romolgatni, színezgetni. Note3-ason van most egy 5.1.1-es ROM, témázható gyárilag, elvagyok vele. Hátlapi ujjlenyomat lehet, hogy kényelmesebb, de nem praktikusabb. Sokszor van, hogy nem emelem fel a telót, csak asztalon nyomok rá, előlapi szenzorral pedig nem kell felemelni. Egyébként miért nem veszel már egy 7 colos tabletet? Samsungnak van egy pár amivel telefonálni is lehet... :mrgreen:

Egyébként az Exynos vagy a Snapdragon variáns lehet a jobb? :hmm2:
Mutass egy olyan tabletet amibe snapdragon 820 van vagy legalabb valami hasonlo vagy 128GB belso tarhelye van. Egyiknek sincs a kozelebe sem de az oled kijelzo is ritka.
Itthon hivatalosan csak exynosos lesz a note7-bol tehat marad az. Amugy mindket soc jo.
Jovoheten okosabbak leszunk :mrgreen:
tnorbi
6. szint
6. szint

These users thanked the author tnorbi for the post:
Segal (2016-08-01 hétf. 15:41:21)
Rating: 2.63%
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:Be is mutatták a Segal kütyüt.

http://tech2.hu/honor-note-8-bemutato-m ... kirin-955/
Ez eddig piszok jol hangzik. Kar hogy nem snapdragon 820 van benne meg a kijelzos gombok de eddig ez all legkozelebb az elkepzelesemhez. Holnap johet a Note7 is aztan meglatjuk.
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
tnorbi írta:Be is mutatták a Segal kütyüt.

http://tech2.hu/honor-note-8-bemutato-m ... kirin-955/
Ez eddig piszok jol hangzik. Kar hogy nem snapdragon 820 van benne meg a kijelzos gombok de eddig ez all legkozelebb az elkepzelesemhez. Holnap johet a Note7 is aztan meglatjuk.
4K hiánya nem para?

Note7 sajnos tuti csalódás lesz előrelépés tekintetében. Mondjuk nem is tudom mit lehetne még belepakolni. 6GB RAMot tuti a 4K kijelzőkhöz teszik majd be jövőre, tuningols soc felesleges, csak az aksi ami ciki, hogy az S7E-nek nagyobb van. :D Mondjuk nekem nem lehet csalódás, egy Note3 után. :whaaa:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”