Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: nsee »

Macika írta:
Segal írta:Amíg nem volt nagyobb kijelzős mobilod amit napi szinten használtál addig szerintem pusztán zsigerből nem lehet ilyet kijelenteni. A 2.6-3 coos korszakba ha a kezedbe adtak volna egy 5,7 colos telefont azt is képtelenségnek tartottad volna használni. Legalább megpróbálhatnák a gyártók és ha nem akkor még mindig vissza lehet térni az 5,7 colhoz de a nagyobb baj hogy meg sem próbálják.
Ákoska barátomnak volt valami 6"-os SONY-ja (nem jegyeztem meg a típusát, annyira nem fogott meg). Használhatatlan volt. Csak a mérete miatt...
Az már majdnem tablet méret, nekem annyira közeli a 7"-hoz, hogy nem ideális. Mondom ezt úgy, hogy nem használtam még 6"-os szerkezetet, :hmm2: de az biztos amikor olvasás, tartósabb böngészés stb akkor a sorrend nálam asztali gép, vagy 10" tab.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
Segal írta:Tény és való hogy egyre jobban javul az LG de számomra érthetetlen dolog hogy miért csak 0,2 collal lett nagyobb a V10 mint a G4. A hardver is tulajdonképpen ugyanaz persze itt lett ujjlenyomat olvasó meg másodlagos kijelző stb. de ez szerintem akkor is kevés. Bevállalósnak kellett volna lenni és beletenni egy 6 colos kijelzőt ha már a felső kategóriás néptelefon (G4) szinten is rátesznek 0.x colt a fő konkurencia hasonló modelljeire.
Nekem az a meglátásom, hogy amíg nem nő az emberek keze is évente 1 centit, addig a kijelzőknek sem szabad tovább nőni.

Az 5,7 collos kijelzőméret kiforrta magát, épp a maximálisan, majdhogynem kényelmesen kezelhető méret.

Az nem vezet sehová, hogy évente 1 centit nő, aztán 5 év múlva 8 collos mobiltelefonokkal járkálunk.
Nagyon helyesnek találom a V10 arányait személy szerint és igencsak szeretnék egy olyat...
Azért egy Note méretű telefon, csak kijelzőből szerintem jó lehetne... Dehát attól még messze vagyunk, hogy eltűnjenek a kávák.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:Azért egy Note méretű telefon, csak kijelzőből szerintem jó lehetne... Dehát attól még messze vagyunk, hogy eltűnjenek a kávák.
Az enyémen oldalt mindössze 1.6mm a káva és alul felül sem mondható soknak mert a kijelző 80,3%-ot foglal el az előlapon ami nagyon durva adat. Nagyon kevés mobil van ami 80% fölött végez...
Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:
tnorbi írta:Azért egy Note méretű telefon, csak kijelzőből szerintem jó lehetne... Dehát attól még messze vagyunk, hogy eltűnjenek a kávák.
Az enyémen oldalt mindössze 1.6mm a káva és alul felül sem mondható soknak mert a kijelző 80,3%-ot foglal el az előlapon ami nagyon durva adat. Nagyon kevés mobil van ami 80% fölött végez...
Az a baj a keskeny kávánál, hogy érzékennyé teszi a kijelzőt az oldalirányú behatásokra.
Egy véletlen leejtés sokkal veszélyesebb az 1,6 mm-es kávára, mint egy 1 mm-rel nagyobbra.

Pedig tényleg SOKKAL szebb a majdnem a széléig kiérő kijelző, ezért üt nagyot az S6 EDGE is (félre ne értsen senki, ez az egyetlen pozitívum benne számomra ;) )...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Én amúgy nem értem ezt az oldalirányú káva vékonyság mániát.... Oké, ne legyen bazinagy, ezt aláírom, plusz amit Macika is mond, azért kell annak a kijelzőnek védelem.
Az alsó meg felső kávával meg alig foglalkozik valaki, engem az sokkal jobban zavar.
Macika
6. szint
6. szint

Damir írta:Én amúgy nem értem ezt az oldalirányú káva vékonyság mániát.... Oké, ne legyen bazinagy, ezt aláírom, plusz amit Macika is mond, azért kell annak a kijelzőnek védelem.
Az alsó meg felső kávával meg alig foglalkozik valaki, engem az sokkal jobban zavar.
Ahogy meglett a flexibilis kijelző (az S6 EDGE-től számítva), már nincs törésveszély.
Felül viszont szükség van a hangszóró miatt vastag kávára, alul meg az antennák és az alsó érintőgombok miatt kell a hely.
Már amennyiben nem szeretne valaki 11-12 mm-es készülékvastagságot. Merthogy azt sem szeretik az emberek, a vásárlók.

Az a helyzet, hogy a vásárlókat az érdekli legkevésbé, hogy mit igen, és mit nem enged meg a fizika.
Ők megfizetik, a gyártó meg oldja meg...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Macika írta:
Damir írta:Én amúgy nem értem ezt az oldalirányú káva vékonyság mániát.... Oké, ne legyen bazinagy, ezt aláírom, plusz amit Macika is mond, azért kell annak a kijelzőnek védelem.
Ahogy meglett a flexibilis kijelző (az S6 EDGE-től számítva), már nincs törésveszély.
Felül viszont szükség van a hangszóró miatt vastag kávára, alul meg az antennák és az alsó érintőgombok miatt kell a hely.
Már amennyiben nem szeretne valaki 11-12 mm-es készülékvastagságot. Merthogy azt sem szeretik az emberek, a vásárlók.

Az a helyzet, hogy a vásárlókat az érdekli legkevésbé, hogy mit igen, és mit nem enged meg a fizika.
Ők megfizetik, a gyártó meg oldja meg...
S6 EDGE nem törik? Törik az rendesen, nem törésálló a kijelző :)
Értem én a fizikát, meg a felépítést is. De ha a kezembe veszem a G2-met, meg egy hasonló kijelzőmérettel szerelt telefont, akkor azért elgondolkozom, hogy miért is kell az a sok hely a másiknál? Nem vékony, mert 9mm a vastagsága, nekem ott jobban elfér az a két mm, mintha alul meg felül lenne a káva nagyobb.
Macika
6. szint
6. szint

Damir írta:S6 EDGE nem törik? Törik az rendesen, nem törésálló a kijelző :)
Értem én a fizikát, meg a felépítést is. De ha a kezembe veszem a G2-met, meg egy hasonló kijelzőmérettel szerelt telefont, akkor azért elgondolkozom, hogy miért is kell az a sok hely a másiknál? Nem vékony, mert 9mm a vastagsága, nekem ott jobban elfér az a két mm, mintha alul meg felül lenne a káva nagyobb.
A kijelző, az flexibilis.
A vele összeragasztott érintőüveg, az törik, az a Gorilla Glass4 anyag. Ami törékeny.
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
Damir írta:S6 EDGE nem törik? Törik az rendesen, nem törésálló a kijelző :)
A kijelző, az flexibilis.
A vele összeragasztott érintőüveg, az törik, az a Gorilla Glass4 anyag. Ami törékeny.
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi szükség akkor a GG4-re? Egy forintot nem ér az egész.
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Macika írta:A kijelző, az flexibilis.
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi szükség akkor a GG4-re? Egy forintot nem ér az egész.
Ez viszont igaz.
Minél keményebb egy anyag, annál könnyebben karcolódik...
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”