Szia!kirusz1 írta:Hell.MNem tudtok megbízható szerelőt aki sony-t javit?köszi
Picit bővebben írd le mi a gond a készülékkel és szerintem lesz aki felveszi veled a kapcsolatot, illetve ír, hogy megéri-e!?
Szia!kirusz1 írta:Hell.MNem tudtok megbízható szerelőt aki sony-t javit?köszi
én először extra gyorsan beledobnám egy tál rizsbe.... ettől függetlenül, ha beázott, előbb-utóbb valahol az oxidáció elkezdődik....kirusz1 írta:Z2 vel fotózva lett a Balatonba ügyelve hogy a nyiílások zárva legyenek máskor is volt pl: kádba víz alatt.Utána 1 órára nem akart érzékelni a kijelző rendesen majd egyáltalán.Azon kívül minden működik fizikai gombok ébreszt is stb . Kamera lencse párás volt ebből gondolom hogy beázott
Talán egy UH tisztítás még jót tenne a készüléknek.kirusz1 írta:Sajna egy hete történt van értelme a rizsnek?
Az a baj, hogy a cseppálló mobiltelefonok nem vízalatti kamerák. Aki annak adta el, annak a tökére kell lépni és hanyatt lökni!!!kirusz1 írta:Ezért keresnék szerelőt de akikre irtam nem foglalkoznak sony val
Látatlanban nem tudok mit mondani (utána sem nagyon), hiszen nem lehet tudni, hogy a mm-es méretű alkatrészek belsejében mi zajlik.kirusz1 írta:Köszi a választ.lenne értelme kijelzőt cserélni?gondolom azt senki se tudja meddig lesz használható