Példa: Android/data/com.nng.igoprimong.hun10th/file/content/speedcam mappa és abba tedd a txt fájlt,akkor látni fogja.nembalek írta:letöltöttem, nagyon klassz!
viszont nem látom a telefonban, hol van - pl. hova másolhatnék poi-kat, ilyesmi.
tud valaki segíteni?
iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- laci64
- Moderátor
Ingyenes verzió, tehát most nem gond.kukinyo írta:Tessékwonthy írta:Tudna esetleg abban segíteni valaki, hogy hogy tudnám letölteni az appot ha én Szlovákiában élek?
http://www65.zippyshare.com/v/ws1XhZKs/file.html
Ha esetleg ez wareznak számít töröljétek és bocsi.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
OK, próbálj meg BÁRMIT módosítani benne és visszamenteni.apaszka írta: ÚJ fejlesztés, új mappaszerkezet ... (ami nem egészen igaz, mert ha belenézel az sdcard\android\obb\com.nng.igo.primong.hun10th mappában levő main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb fájlba - ezt pl. egy winzip-pel megteheted - akkor már a szokásos mappaszerkezet fogad)

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Egy kis leírás a tapasztalataimról az Igo SzülinAPP-ról! (tesztelve LG L7 II-n, Galaxy Ace 2-n nincs ilyen hiba)
Lassan talál jelet, és ahol a Sygic lát műholdat az Igo nem.
Indításnál a térkép jó, de a menü nem. Így nem is azt az utasítást hajtja végre amire tappolok, hanem a felette lévőt (beállításra tappolok, a hasznos tudnivalók nyílik meg)! Ez a képeken is látszik.
Ezen a képen a menü látható a hibával és nélküle:

A következő képeken fektetett nézetben látszik a menü hiba, illetve a térkép hiba!

Sikerült mind ezt "javítanom", a home gombbal kilépek a kezdő képernyőre, aztán vissza az Igo-ba, és láss csodát jó lesz!
Alapjába véve ez egy ingyenes program, ehhez képest sok mindent tud, és pontos. Bár néha az utasítás kicsit későn jön, és nem biztos, hogy ott már be tudok hajtani, de lehet, hogy ezt növelni is lehet, csak még nem találtam meg hol. Alapból jó kis navigáció, csak nem tudom mi lesz ha a telefont lecserélem, vagy FR-t kel rajta végezni? Hisz KitKat alatt Total Commanderrel már nem tudom lementeni az app-ot!
Indításnál a térkép jó, de a menü nem. Így nem is azt az utasítást hajtja végre amire tappolok, hanem a felette lévőt (beállításra tappolok, a hasznos tudnivalók nyílik meg)! Ez a képeken is látszik.
Ezen a képen a menü látható a hibával és nélküle:

A következő képeken fektetett nézetben látszik a menü hiba, illetve a térkép hiba!

Sikerült mind ezt "javítanom", a home gombbal kilépek a kezdő képernyőre, aztán vissza az Igo-ba, és láss csodát jó lesz!
Alapjába véve ez egy ingyenes program, ehhez képest sok mindent tud, és pontos. Bár néha az utasítás kicsit későn jön, és nem biztos, hogy ott már be tudok hajtani, de lehet, hogy ezt növelni is lehet, csak még nem találtam meg hol. Alapból jó kis navigáció, csak nem tudom mi lesz ha a telefont lecserélem, vagy FR-t kel rajta végezni? Hisz KitKat alatt Total Commanderrel már nem tudom lementeni az app-ot!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Én tegnap használtam egy kicsit, nekem net nélkül, kevesebb mint fél perc alatt talált jelet. Galaxy Note 1.sozs írta:Egy kis leírás a tapasztalataimról az Igo SzülinAPP-ról! (tesztelve LG L7 II-n, Galaxy Ace 2-n nincs ilyen hiba)

- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
köszi szépen!kukinyo írta:Tessékwonthy írta:Tudna esetleg abban segíteni valaki, hogy hogy tudnám letölteni az appot ha én Szlovákiában élek?
http://www65.zippyshare.com/v/ws1XhZKs/file.html
Ha esetleg ez wareznak számít töröljétek és bocsi.

- laci64
- Moderátor
TC-vel, a patch.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb fájlból.
- Rating: 7.89%
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS3 4.3. - SGS4 5.0.1
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Sziasztok.
Az megoldható SGS 4. (5.0.1.) Root nélkül a telefonon, hogy a térképet a külső mem. kártyáról használja az igo (v.9.6.29.356072)?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Az megoldható SGS 4. (5.0.1.) Root nélkül a telefonon, hogy a térképet a külső mem. kártyáról használja az igo (v.9.6.29.356072)?
Válaszotokat előre is köszönöm.
- laci64
- Moderátor
kis gombbal!