Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok!
Rég jártam erre...
Az a gondom, hogy rég nem használt E52-esem nem indul el. Utoljára kb. 2 hónapja volt bekapcsolva, töltöttem is az akksiját és minden rendben lévőnek tűnt. Most nyomom a bekapcsoló gombot, rezeg a készülék, de nem kel életre. Van benne érvényes SIM és mem. kártya is.
Mi lehet a gond?
Kösz.
Rég jártam erre...
Az a gondom, hogy rég nem használt E52-esem nem indul el. Utoljára kb. 2 hónapja volt bekapcsolva, töltöttem is az akksiját és minden rendben lévőnek tűnt. Most nyomom a bekapcsoló gombot, rezeg a készülék, de nem kel életre. Van benne érvényes SIM és mem. kártya is.
Mi lehet a gond?
Kösz.
-
- Újonc
Hali!
Történt egy kis változás. Olyan 10óra magasságában, indítógomb nyomkodás közben váratlanul beindult az E52. Nosza gondoltam, működik ez. Mindent mutatott hiba nélkül, csakhogy egy-két program "keresztbe állt", csak a "telefon letesz" gombbal tudtam alaphelyzetbe állítani a telefont. Na meg letöröltem egy lejárt virusirtót, Tudtam vele telefonálni és hívtak is. Aztán kikapcsoltam.
Azóta megint nem akar beindulni ...
Jó lenne, ha járna erre egy hozzáértő!!
Történt egy kis változás. Olyan 10óra magasságában, indítógomb nyomkodás közben váratlanul beindult az E52. Nosza gondoltam, működik ez. Mindent mutatott hiba nélkül, csakhogy egy-két program "keresztbe állt", csak a "telefon letesz" gombbal tudtam alaphelyzetbe állítani a telefont. Na meg letöröltem egy lejárt virusirtót, Tudtam vele telefonálni és hívtak is. Aztán kikapcsoltam.
Azóta megint nem akar beindulni ...
Jó lenne, ha járna erre egy hozzáértő!!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Szedd ki a memóriakártyát, ha van benne. Ha úgy sem indul, akkor 3 gombos resettel próbáld indítani, de akkor minden törlődik.
3, *, zöld gomb nyomva tart, és így kapcsolod be.
3, *, zöld gomb nyomva tart, és így kapcsolod be.
-
- Újonc
Hali!
Tegnap este óta megint működik. Egész délután töltöttem, aztán amikor levettem a töltőről, váratlanul megint elindult. Azóta viszont nem merem kikapcsolni. Már annyiszor meg akartam kérdezni, hogy melyik a zöld gomb, az én telómon egy szem zöld gomb nincs.
Kösz.
Tegnap este óta megint működik. Egész délután töltöttem, aztán amikor levettem a töltőről, váratlanul megint elindult. Azóta viszont nem merem kikapcsolni. Már annyiszor meg akartam kérdezni, hogy melyik a zöld gomb, az én telómon egy szem zöld gomb nincs.
Kösz.
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
Sziazsiráf írta:Hali!
Kösz.
(Zöld)gomb a hívásindító gomb
-
- Újonc
Szia!
Köszi. Én is arra tippeltem. Próbáltam a kombinált indítással is, de a végén a tetején lévő gomb nyomására indult. Jelenleg semmi probléma vele. De kikapcsolni nem merem.
Köszi. Én is arra tippeltem. Próbáltam a kombinált indítással is, de a végén a tetején lévő gomb nyomására indult. Jelenleg semmi probléma vele. De kikapcsolni nem merem.
-
- 2. szint
Igen, elnézést, már elfelejtettem, hogy azon nincs kiszínezve. Ha sikerült volna hard resetelned, akkor úgy áll fel a készülék, mintha most szednéd ki a dobozból, tehát először kérné a tartózkodási helyed, aztán jön a varázslója. Ha már megy a telefon, akkor menüből is lehet hard resetelni, vagy van rá kód is, ld. a korábban küldött linken, valami *#7370#, de nézd meg ott pontosan, ha érdekel, már nem emlékszem rá sajnos.
Szerk.: bocs, itt a link, és az a kód, amit írtam.
http://www.hard-reset.com/nokia-e52-hard-reset.html
Szerk.: bocs, itt a link, és az a kód, amit írtam.
http://www.hard-reset.com/nokia-e52-hard-reset.html
-
- Újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy használt telefont, ami elvileg szoftverhibás. Bekapcsoláskor megjelenik a nokia logo, de nem lép tovább, csak a hibaüzenet jelenik meg angolul, hogy a telefon nem tudott elindulni, lépjen kapcsolatba a szervizzel. Megpróbáltam a 3 gombos hard resetet, illetve megpróbáltam Phoenix-szel újraírni a firmware-t. Mindkettő látszólag sikerült (bár sok ilyet nem csináltam még), de a helyzet változatlan. Pontosabban a hibaüzenet nem jelenik már meg, de bekapcsol a logo után mintha újraindulna, de akkor már csak szürkén világít a háttér, kikapcsol és semmi. Valakinek esetleg valami ötlet?
Köszönöm a segítséget előre is!
Nemrég vettem egy használt telefont, ami elvileg szoftverhibás. Bekapcsoláskor megjelenik a nokia logo, de nem lép tovább, csak a hibaüzenet jelenik meg angolul, hogy a telefon nem tudott elindulni, lépjen kapcsolatba a szervizzel. Megpróbáltam a 3 gombos hard resetet, illetve megpróbáltam Phoenix-szel újraírni a firmware-t. Mindkettő látszólag sikerült (bár sok ilyet nem csináltam még), de a helyzet változatlan. Pontosabban a hibaüzenet nem jelenik már meg, de bekapcsol a logo után mintha újraindulna, de akkor már csak szürkén világít a háttér, kikapcsol és semmi. Valakinek esetleg valami ötlet?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
- 2. szint
Nem mindegy, hogy melyik főnixszel csinálod, ha jól tudom, ehhez valami régebbi verzió volt a jó, talán a 2009-es, vagy 11-es. Ja és természetesen vagy a meglévő verziót tudod újratelepíteni, vagy újabbat. Régebbit nem, mert akkor nem fog a teló beindulni. De mivel nem kapcsol be, ezért a szoftver verziót sem tudod megnézni.