Aztán megoldottam, megvettem a Sygic-et.Macika írta:Valaki próbált már hárombetűs navit rárakni? Gyári független, Exynos 5433-as procis az enyém.
Rámegy ugyanaz, ami az LG G3-on tökéletesen fut (tehát a 2k felbontás nem gond neki), ám a program futása szaggat, kb. 1 fps-sel mozdul a térkép, a gombok érintésére több mp-es késéssel reagál.
Talán az Exynos proci miatt lenne ez, azt nem tudná kezelni a program?
Valaki próbálta szolgáltatós, qualcomm-os procival szerelt készülékkel, azzal hogyan megy?
Gyári alatt a függetlent érted?muscle írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
T-mobilos Note 4-em van és a gyári romot akarom rá tenni ,de az odinnal nem megy.
Mit csináljak,hogy fel tegye?
Eddig minden telefonomnál magam megoldottam.
Most nem megy.
Köszönöm.
Elkerülte a figyelmedet, hogy a Te készüléked N910F a gyári függetleneké pedig N910C. A Tiéd 4magos Qualcomm 805, a miénk 8magos Exynos 5433.muscle írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
T-mobilos Note 4-em van és a gyári romot akarom rá tenni ,de az odinnal nem megy.
Most nem megy.
Köszönöm.
Keress egy a telefonodhoz való SM N910F fügetlen romot http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N910F (Német,Francia,Angol) és az fel fog menni, de hogy utána visszarakni a szolgáltatós romot nem lesz egyszerű az biztos.muscle írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Most nem megy.
Köszönöm.
A Note4 az első, aminél eltérő a HW-s konfiguráció szolgáltatós és gyári független között.muscle írta:Nem is tudtam,hogy kétfélét hoztak nálunk forgalomba.
4 és 8 magosat.
Eddig a szolgáltató függőre feltudtam rakni a gyári romot.
Most ez nem megy.
A Németben benne van a Magyar nyelv is?
Unom a T-mobile sallangjait.
Pedig az első perctől le volt írva a fórumba.muscle írta:Nem is tudtam,hogy kétfélét hoztak nálunk forgalomba.
4 és 8 magosat.
Eddig a szolgáltató függőre feltudtam rakni a gyári romot.
Most ez nem megy.
A Németben benne van a Magyar nyelv is?
Unom a T-mobile sallangjait.